Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja nepoužívam Tinder, ani nič podobné vôbec, ale cca viem ako to funguje, a ten autoswiper mi príde ako obrovské šetrenie času.

Ak máš denne zabiť povedzme hodinu s tým, že si spravíš vzorku 1000 žien, ktoré swipneš, a z toho máš match s piatimi (a zabil si hodinu), tak mi príde rozumnejšie, keď ti autoswiper swipne 3000 žien, máš match napr. s 50-imi a reálne atraktívnych z toho je pre teba dajme tomu len 15. Ale príde mi efektívnejšie si potom vyfiltrovať tých 50, a nie ťukať a mrhať čas na 1000 žien, z ktorých väčšina jednoducho neklikne.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Na Tinderi je limit, ze mozes swipnut doprava iba 50 krat za 12 hodin. Potom mas 12 hodin cooldown. Ak toto dosiahnes opakovane, dostanes soft ban, tzn. tvoj profil zenam nebude ukazovat, jedine zenam so slabym profilovym skore - vulgarne povedane, tym skaredsim.
Hensym
VIP
VIP

V tom prípade samozrejme beriem späť a určite mi ten autoswiper príde ako dvojsečná zbraň a radšej by som si tých 50 žien denne vyswajpoval sám za pár minút na hajzli. :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ja keď čítam o tom bote tak ma napadá taká vec že čo keď vás začnú stalkovať na insta tie ktoré sa vám nepáčia ale "dali" ste swipe doprava? :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mirak2 napísal: 25 apr 2022, 15:37 Na Tinderi je limit, ze mozes swipnut doprava iba 50 krat za 12 hodin. Potom mas 12 hodin cooldown. Ak toto dosiahnes opakovane, dostanes soft ban, tzn. tvoj profil zenam nebude ukazovat, jedine zenam so slabym profilovym skore - vulgarne povedane, tym skaredsim.
Ked mas plateny ucet (co mam), tak mas neobmedzeny pocet lajkov, nie len 50.

Autoeditácia príspevku po 25 sek:
fildinko napísal: 25 apr 2022, 16:39 Ja keď čítam o tom bote tak ma napadá taká vec že čo keď vás začnú stalkovať na insta tie ktoré sa vám nepáčia ale "dali" ste swipe doprava? :D
Toto je dost nerealne :D Prinajhorsom si ju bloknes aj na instagrame.
Hensym
VIP
VIP

Frco napísal: 25 apr 2022, 17:41 Ked mas plateny ucet (co mam), tak mas neobmedzeny pocet lajkov, nie len 50.
Boha. No darmo... na sexe sa vždy najlepšie zarábalo. :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak akoze, tinder je vcelku drahy ked si to chces platit podla mna. 30-40 eur mesacne.
Ale tak dava ti to ovela viac moznosti ako verzia zdarma.
Napr ten autoswiper by nefungoval na zdarma verzii.
Ale pamatam si ked som to chcel zaplatit, ze ved 8 eur to mozno bude stat, potom kukam ze 40 :-D
Ale tak zas 30-40 eur = jedno rande v meste. Treba to brat ako investiciu :-))
A to tam mas este mikrotransakcie (ako v call of duty :-D) kde mozes obuchat doslova desiatky eur mesacne, ked sa na to citis.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

40€? V tom je aj vecera po pripadnom uspechu s matchom? :D Co je tam realne navyse?
Normalne ma namotavate to len tak 4fun skusit.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Frco napísal: 25 apr 2022, 20:50 Tak akoze, tinder je vcelku drahy ked si to chces platit podla mna. 30-40 eur mesacne.
Ale tak dava ti to ovela viac moznosti ako verzia zdarma.
Napr ten autoswiper by nefungoval na zdarma verzii.
Ale pamatam si ked som to chcel zaplatit, ze ved 8 eur to mozno bude stat, potom kukam ze 40 :-D
Ale tak zas 30-40 eur = jedno rande v meste. Treba to brat ako investiciu :-))
A to tam mas este mikrotransakcie (ako v call of duty :-D) kde mozes obuchat doslova desiatky eur mesacne, ked sa na to citis.
Ak si to predplatiš na rok, tak je to od 6€ do 10€ na mesiac.
failExperiment
Expert
Expert

Príspevok od používateľa failExperiment »

fildinko napísal: 24 apr 2022, 6:36 Záleží ako veľmi to chceš ... či sa k tomu dokážeš vôbec dokopať.

Za skúšku na Tinderi nič nedáš. Mám pocit že tam je teraz dosť pretlak žien. Samozrejme môžeme sa baviť o povrchnosti ale ani ty určite nechceš ne-peknú frajerku.

Nezabúdaj že to ako ty budeš vyzerať na fotkách je realita. Ženy si to tam veľmi prikrášľujú a často je fotka na internete neporovnateľná s realitou.

Daj tomu shot. Myslím si že Tinder môže byť dobrý štart a k tomu (..aby si niekoho spoznal) a aj pekný insta (na youtube je veľa tipov ako si vylepšiť profil nech je friendly pre dievčatá/ženy) profil je len +

Off-topic otázka ... Je hľadanie vzťahu na zoznamkách stále o tom aby si, keď ťa tam žena uvidí, predstavila aký život môže mať s tebou?

:smt006
Tak by ste mi este mohli vyvstlit ako funguje zoznamka na Instagrame? To je tam nejaky specilny profil, kde sa da zoznamit alebo nieco take?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

wladas napísal: 25 apr 2022, 21:03 40€? V tom je aj vecera po pripadnom uspechu s matchom? :D Co je tam realne navyse?
Normalne ma namotavate to len tak 4fun skusit.
Tomu ver, ale musis si ju navarit sam doma :D
Tak mas tam take vychytavky ako nekonecny pocet lajkov. Normalne mas 50/100 za den. Co je nic, to minies pocas jedneho srania.
Potom tam mas SUPER likey. Tych mas len niekolko a su myslim tri krat silnejsie ako normalne, cize mas vacsiu sancu ze sa u tej baby zviditelnis.
Potom mas moznost poslat priamo spravy babam, ktore lajkujes - myslim, ze len 5 sprav za tyzden? asi? Neviem...No a proste mas ovela vacsiu sancu ze ti taka baba odpovie na taku spravu a mate match, ako ked ju len lajknes bez spravy.
A x dalsich drobnych vychytavok, toto som spomenul myslim tie najpodstatnejsie.

Autoeditácia príspevku po 44 sek:
lukas9206 napísal: 25 apr 2022, 21:22 Ak si to predplatiš na rok, tak je to od 6€ do 10€ na mesiac.
Hm tak toto je dobre vediet. To si asi zaplatim, lebo to je poriadny rozdiel. A 10 eur na mesiac to sa da.

Autoeditácia príspevku po 25 sek:
failExperiment napísal: 25 apr 2022, 21:31 Tak by ste mi este mohli vyvstlit ako funguje zoznamka na Instagrame? To je tam nejaky specilny profil, kde sa da zoznamit alebo nieco take?
Na instagrame nie je ziadna zoznamka.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Zoznamka na Instagrame je, ze sa vopchas niekomu do DMs.
Ale realne na Tinderi si ako keby robil reklamu na seba. Vies tam dat 8 fotiek, ale vies tam pripnut svoj Instagram profil, takze si zeny vedia pozriet viac. Viac super obrazkov, vacsia sanca na swipe. Zeny su vyberave, tie si obzeraju profily do detailu.
Mne chodi skoro kazdy druhy tyzden special deal na Tinder Gold, ze 50% zlava z prveho mesiaca. Aj tak to pyta 12 eur. Skor ci neskor si to zaplatim, zatial odolavam.
fildinko
King
King

failExperiment napísal: 25 apr 2022, 21:31 Tak by ste mi este mohli vyvstlit ako funguje zoznamka na Instagrame? To je tam nejaky specilny profil, kde sa da zoznamit alebo nieco take?
Instagram je skôr len taká bokovka, aby videla napríklad aj to koľko ľudí ťa sleduje/kto ťa sleduje. Takzvané sociálne skóre, raz sa mi stalo že mi jedna žena povedala že si nemyslela že sa stretávam/poznám s takými ľudmi s ktorými sa stretávam vzhľadom na to dajme tomu ako vyzerám/ako sa prezentujem.

Stačí pár fotiek, pekných fotiek, prípadne niečo z dovolenky .. žiadne úchylky z hier alebo že máš doma na poličke postavičku bionicle. :D
Hensym
VIP
VIP

Ja sa ešte opýtam, tam si hľadáte len nejaké jednorazovky, prípadne kamošky s výhodami, alebo sa tam snažíte nájsť si frajerky/ženy?

Pretože ženu, ktorú čo i len z percenta zaujíma nejaké "sociálne skóre" by som nechcel ani náhodou... :D
Pri vzhľade samozrejme nejde o povrchnosť (musíš sa jej páčiť, rovnako ako ona tebe, kto tvrdí opak klame), ale toto je cez. :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hensym napísal: 26 apr 2022, 7:57Pretože ženu, ktorú čo i len z percenta zaujíma nejaké "sociálne skóre" by som nechcel ani náhodou... :D
ber to ako socialnu uroven, zenu si budes hladat v podobnej
aby ste sa mali o com rozpravat

prave predvcerom mi kamos hovoril, ze riesi nejaku damu na tindri, on ITak a gamer, ona vizazistka, bude z toho maximalne jednorazovka, lebo ich zaujmy sa nevedia pretnut, kazdeho zaujima nieco ine
fildinko
King
King

Zas na druhú stranu môžu mať koníček turistiku alebo inú aktivitu (k tej "profesií" it/vizážistka) ktorá ich môže spájať. Alebo bude ich koníček si večer sadnúť spolu na gauč a rozprávať sa. Moc by som to tak negatívne nebral že len jednorazovka.

K tomu čo sa pýtal Hensym. Konečný cieľ je určite nájsť si ženu. A určite každá žena chce byť s niekým kto má to "sociálne skóre" a nie je úplny nýmand. Myslím si že aj keď si to žena neprizná je to tak. Podvedome.

Snáď dáva zmysel čo som napísal. :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Asi tak. Preco by to bolo povrchne. Na tom Instagrame mozes prezentovat svoje zaujmy. Aj ty, aj ta zena.
Urcite si zena skor vyberie niekoho, kto robi vo volnom case nieco zaujímavé, ako napriklad niekoho, kto je cely den zavrety v korporacii a potom pride domov a zapne si WoWko na 6 hodin raidy.
A presne na instagrame mozete najst aj nejakych spolocnych znamych o ktorych mozete pokecat a tak. Kua musim si ist zalozit aj ja ten Instagram :-D cim dalej o tom hovorim tym ma viac mrzi ze ho nemam :-D

Autoeditácia príspevku po 1 min 11 sek:
Hensym napísal: 26 apr 2022, 7:57 Ja sa ešte opýtam, tam si hľadáte len nejaké jednorazovky, prípadne kamošky s výhodami, alebo sa tam snažíte nájsť si frajerky/ženy?
Za mna odpoviem, ze je uplne jedno koho tam najdem.
Kamosku
Kamosku s vyhodami
Priatelku

Hocico z tych troch je predsa plus a bonus do života, nie?
Hensym
VIP
VIP

Tiež nemám Instagram, čiže na Tindri by som zjavne mal značnú nevýhodu. :D Nemám chuť a ani čas venovať sa správe nejakého svojho pekného profilu, ani na FB prakticky nič nepridávam a využívam na 99% len ako chat platformu. Fotiek mám pritom ale plnú pi*u, len ich nerád zdieľam pre ostatných (a pritom netrpím nejakým komplexom alebo slabým sebavedomím), len mi príde divné zvestovať do sveta, že dnes som bol na burger, včera na jazere a predvčerom na túre.

Keď si ja založím instagram a začnem tam dávať fotky, tak to už bude stará platforma pre dezolátov a kočky zas budú žiť na nejakej novej sieti. :D
Frco napísal: 26 apr 2022, 10:35 Hocico z tych troch je predsa plus a bonus do života, nie?
Jasne, súhlasím, moja otázka bola skôr rečnícka na ten sociálny status. :D Ale už mi to bolo dosť dobre vysvetlené - žena čo by bola pohoršená z toho že nemám bohatý (často umelý) instagram aj tak nie je moja cieľovka, čiže win-win pre obe strany.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Hensym napísal: 26 apr 2022, 16:59 Keď si ja založím instagram a začnem tam dávať fotky, tak to už bude stará platforma pre dezolátov a kočky zas budú žiť na nejakej novej sieti. :D
Toto by som neriesil. Ja si tiez zalozim ten instagram tak, ze tam dam postupne fotky aj trojrocne kludne a samozrejme podavam tam od najstarsich po najnovsie. Cize aj ty tak mozes spravit. Nemusis sa riadit datumom, ze ok, dnes si ho zalozim, tak tam musim davat fotky od konca aprila 2022 iba.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak si mozes pridat seriu fotiek, das to trebars ako memories a tam si das 10 fotiek. Cize tam das starsie fotky niekde z dovolenky, od jazera ci z hor. Ja by som to starymi fotkami zbyticne nespammoval. Potom by som pridal uz len nieco aktualne, ci by to bola fotka tvare alebo fotka niekde z turistiky ci vyletu. Ved tam nemusi byt 150 fotiek. Mna osobne odradza, ak ma zena napriklad 200 fotiek a kazda z nich je taka, ze tam ma len tvar, iny makeup a bud sa odfotila sama pred zrkadlom alebo ju odfotila kamaratka.
Napísať odpoveď