Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa Hensym »

Za prvé, Kali (a ani hip-hop) nie je úplne moja šálka kávy (aj keď tie pesničky poznám), ale hej: Kali má hity, a má ich veľa. To, že to sú v danom žánri totálne hity sa nedá poprieť.

Ďalšia vec: To, že niekto napíše geniálnu pesničku za večer sa nevylučuje s tým, že ho zvyšných 364 dní v roku "múza nenakopne". Ale keď to proste ide, tak sa to (zjavne) dá zbúchať za večer.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Preco ceske programy cez satelit idu pocas zleho pocasia v pohode a slovenske nie?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

rozne frekvencie a tym padom rozna schopnost prebit sa bordelom vo vzduchu?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Preco sa na slovensku v radiach vysielaji cenzurovane verzie anglickych pesnickek? Ta cenzura to hudobne kazi a tie anglicke nadavky by tu asi tak zle neposobili, ci?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Hensym
na to je myslim zakon na ochranu deti a mladistvych, teoreticky by to mozno mohli po 22:00 hodine, pripadne ma opravte
retkvic
Addict
Addict

*****HERO***** napísal: 09 apr 2022, 3:32 rozne frekvencie a tym padom rozna schopnost prebit sa bordelom vo vzduchu?
:D Netusim, no vzdy ked silnejsie prsi, snezi, tak pri mensej parabole slovenske kanali nejdu, no ceske sa stale daju pozerat. Ano frekvencia je ina, konkretne je tam kmitocet 12344 a vsetky co nejdu ho maju nizsi.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

retkvic napísal: 08 apr 2022, 22:30 Preco ceske programy cez satelit idu pocas zleho pocasia v pohode a slovenske nie?
Možno lebo keď je u nás škaredé počasie tak v CZ je pekne.
retkvic
Addict
Addict

fildinko napísal: 10 apr 2022, 14:48 Možno lebo keď je u nás škaredé počasie tak v CZ je pekne.
No vidis, to ma nenapadlo :D Len to by som zase ceske nechytal keby tam bolo skaredo :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

fildinko napísal: 10 apr 2022, 14:48 Možno lebo keď je u nás škaredé počasie tak v CZ je pekne.
Nemyslis, ze satelit prijma signal z druzice vo vesmire a je teda irelevantne ake je pocasie v Cesku?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ten signal sa na tu druzicu musi najskor nejak aj dostat
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Mam otazku na saunu. Bol som pozvany jednou babou do sauny. V zivote som tam nebol, netusim ako sa tam spravat. Vysvetli mi to niekto polopate? A nie neplanujeme tam sukat, ani nic, len normalne posediet a odist.
Tam sa chodi uplne nahy, len uterak na sebe, alebo normalne plavky?

Jaj a este neznasam prilis velke tepla a mam pocit ze mam aj slabsie srdce. Cize...je to vobec pre mna vhodne? Akoze jasne ze pre babu a potencialny sex sme my chalani schopni spravit takmer cokolvek, ale zomriet nechcem.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

idealne je pred saunou sa osprchovat, osusit sa, potom by si mal dostat taku plachtu, tu si beries do sauny, nic ine. plachtou sa zakry ako chce, vsetko od uplneho nahaca po mumiu je povolene, ale tak v ramci slusnosti (jedna vec je byt nahy, druha je sediet rozkroceny s vylozenou nohou a skrabat sa za vajca). bezne sa saunuje ze 15 minut, potom schladit, oddychnut, 10 minut, schladit, oddychnut a nakoniec 5 minut, schladit a oddychnut.
samozrejme to nie je ziadne pravidlo, mozes tam byt ako chces, kolko chces.
to schladenie po saune sa ale odporuca, zalezi ake budu moznosti, bud bazenik s ladovou vodou, vyliat na seba vedro so studenou vodou (niekde mavaju take ze ho mas nad hlavou a potiahnutim vylejes na seba) alebo aspon na chvilu pod studenu sprchu. potom by tam mala byt oddychova miestnost kde si chvilu polezite (alebo nieco ine) kym sa telo spamata a idete znova.

tip ako zvladnut teplotu, daj sa co najjnizsie, v saune su vacsinou take lavice kde mozes sediet/lezat bud dole alebo hore. urcite chod dole ked sa da a idealne si lahni. cim si nizsie tym je teplota nizsia a lepsie sa dycha. to lezanie pomoze najviac, lebo ked sedis tak hlavu mas vysoko a v najvacsom teple.

sex, ani oralny, priamo v saune nedoporucujem, zrychli sa ti dych a budes mat fakt pocit ze dostanes infarkt. (aspon tak som pocul :P)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Frco napísal: 13 apr 2022, 13:40 Jaj a este neznasam prilis velke tepla a mam pocit ze mam aj slabsie srdce. Cize...je to vobec pre mna vhodne? Akoze jasne ze pre babu a potencialny sex sme my chalani schopni spravit takmer cokolvek, ale zomriet nechcem.
Mal by si sa vyhýbať aj sexu, keď máš slabé srdce :D
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

čaute, s kamošmi sa nevieme zhodnúť, kedy je vyššia šanca na defekt (mtb plášť) ak jazdím po asfalte nižší alebo vyšší (najvyšší odporúčaný) tlak?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Dakujem aacid.
ephramko: Ved baba moze byt hore, to mi setri sily :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v tom teple to musi byt fakt zazitok
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som samozrejme ten potencialny sex myslel PO saunovani sa, uz v klude doma, ked bude spokojna ze som tam s nou bol...tak ako pisem, prvy krat by som siel do sauny, urcite by som tam hned taketo nieco neskusal...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

tyler91 napísal: 13 apr 2022, 16:07 čaute, s kamošmi sa nevieme zhodnúť, kedy je vyššia šanca na defekt (mtb plášť) ak jazdím po asfalte nižší alebo vyšší (najvyšší odporúčaný) tlak?
Na hladkom asfalte by to malo byť jedno, tam defekt aj tak dostaneš len keď sa ti do plášťa niečo zapichne a tam by tlak nemal hrať veľkú úlohu. V teréne (alebo na asfalte kde sú diery a pod.) je horší nízky tlak, vtedy sa ti duša ľahšie "strihne" (tzv. snake bite).
Potom ešte môžeš riešiť grip a valivý odpor v závistlosti na tlaku a to je už iný príbeh... :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Steju napísal: 13 apr 2022, 19:21 Na hladkom asfalte by to malo byť jedno, tam defekt aj tak dostaneš len keď sa ti do plášťa niečo zapichne a tam by tlak nemal hrať veľkú úlohu. V teréne (alebo na asfalte kde sú diery a pod.) je horší nízky tlak, vtedy sa ti duša ľahšie "strihne" (tzv. snake bite).
Potom ešte môžeš riešiť grip a valivý odpor v závistlosti na tlaku a to je už iný príbeh... :)
čiže ani jeden z nás nemal pravdu, ak na asfalte natrafíš na niečo ostré tak sa ti to zapichne rovnako či mám 3.5 baru alebo 2 🤔
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Frco napísal: 13 apr 2022, 13:40Mam otazku na saunu.
Hlavne si daj pozor ci je to klasicka sauna alebo finska. Aby si nebol prekvapeny.
Napísať odpoveď