Google - autorizovaný (značkový) servis - skúsenosť.
Automotive education
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Automotive education
V niektorých určite dobre. V niektorých nie.

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale vies kto pise recenzie na net? v 95% len ludia, ktori neboli spokojni. Skus si predstavit kolko desiatok tisic aut sa servisuje v autorizakoch a kolko takych recenzii mas.
Vsetko je to o ludoch
Vsetko je to o ludoch
na nete su povacsine negativne recenzie, na forach jednotlivych znaciek su casto doporucovane konkretne servisy, ja som svoj servis vyberal tiez podla toho
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tak..aj do TN do Ford Kois chodia fordy z celeho slovenska prave kvoli dobrej reputacii
takze skratka tak ako u akehokolvek servisu aj u autorizovaneho plati ze niektore su dobre, niektore zle a treba si najst ten spravny.
-
starysomar
Hardcore addict
Súhlasím.
Podla tvojho nazoru 2-3 dni dozadu je najlepsi len tvoj mechanik a autorizaky su suvix. A zrazu suhlasis?! Prezrad nam, ze kolkokrat si bol v autorizaku?
-
starysomar
Hardcore addict
Len s firemnými vozidlami. No jedno z našich súkromných servisoval predchádzajúci majiteľ v autorizovanom servise.
-
starysomar
Hardcore addict
AR 156 Sportwagon 2004 - stabilizačný systém nezmyselne reaguje, brzdí v záktutách pri malej rýchlosti (cca 15-20 až cca 50-55 km/hod)- len do ľavých zákrut.
Do pravých zákrut a pri vyšších rýchlostiach (70-80 a viac) to nerobí.
Na čo sa zamerať, čo to môže spôsobovať?
Do pravých zákrut a pri vyšších rýchlostiach (70-80 a viac) to nerobí.
Na čo sa zamerať, čo to môže spôsobovať?
Snimac ABS na kolesach.
-
starysomar
Hardcore addict
Díky, skúsim (ukecať mechanika na jeho kontrolu-výmenu).
Zdravim. Mam moznost teraz soferovat audi a6 3liter, diesel 2015 so 7 stupnovym automatom.
Doteraz som sa vsade dopocul ze optimalne otacky pre diesel su okolo 1800ot/min. a benzin 2000ot/min.
V spomenutom aute si ten automat v rezime "drive" uplne bezne jazdi v otáčkach 1100ot/m.
Viete mi to niekto objasnit?
To ten zotrvacnik tam budu menit kazdych 10k km alebo sa tam pouzivaju nejake modernejsie systemy?
Doteraz som sa vsade dopocul ze optimalne otacky pre diesel su okolo 1800ot/min. a benzin 2000ot/min.
V spomenutom aute si ten automat v rezime "drive" uplne bezne jazdi v otáčkach 1100ot/m.
Viete mi to niekto objasnit?
To ten zotrvacnik tam budu menit kazdych 10k km alebo sa tam pouzivaju nejake modernejsie systemy?
1. Automat neradi optimalne otacky pre motor, ale pre spotrebu
2. 3.0 TDI bude mat uplne ine spektrum otacok ako 1.6 TDI, tam ani tych 1100ot/min pri lahkom plyne nebude problem
2. 3.0 TDI bude mat uplne ine spektrum otacok ako 1.6 TDI, tam ani tych 1100ot/min pri lahkom plyne nebude problem
-
starysomar
Hardcore addict
Inziniersky skvost 
Vzivote som take nevidel.
Vzivote som take nevidel.
Ten zotrvacnych vydrzi nie len 10 tisic km, ale rovno pol miliona kilometrov. Obcas odide, ale rovnako tak moze odist automat, motor, vstreky alebo hocico ine.
Ako je to s rýchlostnými cestami v poľsku ? Sú spoplatnené? Momentálne som išiel po rýchlostnej ceste s52 kde je 120 a neviem nikde nájsť ci by sa mal platiť poplatok na osobnom aute alebo nie.
Nie. Useky co su spoplatnene maju mytnice, to by si si vsimol. 
Pozor na to, nie všade sa už v PL platí mýto na mýtniciach.
Na viacerých úsekoch sa už platí mýto online.