pred dvomi rokmi som sa zoznámil s jednou ženou cez zoznamku, boli sme vonku 3 krát a keď som chcel dohodnúť ďalšie
stretnutie tak mi napísala že má toho veľa (škola, práca), aj celkovo komunikácia sa zhoršila, odpisovala možno raz za deň.
Pre mňa to boli výhovorky, tak som jej napísal že na to kašlem.
Pred pár dňami sme na seba opať narazili na zoznamke, kde mi napísala že sme sa stretli lekárni v septembri, kde pracuje
ako lekárnička, akurát som si tam objednával jeden doplnok, len ja som ju nespoznal (vtedy boli rúška v plnom prúde).
Čudoval som sa že si ma ona pamätala, na čo mi odpísala že na "takého chlapa sa nedá len tak zabudnúť", proste dala mi
viac takýchto komplimentov, plus mi napísal že mi chcela aj zavolať kvôli tomu doplnku lebo daná lekáreň mi ho nezohnala
a že by mi ho vedela vybaviť z inej. Bola oveľa komunikatívnejšia ako kedysi.
Pred týždňom a niečo sme sa stretli, už dva krát. Pri oboch stretnutiach sme sa prešli a rozprávali sa, pri
tom tom druhom boli už aj nejaké dotyky (väčšinou z jej strany) a na konci objatie.
Pri rozprávami mi povedala že som čudný, spýtal som sa prečo, jej odpoveď bola že som chlap ktorý nepije, nefajčí,
pravidelne cvičí, číta knihy a podľa nej nadpriemerne vyzerá, tak je čudné že nemám babu a pre niektoré žený to môže byť
odstrašujúce (tomu som veľmi nechápal). Aj sa čudovala že chlap ako ja nemá žiadnu ženu na sex.
Teraz v nedeľu som chcel dohodnúť ďalšie stretnutie, napísala mi že ide k rodine a nevie do kedy tam bude, že mi dá vedieť.
Samozrejme mi vedieť nedala, napísal som jej že keď bude ma chuť a čas nech sa ozve, na to tiež nič nenapísala, nemá to
ani prečítané. Čiže zas mám pocit že začína z jej strany taká ignorácia ako keď som si s ňou písal pred dvomi rokmi.
Zo začiatku bola komunikatívna čo sa písania týka a zas je to o ničom.
Neviem či má zmysel s ňou niečo riešiť, lebo keď mi nevie ani raz za deň odpísať.
Čo by ste robili vy?