neviem ci to pisat stale sem, ale novu temu s tym nechcem zacinat.
cez sviatky som konecne otestoval 1P-LSD co som mal doma. bola to celkom jazda.
davka bola 100ug, prve ucinky som citil uz po hodine, celkovo vizualne halucinacie boli minimalne (len take to vlnenie vsetkeho), ked som vsak zavrel oci tak som lietal kadetade. najsilnejsi bol ale taky pocit pohody a radosti a takeho splynutia s prirodou, proste uplne 60te roky hipies. sice som zacal na posteli so sluchadlami v usiach, stale som mal pocit nepohodlia a nekludu, nasledne som sa presunul na zahradu kde som viac menej cely trip stravil, lezanim na trave a sledovanim okolia.
cely trip trval cca 5 hodin, potom som uz zvladal aj prechadzku so psom. potom sice boli este nejake slabsie dozvuky ale to uz som zvladal spracovavat popri normalnom fungovani.
mam pocit ze 100ug bolo trochu malo, chcelo by to vyskusat viac. len viem ci by som si uplne trufol rovno na 200ug, mozno 150ug by bolo idealne.
len neviem ci si na to najdem cas zase niekedy... hlavne by som potreboval ineho spottera, zena bola zo mna na nervy, ona chora cely den na gauci pred telkou a ja som stale behal, nieco riesil, v istom momente som sa ju snazil donutit aby isla so mnou von (lebo ja som mal ozaj pocit ze vnutri je proste zla atmosfera) aby som ju zachranil a potom ked sa vonku ochladilo tak som nabehol dnu a mal strasnu potrebu upratovat, aby som sa citil lepsie