Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Koronavirus: SARS-CoV-2 (Covid-19)

Príspevok od používateľa jackb »

Vo svete, tak ako si ho prezentoval, maju.

Co teda tie dalsie Tvoje nepravdy ci tvrdenia, ktore sa casom ukazali ako nepravdy?

Nezda sa Ti ani trosku srabacke ma chciet porazit v hlasovani namiesto toho, aby si ma porazil argumentami a vedeckymi faktami?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

pozerali ste niekto hovorme spolu III. Vystupovali tam facebookoví vedci a cezpoľní odborníci. Jedine dezolát Djokovič tam chýbal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som nesledoval, kašlať cely tento problem no tak dostaneme covid no čo no.Nejako sa premoríme,vytvoria sa protilátky.
Ono ludia ked aj umierali na plucnej ventilácii to preto ked prišli bud neskoro alebo personal nestihal všetkých obskakovať.
Umieraju prevažne starí ludia a ked aj 40 tnik prípadne mladší tak má pridružené ochorenia, kto chce sa zaočkuje kto nie no tak nie.
Vládu aj tak v prvom rade zaujimali fleky a kto sa na koho zle pozrel a opoziciu zaujima to aby neskončili v base do jedneho.
jackb
Redeemer
Redeemer

Kiez by si mal pravdu. S prichodom omicronu sa basnilo o tom, ako sa premorime uz konecne vsetci. To snad bolo aj pravda az do momentu zmutivania na novsie omicrony, ktore uspesne unikaju imunite ziskanej prekonanim. Takze riskujeme postcovid a dalsie problemy dookola a zbytocne.
Je pravda, ze ludia zomierali na JISkach, lebo ich bolo viac ako kapacita posteli ci personalu. Ani z toho sme sa nepoucili ako spolocnost a chceme tuto traumu pre zdravornikov, sestry a lekarov opakovat donekonecna. Okrem toho, chybali postele a personal pre necovidovu medicinu, co je este horsie.
Su chori a zomieraju aj ludia mladsi ako 65 aj bez dalsich chorob. Nielenze aj ti stari ludia su zakaznici, hostia a klienti a platia dane, ale zomieraju aj ti, ktorych by mala ekonomika dlhe desatrocia. Navyse, postcovid generuje aj ludi, ktori boli pred ochorenim ekonomicky aktivni, ale uz byt nemozu.
Vyse dvoch rokov sme pocuvali co treba robit, aby sme sa chranili, no stale potrebujeme politikov, ktori nas maju na haku, aby nam to povedali. Ved “sloboda”.

Ked si clovek vygoogli kto a s akym popisom tych pat hodin tliachal, uvidi jedineho relevatneho profesora. Uz len fakt, ze profesor ide diskutovat s predajcom orechov ci obskurnym pravnikom, ktory zaloval epidemiu za zlociny proti ludskosti na Medzinarodnom sudnom dvore v Haagu, je zrejme, ze nieco nebude v poriadku. Potom je uz len prvy link v googli, ktory opisuje ako cteny pan profesor kdesi vyskrekoval, ze virus vyrobili ako biologicku zbran a ziadne ockovanie nie je, ale je to genova terapia. To je problem confirmation bias v spojeni s čechačkovstvom: profesor hovori nepricetne blbosti a je Cech = ma absolutnu pravdu. Nevadi, ze zvysok ceskych a svetovych profesorov sa zhoduje na nieco opacnom. Tento jeden ma “praUdu”, preto jeho myslienky musime sirit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 17 jún 2022, 21:03Nezda sa Ti ani trosku srabacke ma chciet porazit v hlasovani namiesto toho, aby si ma porazil argumentami a vedeckymi faktami?
vox populi, vox dei :)
Keďže sa zase musím opakovať, nejde len o obsah, ale aj o formu
Pozíciu si si staval 18 mesiacov, teraz ideme zat

Takže?

Co tie 2 vety, majú identický obsah? Môžeš to potvrdiť?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

jackb napísal: 18 jún 2022, 1:48Takze riskujeme postcovid a dalsie problemy dookola a zbytocne.
Takto, kto sa nedal zaockovat, nemal covid, a sprava sa ako uplny dickhead, tak ten postcovid aj moze dostat. Ten kto sa dal zackovat, dostane covid a sprava sa podla odporucani odbornikov, teda spravat sa pri tom ako pri standardnej chripke, vylezat, idealne 2 tyzdne a idealne 2 tyzdne potom nevykonavat ziadnu fyzicku aktivitu, tak preneho riziko postcovidu sa rovna, ze donho zajtra udrie blesk, alebo ze ho zozerie zralok(to je aspon moja teorema).
Professional
Professional

jackb: keď napíšeš viac ako 2 riadky ani to nečitam, ale viem že si fanatik do očkovania.
- Dokážeš pochopit že 50% je neočkovan., a 30% s 3.dávkou. Z tých neočkovan., sú statisíce ktorí počas chrípkoveho odbobia ochoreli, s pozitivným testom na covid (aj keď slovo chrípka sa už dajako nespomina, nepopieram covid). Vyležali to a idú ďalej. čo je viacej ako osobná skúsenosť? Ak 99percent ľudí ti povie, daj ruku do vriacej vody, nič sa ti nestane, ale ty si sa už popálil predtým, daš tam ruku? Chrípkové obdobie bude naďalej, vírusy budú mutovať naďalej. Vakcína z minulého roka nepômože na tento rok. Kto sa bojí nech nechodí do lesa.
- Inak najviac legendary je video vedca Čekana (bratričkuje sa so sabakom, redakciou startiup, dennik N, sme atď.). Kde sa troška zmýlil, hovoril že my slušní, zodpovední sa dáme zaočkovať bude nás 70-80 percent a neočkovan. pošleme do rozvojových krajín. Na mojevideo stači napísať cekan, kde skypuje s ostatnými.
jackb
Redeemer
Redeemer

Fanatik do ockovania :D Verim skutocnej vede ani predajcom orechov a roznym dalsim hlupoludom. Co sa tyka 'osobnej skusenosti', tak ujo beardie hore-vyssie pise, ze ta nikoho nezaujima :) Tak si to na klube dohodnite. Za kladne vybavenie dakujem. Na mojevideo urcite nic hladat nebudem. Ma to dlhe roky zdielania tych najhorsie postrihanych a naschval zle otitulkovanych videi, ktore YT hned mazal.

retkvic, dal som do google vedecke studie na temu ockovanie a postcovid. cez obednu prestavku som preletel ocami tri a zhoduju sa na tom, ze ockovanie nezarujucuje ochranu pred postcovidom. pridem vecer z roboty, nalinkujem + dalsie dve.

beardie, co 'virus je umelo vyrobeny' vs. 'virus mozno presiel GoF'. obe vety si vyhlasil za totozne. tak preco mas problem s vyrokom o 65.
beardie
Redeemer
Redeemer

"Pod 65 rokov nikto nemoze zomriet."
"Vacsina ludi pod 60 rokov po nakazeni sa covidom nezomrie"
Sú identické?

Co anketa, súhlasíš?
jackb
Redeemer
Redeemer

'virus je umelo vyrobeny' vs. 'virus mozno presiel GoF'
su identicke?
Professional
Professional

K tomu postcovidu, postcovid vzniká aj pri iných infekčných chorobách nie len pri covide a postihuje ľudí ktorí nemajú v poriadku pečeň, povedal to prof. hoaxer Turanek.
jackb
Redeemer
Redeemer

ehm, postcovid. logicky nemoze vzniknut po prekonani TBC ci ovcich kiahni.
Professional
Professional

podobné príznaky, bolesť svalov, únava blabla.
jackb
Redeemer
Redeemer

Len neviem ako velmi je na mieste nazvat to postcovidom, kedze to nie je po covide. Lat. predpona post = po.

Ospravedlnujem sa retkvicovi a dalsim. V robote mi google nasiel studie, kde zaver hovoril v nesprospech ochrany pred postcovidom ockovanim, ale doma mi narovnakych portaloch ponukol studie, ktore potvrdzuju to, co napisal: po ockovani je nizsia sanca na postcovid, alebo trva kratsie. To su dobre spravy.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 18 jún 2022, 15:00 'virus je umelo vyrobeny' vs. 'virus mozno presiel GoF'
su identicke?
hneď ako odpovieš, nemám problém komentovať aj ďalej
Ale teraz sa čaká na teba

A vyjadri sa aj k ankete, zatiaľ je tam veľmi veľa strachu

Opäť si sa dopustil ukazkoveho príkladu argumentacneho klamú, v tomto prípade Red herring alebo whataboutismu
Pochop, že nemáš šancu, sam si sa dostal do slepej uličky
jackb
Redeemer
Redeemer

Zase tie zamena? V Tvojom svete su tisice ludi zanedbatelne a "umelo vyrobeny" je identicke s "teoreticky mohol byt upraveny". Preco sa Ti tak nepaci jedna veta, ktora dokonale sedi do Tvojej pokrivenej reality?
Ano, je tu velmi vela strachu z toho, ako by sa na Tvoj profil nazeralo, ak by si raz priznal, ze nemas v niecom pravdu. Tu je aspon 200 stran toho v com ju nemas. Jediny sposob ako mozes dokazat, ze je to inak je nie ma nechat zabanovat, ale podlozit svoje tvrdenia pracami. O to si sa ani raz za dva roky nepokusil. Len bulvarne kydy odbornikov na irelevatne oblasti, relevatni odobornici, ktori idu proti vedeckemu konsenzu a zdielaju kraviny, bludweby... ale ziadne studie ci skutocni odbornici vo vedeckom konsenze, ktori by Ti dali za pravdu. Hlavne ze Vladko odsuhlasi a Misko posle spravu s vulgarizmom na moju osobu a si spokojnucky. V horsej slepej ulicke by uz skutocne nemozes. To mas velku pravdu.
Ozaj, co ten Sagan? Daka praca na temu "ako sa mlady sportovec nakazi aj trikrat, ale clovek v kancelarii je premoreni po jazde elektrickou bez ruska"? Ako je jeho existencia mozna v Tvojom svete?
beardie
Redeemer
Redeemer

Takže neodpovies?

P.S.: o bane nepadlo ani slovo, teda odomňa, ide o dobrovoľný súhlas s odidenim z tejto témy, čiže autocenzura :)

P.P.S.: pokračuješ v argumentacnych klamoch, tentokrát si si vybral tzv. Gish Gallop - zahltenie protivníka poväčšine nepravdivymi informáciami, adekvatnou obranou je smerovanie diskusie k meritu veci, viz prvá veta tohto postu
jackb
Redeemer
Redeemer

Co je nepravdive na tvrdeni, ze Ty si svoje tvrdenia nepodporil zidnou vedeckou studiou? Dokonca ani ked som Ta on ne dlhu dobu prosil, nebol si schopny dodat ich relevatne mnozstvo. Dalsie Tvoje klamstvo.
Odpovedal som uz niekolko krat: vzhladom na to, aky pomyleny svet si si tu postaval, tak v tom svete to tvrdenie, na ktore sa pytas plati. Rovnako ako 3% = zlomok promile, ci vyroba virusu. Nie je moja chyba, ze Ty si si postavil takyto obskurny svet.

Este by som si dovoli upozornit Ta na skutocnost, ze PS = post scriptum. Teda pod podpisom. Vzhladom na skutocnost, ze tu na fore sa podpisy nepouzivaju a ani Ty svoje posty nepodpisujes, nie je pozujite PS ci PPS na mieste. To samozrejme TY, ako vysoko eruodvany polyhistor vies a zopakoval si tuto chybu len tak z pleziru.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chlapi už stačilo, neuražajte sa už. Riešte jasne,stručne a vecne tému covid a nič osobné. Co bolo bolo nevracajte sa k tomu.
beardie
Redeemer
Redeemer

su tie vety identicke?

co anketa? uz to trva od 1.6., zatial vidim len vela strachu a zahovarania :)

tie 3 percenta su k tomu postcovidu? :D

P.S.: ked sa hnevkas, robis vela chyb :smt006
Napísať odpoveď