Hľadám si partnerku
Hľadám si partnerku
Re: Hľadám si partnerku
chlapce velmi podstatná otazka na zaciatok kolko mas preboha rokov?
16, max 18
to aj ja, ale urcite nie na tomto fore, kde su aktivni len muzi a jedna buduca zena, ktora je legalne este stale muz
samkos -
to teda áno. Takže už len ostáva Instagram,FB alebo chodiť von a hladať baby.
Ľudia tí ktorých sa to netýka prosím vás nech nepíšu , ja som normálny človek ktorý hľadá známosť tak ako každý druhý .
Ľudia a keď už sme pri tom nechcel som to tu písať no ja sa za nič nehanbím .
Som mladý chalan ktorý žije už rok bez obličiek ktorý chodí na dialýzu bez ktorej by tu už dávno nebol a ktorý potrebuje transplantáciu obličky a taktiež chalan ktorý by si rád našiel partnerku ktorá by s nim zdieľala veľa vecí. Prosím vás píšte len k veci a nehejtujte ma.Dakujem
Ľudia a keď už sme pri tom nechcel som to tu písať no ja sa za nič nehanbím .
Som mladý chalan ktorý žije už rok bez obličiek ktorý chodí na dialýzu bez ktorej by tu už dávno nebol a ktorý potrebuje transplantáciu obličky a taktiež chalan ktorý by si rád našiel partnerku ktorá by s nim zdieľala veľa vecí. Prosím vás píšte len k veci a nehejtujte ma.Dakujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aha, takze partnerka musi mat dve zdrave oblicky
Nie nemusí prečo by mala ,, nekomentujem..
Tu ju skrátka nenájdeš,zoznamky sú fake,samé podvody a baby velakrát aj čudáčky. Ked chces s babou písať tak Instagram,FB lepšiu radu nemám.
Dobre Ďakujem , skúsim tamBlastbit napísal: 17 máj 2022, 15:06 Tu ju skrátka nenájdeš,zoznamky sú fake,samé podvody a baby velakrát aj čudáčky. Ked chces s babou písať tak Instagram,FB lepšiu radu nemám.
Pohoda napíš si do vyhladávania na FB rozne baby uz aj u niektorích dopredu zistíš ci su zadané ci nie aký život žiju atd.
Vyskúšam .Blastbit napísal: 17 máj 2022, 15:10 Pohoda napíš si do vyhladávania na FB rozne baby uz aj u niektorích dopredu zistíš ci su zadané ci nie aký život žiju atd.
Nie som ten typ čo chodí do mesta a tak ale vyskúšam niekde v kaviarni alebo v parku osloviť niekoho ,veď nemám čo stratiť , akurát sa pri nej pri najhoršom strápnim ..
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi tak, ja byt zena tak toto ma odradi skor nez vobec vznikne nejaky zaujem, taketo inzeraty frcali kedysi v dobach avizo novin, v dnesnej dobe treba ist medzi ludi a nepisat slohove prace na webe, vonkoncom nie na forach ako je toto, to uz rovno mozes takuto slohovku zavesit medzi parte, sanca je velmi podobna .
Nikto ťa nehejtuje, iba sa ti ľudia snažia naznačiť, že hojko nie je miesto kde si asi nájdeš známosť, aj keď motyka môže vystreliť, ale väčšiu šancu vidím v podávaní športky.samkos21 napísal: 17 máj 2022, 12:57 Som mladý chalan ktorý žije už rok bez obličiek ktorý chodí na dialýzu bez ktorej by tu už dávno nebol a ktorý potrebuje transplantáciu obličky a taktiež chalan ktorý by si rád našiel partnerku ktorá by s nim zdieľala veľa vecí. Prosím vás píšte len k veci a nehejtujte ma.Dakujem![]()
samkos21 napísal: 17 máj 2022, 12:57 Rád by som spoznal dievča ktoré by bolo hlavne úprimne ako ja a trochu veselé ,s ktorym by som mohol tráviť voľný čas kdekoľvek by sme išli , na výlety ,prechádzky ,spoločné zážitky niekde v príjemnom prostredí
Nebolo by teda lepšie ju hľadať niekde v príjemnom prostredí, alebo na nejakých zážitokvých akciách ?
Ahoj , máš asi pravdu .skooty napísal: 17 máj 2022, 16:17 Nikto ťa nehejtuje, iba sa ti ľudia snažia naznačiť, že hojko nie je miesto kde si asi nájdeš známosť, aj keď motyka môže vystreliť, ale väčšiu šancu vidím v podávaní športky.
Nebolo by teda lepšie ju hľadať niekde v príjemnom prostredí, alebo na nejakých zážitokvých akciách ?
samkos21
zoznamovanie najlepsie prebieha cez nejakych spolocnych znamych alebo v nejakom spolocenskom okruhu kde pravidelne chodis. Cez socialne siete to mozes samozrejme skusit tiez, ale vela od toho necakaj aby si nebol sklamany.
zoznamovanie najlepsie prebieha cez nejakych spolocnych znamych alebo v nejakom spolocenskom okruhu kde pravidelne chodis. Cez socialne siete to mozes samozrejme skusit tiez, ale vela od toho necakaj aby si nebol sklamany.
Mal by si skôr zvyknúť že to bude samé sklamanie ... ale musíš si tým prejsť pokiaľ nemáš žiadne skúsenosti .. každopádne hocijaká skúsenosť s opačným pohlavím bude pre teba lepšia ako žiadna. Žien je veľmi veľa .. nechce ťa taká ktorú chceš ty ? Ahojgogo956 napísal: 17 máj 2022, 16:29 samkos21
Dobre si to napísal , tak ja som sa už sklamal veľakrát , zoznamovať sa niekde na ulici som skúšal no vždy to nevyšlo preto som chcel skúsiť aj touto cestou cez zoznamky ale budem skúšať ďalej až pokým nestretnem niekoho s kým si naozaj budem rozumieť .fildinko napísal: 17 máj 2022, 17:57 Mal by si skôr zvyknúť že to bude samé sklamanie ... ale musíš si tým prejsť pokiaľ nemáš žiadne skúsenosti .. každopádne hocijaká skúsenosť s opačným pohlavím bude pre teba lepšia ako žiadna. Žien je veľmi veľa .. nechce ťa taká ktorú chceš ty ? Ahoj... a hľadaj ďalšiu ... až kým nenájdeš tú pravú.