Stará známa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
badwolf
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Stará známa

Príspevok od používateľa badwolf »

čaute,

pred dvomi rokmi som sa zoznámil s jednou ženou cez zoznamku, boli sme vonku 3 krát a keď som chcel dohodnúť ďalšie
stretnutie tak mi napísala že má toho veľa (škola, práca), aj celkovo komunikácia sa zhoršila, odpisovala možno raz za deň.
Pre mňa to boli výhovorky, tak som jej napísal že na to kašlem.
Pred pár dňami sme na seba opať narazili na zoznamke, kde mi napísala že sme sa stretli lekárni v septembri, kde pracuje
ako lekárnička, akurát som si tam objednával jeden doplnok, len ja som ju nespoznal (vtedy boli rúška v plnom prúde).
Čudoval som sa že si ma ona pamätala, na čo mi odpísala že na "takého chlapa sa nedá len tak zabudnúť", proste dala mi
viac takýchto komplimentov, plus mi napísal že mi chcela aj zavolať kvôli tomu doplnku lebo daná lekáreň mi ho nezohnala
a že by mi ho vedela vybaviť z inej. Bola oveľa komunikatívnejšia ako kedysi.
Pred týždňom a niečo sme sa stretli, už dva krát. Pri oboch stretnutiach sme sa prešli a rozprávali sa, pri
tom tom druhom boli už aj nejaké dotyky (väčšinou z jej strany) a na konci objatie.
Pri rozprávami mi povedala že som čudný, spýtal som sa prečo, jej odpoveď bola že som chlap ktorý nepije, nefajčí,
pravidelne cvičí, číta knihy a podľa nej nadpriemerne vyzerá, tak je čudné že nemám babu a pre niektoré žený to môže byť
odstrašujúce (tomu som veľmi nechápal). Aj sa čudovala že chlap ako ja nemá žiadnu ženu na sex.
Teraz v nedeľu som chcel dohodnúť ďalšie stretnutie, napísala mi že ide k rodine a nevie do kedy tam bude, že mi dá vedieť.
Samozrejme mi vedieť nedala, napísal som jej že keď bude ma chuť a čas nech sa ozve, na to tiež nič nenapísala, nemá to
ani prečítané. Čiže zas mám pocit že začína z jej strany taká ignorácia ako keď som si s ňou písal pred dvomi rokmi.
Zo začiatku bola komunikatívna čo sa písania týka a zas je to o ničom.
Neviem či má zmysel s ňou niečo riešiť, lebo keď mi nevie ani raz za deň odpísať. :nono:

Čo by ste robili vy?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: Stará známa

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna ona urobila dost krokov aby ti dala najavo ze ma zaujem o viac a ty ako chlap by si mal teraz prebrat iniciativu.Teraz robi trochu nedostupnu aby sa necitila lacno, to je dost normalne. Ale je to iba moj osobny nazor, rad si precitam co napisu iní.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Dala ti signály, nabudúce jej pohladiť líčko, skúsiť ju pobozkať podla jej reakcie uvidíš. Ale zatial mi to celé príde ako jazdiť v lete na saniach.
Ak by bola jej reakcia negatívna, potom to nechať tak a ochladnúť voči nej (odpisovanie raz za týždeň, vonku ju pozdraviť a ísť si po svojom atd) Možno by ju to tak vyprovokovalo, že by začala byť velmi iniciatívna len aby si ťa ulovila. Nejakým ženám vyhovuje ked je chlap odmeraný,chladný,nevšímavý atd.
badwolf
Light Expert
Light Expert

tak tieto stretnutia som inicioval ja a aj to keď sme sa mali prvý krát strenúť tak to zrušila a dohodli sme sa na inom termíne, a druhý krát tak isto, napísala mi asi pol hodinu pred stretnutím že to ruší ale nakoniec som ju ukecal že nech sa streneme aspoň na chvíľu. Príde mi to ako keby sama nevie čo chce
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno taktizuje chce byť dobývaná alebo nemá zaujem tazko povedať. Chceš snou chodiť? Ak hej treba ju pozobkat,potom uvidíš co bude teda
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Aj mne to tak pride. Ze aj by do teba sla, ale zaroven nie :-)
Ale ved pokracuj v jej hre, predpokladam ze nemas co stratit. Len sa na nu zbytocne nenamotaj.
badwolf
Light Expert
Light Expert

Blastbit napísal: 17 máj 2022, 14:05 Možno taktizuje chce byť dobývaná alebo nemá zaujem tazko povedať. Chceš snou chodiť? Ak hej treba ju pozobkat,potom uvidíš co bude teda
páči sa mi, je vzdelaná, sympatická aj keď povedala mi pár vecí čo sa mi nepáčilo, napr mala chlapa len na sex, trvalo to cca 4 roky, pomedzi to mala nejaké vzťahy, čiže keď mala normálny vzťah tak toho chlapa nevyužívala ale keď vzťah skončil tak sa opäť stretli, čiže vždy mala zálohu...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

A jej príde divné že ty nemas babu na sex. No mne príde ona divná ja by som sa od nej bál nevery kedze má v zálohe kanca co ju vytrtká ked nahodou bude mať krizu vo vztahu.Kludne tie jej vztahy mohli skončiť aj kvoli nemu. Kolko mala tých vztahov?
Cim dalej tým horšie a po 2 rokoch takehoto natahovania, sak jasné mala plné ruky aj ústa práce medzičasom. Ako jasné mladé baby zo zdravotnictva sú samice, neraz som videl ich tváre a pekné postavy tie ich zadky a cecky, ale tejto by som sa asi vyhol oblukom. No ak ti to nedá tak skus snou niečo ale nemaj očakavania pre istotu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co je na tom divne? nemam pocit ze by sa tu niekto niekedy hral na to ze "sex az po svadbe" a zrazu je divne mat niekoho iba na sex?
ja si myslim ze to je naopak nieco uplne bezne. u muzov by som dokonca povedal ze je to vlhky sex, ale u zien to tiez nie je nic vynimocne. zalezi teda od veku. vidim to ako uplne bezny trend u zien okolo 30ky ktore su slobodne, hladaju partnera, nevedia najst toho praveho ale zaroven su to normalne zeny ktore maju potrebu sexu. podla vas by bolo lepsie keby radsej bola vo vztahu s niekym o kom vie ze to neni ten pravy a ze ked sa objavi lepsi tak ho opusti? podla mna je ovela rozumnejsie si najst niekoho kto to chape rovnako a spolocne naplnat potreby. urcite lepsie ako jednorazovky.

priamo k tebe badwolf:
ja to vidim jednoznacne ako nedostatok iniciativy z tvojej strany.
ked sa ma zena opyta preco nemam niekoho na sex tak jej okamzite odpoviem ze ta pozicia sa nedavno uvolnila ci teda nechce prist na pohovor.
aspon teda z toho co pises tak ti dava vela naznakov a ty ich ignorujes. z tvojho pohladu je to mozno opatrnost, mozno nejaka naivna predstava galantnosti ze "nemusime sa ponahlat" ale z jej pohladu je to cisty nezaujem. a ked o nu nemas zaujem tak logicky sa ti prestane ozyvat, ved to nema rad nikto byt za debilka co sa snazi a snazi a ten druhy nic.

ja by som ju skratka bral taku aka je, vravis ze je sympaticka, pekna a vzdelana. to ze ma rada sex by pre teba mala byt len vyhoda, nie nevyhoda. hlavne to ze ma rada sex neznamena ze ta bude automaticky podvadzat, to mi pride take velmi staromodne zmyslanie.
ja by som jej dal urcite sancu na tvojom mieste, ale urcite by som trochu viac pritvrdil a prevzal iniciativu. ty bud ten co ju chyti za ruku, ty bud ten co zacne bozk. ty bud ten co povie kedy a kam pojdete von.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Podľa mňa:

1) Potrebuje iniciatívu z tvojej strany, signálov si mal dosť, a tá jej odmlka je ignorácia, aby bola dobývaná, ako niekto písal. To by celkom aj sedelo, že ti (medzi riadkami) povedala, že si "prehnane dobrý", čo je často u chlapov pre ženy negatívum (aj keď tvrdia opak).

2) Si plán B, ozýva sa ti a "pripravuje si ťa", keď jej A-čko nevychádza (buď. niekto koho ona zatiaľ nemá ale chce, alebo niekto s kým je vo vzťahu a má s ním horšiu etapu, a pod.), naopak keď sa všetko dá do poriadku, tak plán B ide na druhú koľaj.

Nevyskúšaš 1, tak nezistíš.

Inak to s tou bokovkou ktorú má pre zicher pripravenú "pomedzi vzťahy" by aj mňa od ženy dosť odradilo. Viem, že úprimnosť na žene sa cení, ale... :D (ani neviem prečo, možno len sa mi nepáči chrápať s niekým 4 roky a pomedzi vzťahy úplne bez citov, ale 100 ľudí...)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Podla mna prejavila zaujem, ale velmi dobre poznam pocit, ked si je clovek na 98% isty a tie 2% neistoty zozeru cloveka, ze sa k nicomu takemu ako bozk neodhodla. Takze no judgement. A k tomu, ze si jej prisiel cudny. Zeny su cudne. Vela krat sa im chlap zapaci, az ked je zadany. Jak keby slobodni chlapi boli pokazene zbozi alebo co.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Je to tak. Tak ako my sme naprogramovaní rozmnožovať sa, tak ženy sú naprogramované hľadať vhodného partnera na plodenie (otca). To je atribút, ktorý zadaný chlap zrejme spĺňa, a dokonca si žena nemusí ani robiť o ňom prieskum, lebo už ho spravila nejaká pred ňou. :D

Mne sa to viac krát stalo, že som počas dlhoročného vzťahu spozoroval záujem u žien, na ktoré by som si napr. sám od seba ani netrúfol. Všetko kamarátky kamarátov a všetky vedeli, že som vo vzťahu dlho, frajerka si vtedy vzťah (aj pred známymi) pochvaľovala a pod.
badwolf
Light Expert
Light Expert

tak moja iniciatíva bola že som ju volal von aj tretí krát a ona to v podstate odignorovala... trochu mi to prišlo z jej strany ako keby jej ide len o sex
gogo956
Redeemer
Redeemer

badwolf napísal: 18 máj 2022, 7:46 tak moja iniciatíva bola že som ju volal von aj tretí krát a ona to v podstate odignorovala... trochu mi to prišlo z jej strany ako keby jej ide len o sex
v zenach sa tazko vyznat, niektore rady hraju rozne "hry". Mozno medzitym vstupil do hry niekto treti. Ty musis sam citit ci este ma zmysel sa o nieco snazit alebo nie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

badwolf napísal: 18 máj 2022, 7:46 tak moja iniciatíva bola že som ju volal von aj tretí krát a ona to v podstate odignorovala... trochu mi to prišlo z jej strany ako keby jej ide len o sex
stale si stojim za svojim ze ta iniciativa nie je dostatocna. iniciativa nie je iba pozvat ju von, ze napisat "podme niekedy von" je velmi lahke, co sa da na to odpisat? vymysli program, napis jej ze ides robit to a to a ze chces aby sa pridala.
iniciativa je aj to ze ked uz ste spolu vonku tak musis byt akcnejsi, napisal si ze dotyky boli ake z jej strany, to mala byt tvoja iniciativa a zaroven nieco co ked uz zacala ona si mal opatovat. rovnako s objatim na konci, ona ta objala, asi ocakavala pusu. a ty nic.

samozrejme pokial to ze ma mozno trochu viac rada sex je pre teba velka prekazka tak sa na nu vykasli, ale potom nerozumiem o com je cela tato tema. bud o nu mas zaujem alebo nie, tak sa musis spravat tak ako keby si o nu mal zaujem, aby to aj ona spoznala nie iba ty.
gogo956
Redeemer
Redeemer

suhlasim s aacidom, este by som dodal, ze ona asi bude trochu temperamentnejsia, tak dobré dopredu zvazit, ci
ti to nebude do buducna s nou vadit, lebo ty si asi trochu kludnejsi typ, aby ste sa navzajom nesilili do niecoho co je vam cudzie, ide o to aby ste typovo boli aspon trochu podobni
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

V sexuálnom pomere odlišných ludí platí protiklady sa pritahuju dočasne = kludný chlap + sexuchtivá temperamentná ženská a opačne
Vo vztahu v ktorom je tolerancia,láska,porozumenie,empatia,platí vrana k vrane sadá= kludný muž+kludná žena, vášnivá žena+vášnivý chlap
badwolf
Light Expert
Light Expert

ja len nemám dobré skúsenosti so ženami ktoré hneď na začiatku píšu/hovoria o sexe, prípadne ho chcú mať čo najskôr...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

1.To je aj ženská taktika hovoriť o sexe aby dotyčná zistila ako chlap reaguje na taketo temy. Ak jej sadne na lep tak ona si povie no nemá problem sa so mnou baviť o sexe a vhupnuť so mnou do postele tak nebude mat problem toto robiť aj s inou babou. Takže si chlapa testuje.
2.Alebo dotyčnej fakt ide len o sex a okrem bokovky ktorú má medzi vztahmi chce skusiť dalšieho ktorý sa jej páči, tak to znamená že chce byť ženou o ktoru sa chlapi trhaju a chcu snou trt*ať a ona sa bude citit ako bohyňa = zvyšovanie jej sebavedomia,pocitu vlastnej dolezitosti
Medzičasom si najde ineho chlapa na vztah a bud to sním výjde alebo nie, opäť ostane bez vztahu ale jej to nevadí lebo uz bude mat hned dvoch kancov co ju prekotia ked ona nato bude mať chuť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

no ono je pochopitelne ze dotycna si chce co najskor vyskusat ci to bude v sexe klapať, ved uz nie ste pubertiaci ktorim staci hladkanie po líci
Napísať odpoveď