piatykrat
klamar a zbabelec
jasne, nas jackb vie lepsie ako snad vsetky myslitelne krajiny okolo, okrem Ciny, co je spravneOpatrenia "uz nema ziadna krajina", no cisla za posledne mesiace neukazuju, ze by to bol spravny pristup.
z hlbky duse opovrhujem klamarmi a manipulatormi, s jackbom by som si nemal co povedat
nic z toho som nenapisal, vsetko z toho bolo vyvratene, on to berie ako fakt a opakuje to dookola ako nejaky Goebbelsdoktor matematiky citujuci na jar 2021 doktorku ortopedie: neexistuje moznost reinfekcie po prekonani.
doktor matematiky v lete 2021: musime dostranit uplne vsetky opatrenia a kazdeho nakazit, aby neboli reinfekcie.
rovnaky doktor matematiky v zime 2021: na omicron nikto nemoze zomriet. kto tvrdi opat ide proti vede a mali by ho zmazat z internetu.
Tak ma to leto dopad na virus alebo nie? Lebo Ty to menis v priebehu dna, len aby si so mnou nesuhlasil.je takmer leto, ta cast roka, ktora ma podla teba zanedbatelny vplyv na covid (alebo nejaky taky podobny bullshit, nechce sa mi to hladat),
samozrejme, ze je reinfekcia mozna, ale je tak nizka, ze je vobec zbytocne o tom hovorit
ano, chcem ludi nakazit v lete, pretoze vtedy maju z celeho roka najvyssiu sancu nakazu preckat bez uhony
na zaklade aktualnych dat je mozne povazovat omikron za takmer neskodny, uvidime, co prinesie buducnost, ale zatial nie je potrebne klamat o zavaznosti, nic tomu nenasvedcuje
dojdi na zraz, mozes mi potom citat z rukyBlastbit napísal: 03 jún 2022, 16:41 Radi analyzujete ale vždy v nejakej vete sa nezhodnete. Mohli by ste mi odpovedať obaja co ste za znamenia?
O Tvojich vyjadreniach neklamem. Editoval som s citatiamiako oficialne prekonany a nerizikova skupina mam f p...
no seriozne, moze byt clovek este viac ubohy?Ty si si vymyslel, ze pozitivny test znamena, ze clovek je zdravy.
haha, susceptibilita, stvrtykrat, hrach o stenu"lebo JAR a Malawi"? Tam nemali leto?
nejak predbiehas