Hľadám si partnerku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
samkos21
Novice
Novice

Hľadám si partnerku

Príspevok od používateľa samkos21 »

:smt006 Ahojte ,Volám sa Samuel a pochádzam z okolia Prievidze. chcel by som napísať pár viet. Viem že toto neni zoznamka no videl som tu pár ľudí ktorý tiež hľadali šťastie I tu . Nakoľko sa mi ťažšie hľadá partnerka skúsim tu možnosť a napíšem aj tu pár viet. Rád by som spoznal dievča ktoré by bolo hlavne úprimne ako ja a trochu veselé ,s ktorym by som mohol tráviť voľný čas kdekoľvek by sme išli , na výlety ,prechádzky ,spoločné zážitky niekde v príjemnom prostredí .Dievča s ktorou by som si vedel rozumieť , ktorá by vo vzťahu preferovala tieto štyri dôležité veci.Dovera ,vášeň úprimnosť a láska .Čo sa týka toho čo je u mňa prednejsie tak ja sa predovšetkým snažím vypočuť tu danú osobu a záleží mi na tom aká je tá osoba povahovo v mojej prítomnosti než aby som sa ihneď sústredil na vzhľad.alebo štýl obliekania .Verím že sa takéto dievča nájde a ak sa nájde dúfam že ti budem môcť vyčarovať úsmev na tvojej tvári ,a ligot v očiach po celé dni čo budem môcť byť pri tebe . A na Záver možno nie som najdokonalejši a najmúdrejší ale čo sa týka srdiečka ,tak to mám na správnom mieste .? Budem rád ak napíšeš . A zvyšok si napíšeme keď tak v súkromnej správe na Instagrame ak budes mať záujem . Pekný večer prajem všetkým. 🙏😇🙏
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Hľadám si partnerku

Príspevok od používateľa kompi »

chlapce velmi podstatná otazka na zaciatok kolko mas preboha rokov?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

16, max 18
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

samkos21 napísal: 17 máj 2022, 0:48Verím že sa takéto dievča nájde
to aj ja, ale urcite nie na tomto fore, kde su aktivni len muzi a jedna buduca zena, ktora je legalne este stale muz
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

samkos - :D :D :D to teda áno. Takže už len ostáva Instagram,FB alebo chodiť von a hladať baby.
samkos21
Novice
Novice

Ľudia tí ktorých sa to netýka prosím vás nech nepíšu , ja som normálny človek ktorý hľadá známosť tak ako každý druhý .
Ľudia a keď už sme pri tom nechcel som to tu písať no ja sa za nič nehanbím .
Som mladý chalan ktorý žije už rok bez obličiek ktorý chodí na dialýzu bez ktorej by tu už dávno nebol a ktorý potrebuje transplantáciu obličky a taktiež chalan ktorý by si rád našiel partnerku ktorá by s nim zdieľala veľa vecí. Prosím vás píšte len k veci a nehejtujte ma.Dakujem🙏
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

aha, takze partnerka musi mat dve zdrave oblicky
samkos21
Novice
Novice

Grim napísal: 17 máj 2022, 13:53 aha, takze partnerka musi mat dve zdrave oblicky
Nie nemusí prečo by mala ,, nekomentujem..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tu ju skrátka nenájdeš,zoznamky sú fake,samé podvody a baby velakrát aj čudáčky. Ked chces s babou písať tak Instagram,FB lepšiu radu nemám.
samkos21
Novice
Novice

Blastbit napísal: 17 máj 2022, 15:06 Tu ju skrátka nenájdeš,zoznamky sú fake,samé podvody a baby velakrát aj čudáčky. Ked chces s babou písať tak Instagram,FB lepšiu radu nemám.
Dobre Ďakujem , skúsim tam 😇.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohoda napíš si do vyhladávania na FB rozne baby uz aj u niektorích dopredu zistíš ci su zadané ci nie aký život žiju atd.
samkos21
Novice
Novice

Blastbit napísal: 17 máj 2022, 15:10 Pohoda napíš si do vyhladávania na FB rozne baby uz aj u niektorích dopredu zistíš ci su zadané ci nie aký život žiju atd.
Vyskúšam .
Nie som ten typ čo chodí do mesta a tak ale vyskúšam niekde v kaviarni alebo v parku osloviť niekoho ,veď nemám čo stratiť , akurát sa pri nej pri najhoršom strápnim ..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

asi tak, ja byt zena tak toto ma odradi skor nez vobec vznikne nejaky zaujem, taketo inzeraty frcali kedysi v dobach avizo novin, v dnesnej dobe treba ist medzi ludi a nepisat slohove prace na webe, vonkoncom nie na forach ako je toto, to uz rovno mozes takuto slohovku zavesit medzi parte, sanca je velmi podobna .
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

samkos21 napísal: 17 máj 2022, 12:57 Som mladý chalan ktorý žije už rok bez obličiek ktorý chodí na dialýzu bez ktorej by tu už dávno nebol a ktorý potrebuje transplantáciu obličky a taktiež chalan ktorý by si rád našiel partnerku ktorá by s nim zdieľala veľa vecí. Prosím vás píšte len k veci a nehejtujte ma.Dakujem🙏
Nikto ťa nehejtuje, iba sa ti ľudia snažia naznačiť, že hojko nie je miesto kde si asi nájdeš známosť, aj keď motyka môže vystreliť, ale väčšiu šancu vidím v podávaní športky.
samkos21 napísal: 17 máj 2022, 12:57 Rád by som spoznal dievča ktoré by bolo hlavne úprimne ako ja a trochu veselé ,s ktorym by som mohol tráviť voľný čas kdekoľvek by sme išli , na výlety ,prechádzky ,spoločné zážitky niekde v príjemnom prostredí

Nebolo by teda lepšie ju hľadať niekde v príjemnom prostredí, alebo na nejakých zážitokvých akciách ?
samkos21
Novice
Novice

skooty napísal: 17 máj 2022, 16:17 Nikto ťa nehejtuje, iba sa ti ľudia snažia naznačiť, že hojko nie je miesto kde si asi nájdeš známosť, aj keď motyka môže vystreliť, ale väčšiu šancu vidím v podávaní športky.

Nebolo by teda lepšie ju hľadať niekde v príjemnom prostredí, alebo na nejakých zážitokvých akciách ?
Ahoj , máš asi pravdu .
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

samkos21

zoznamovanie najlepsie prebieha cez nejakych spolocnych znamych alebo v nejakom spolocenskom okruhu kde pravidelne chodis. Cez socialne siete to mozes samozrejme skusit tiez, ale vela od toho necakaj aby si nebol sklamany.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

gogo956 napísal: 17 máj 2022, 16:29 samkos21

zoznamovanie najlepsie prebieha cez nejakych spolocnych znamych alebo v nejakom spolocenskom okruhu kde pravidelne chodis. Cez socialne siete to mozes samozrejme skusit tiez, ale vela od toho necakaj aby si nebol sklamany.
Mal by si skôr zvyknúť že to bude samé sklamanie ... ale musíš si tým prejsť pokiaľ nemáš žiadne skúsenosti .. každopádne hocijaká skúsenosť s opačným pohlavím bude pre teba lepšia ako žiadna. Žien je veľmi veľa .. nechce ťa taká ktorú chceš ty ? Ahoj :smt006 ... a hľadaj ďalšiu ... až kým nenájdeš tú pravú.
samkos21
Novice
Novice

fildinko napísal: 17 máj 2022, 17:57 Mal by si skôr zvyknúť že to bude samé sklamanie ... ale musíš si tým prejsť pokiaľ nemáš žiadne skúsenosti .. každopádne hocijaká skúsenosť s opačným pohlavím bude pre teba lepšia ako žiadna. Žien je veľmi veľa .. nechce ťa taká ktorú chceš ty ? Ahoj :smt006 ... a hľadaj ďalšiu ... až kým nenájdeš tú pravú.
Dobre si to napísal , tak ja som sa už sklamal veľakrát , zoznamovať sa niekde na ulici som skúšal no vždy to nevyšlo preto som chcel skúsiť aj touto cestou cez zoznamky ale budem skúšať ďalej až pokým nestretnem niekoho s kým si naozaj budem rozumieť . 😊
Napísať odpoveď