Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa gogo956 »

chalani, ak teda podla vas, vsetky zeny letia len prachacov, lekarov, podnikatelov a krasavcov, tak potom ako je mozne, ze vsetci chlapi ktorych poznam a poznal som su bud zenati, alebo boli zenati, alebo maju za sebou aspon jeden vaznejsi vztah? To potom trochu nesedi s tou vasou teoriou. Viete to vysvetlit? Ziadni extra krasavci, aj chudi, aj tucni, ziadni milionari a maju rodiny. Jeden znamy je napr nizky a s nadvahou a ma manzelku ktora vyzera ako modelka. Ako je to mozne?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aby mali aspon nejakých chlapov pri sebe, ale ked sa v ženskom zivote objaví pán ideálny=vyzor,majetky, tak takehoto manželíka minimálne podvedie alebo rovno nechá ak si bude istá ze ju pán ideálny chce na dlhšiu dobu.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nič nie je absolútne (s výnimkou smrti) a kto tvrdí opak je idiot. Ani ja netvrdím, že úplne všetky ženy na svete zmýšľajú úplne rovnako a všetkým ide vždy o to isté. Výnimky boli, sú a vždy budú. Ani ja nie som tvoj typický muž a už tobôž nie "alfa samec", ktorý zmláti každého, kto sa usmeje na jeho ženu. Lenže ja som výnimka a nie pravidlo a rozhodne podľa seba nejdem hodnotiť celé mužské pokolenie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak jasné že ženy niekde v amazonskom pralese inak rozmyslaju o mužovi, ako ženy z Bratislavy alebo z chudobných častí SR.
gogo - "Jeden znamy je napr nizky a s nadvahou a ma manzelku ktora vyzera ako modelka"..Možno sa mýlim, asi si to uz spomínal že ten dotyčný je podnikatel?
Terepin
Addict
Addict

Mentalita ľudí je aj záležitosťou kultúry. Japonky majú odlišné požiadavky na mužov, ako Slovenky. Už len toho dôvodu je tvoje škatulkovanie mimo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 03 júl 2022, 14:33 Tak jasné že ženy niekde v amazonskom pralese inak rozmyslaju o mužovi, ako ženy z Bratislavy alebo z chudobných častí SR.
gogo - "Jeden znamy je napr nizky a s nadvahou a ma manzelku ktora vyzera ako modelka"..Možno sa mýlim, asi si to uz spomínal že ten dotyčný je podnikatel?
nie, nie je podnikatel. Je zamestnany na trochu lepsom mieste, ale ziaden extrem.

--
Samozrejme ak je niekto dlhodobo nezamestnany, ci ma hlboko podpriemerny prijem, tak pravdepodobne nebude centrom pozornosti tych najkrajsich zien, ale tak to je snad logicke. Pokial je zena nadpriemerne pekna, tak si moze vyberat z vacsej skupiny ctitelov.
Chyba je v tom, vy sa z celkoveho poctu vsetkych zien zameriavate prave na take typy pre ktore je najdolezijsi vyzor partnera alebo jeho peniaze. Ale vsetky zeny nie su take. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Terepin napísal: 03 júl 2022, 13:10Pre ženy je na chlapoch najdôležitejšia len jedna vec: sociálny status.
Nie, nie je.
Terepin
Addict
Addict

Drvivá väčšina žien sa nikdy nevydá smerom nadol. A to je fakt.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Pre zeny je dolezite ci je muz zodpovedny a bude sa vediet postarat o rodinu. Ak to splna, tak vacsine bude jedno co robi, moze byt aj instalater.
Terepin
Addict
Addict

Nejde o to čo robí, ale koľko za to dostáva. A chlap, ktorý zarába minimálnu mzdu, sa už z princípu veci nedokáže o rodinu postarať. Pokiaľ teda tá žena nezarába dvojnásobok priemerného platu, lenže v takom prípade sa o rodinu stará ona a nie on. Ale tá sa za takého muža takmer určite nevydá, čiže viesť diskusiu v tomto smere je irelevantné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo- každý má ine skusenosti so ženami, každý aj zije v inom regione.Obcas ženám nezazlievam ze chcu aby partner zarobil čo najviac.
Len mi je luto mužov co doplatili na to, že dobre zarábajú,daju žene city,všetko možné a žena je ako koza co ide na ľad a jej je to stále málo.
Niečo také čo sa rieši v Lukylanovej téme ohladom tej manažérky čo má chlapa vymakaneho športovca.Všetky isto také nie su, čo sa týka sloveniek, ale vela takých žien skrátka je.
Terepin - no slovenky sa aj samé hádžu do podobných alebo odlišných škatuliek, keby ich dobre poznáš, na vlastnej koži by si vedel.
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 03 júl 2022, 15:59Obcas ženám nezazlievam ze chcu aby partner zarobil čo najviac.
Ja im to nezazlievam nikdy. Ono požiadavka na partnera, aby zarábal čo najviac, nie je sama o sebe zlá. Dôležitý je dôvod tej požiadavky. Žena, ktorá chce porodiť päť detí, bude mať logicky odlišné finančne požiadavky na muža, než tá, ktorá chce iba jedno dieťa. Alebo vôbec žiadne.

Ja už celé roky tvrdím, že kontext toho, čo tu píšem, v jednom kuse uniká. Buď ho nie ste schopní vidieť, alebo ho nechcete vidieť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Alebo to nechcu pochopiť.Každý má iné skúsenosti z roznych zdrojov.Zena co je pri 4 deťoch a chlap vkuse v práci, tak žena by mu nemusela z úcty k nemu zahnúť s niekym kto robí napr 150 hodín ale má 3 x viac než ten manžel tej ženy čo je pri 4 deťoch.To je dalšia vec co ma pohoršuje.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Terepin napísal: 03 júl 2022, 15:44 Nejde o to čo robí, ale koľko za to dostáva. A chlap, ktorý zarába minimálnu mzdu, sa už z princípu veci nedokáže o rodinu postarať. Pokiaľ teda tá žena nezarába dvojnásobok priemerného platu, lenže v takom prípade sa o rodinu stará ona a nie on. Ale tá sa za takého muža takmer určite nevydá, čiže viesť diskusiu v tomto smere je irelevantné.
ano, samozrejme ze vacsina zien nechce muza ktory zaraba minimalnu mzdu, to je snad jasne od zaciatku. Ale minimalnu mzdu zaraba v skutocnosti iba velmi malo ludi, vacsina ktora je takto statisticky vykazovana realne dostava od zamestnavatela kvoli odvodvom zbytok cash. Muz ktory nedokaze zarobit viacej ako minimalnu mzdu bude mat problem si zalozit rodinu, to je pochopitelne. Ale skoro nikto nie je odkazany na to aby zarabal minimalnu mzdu, pokial nema nejake vazne zdravotne postihnutie. Vzdy sa moze prestahovat do vacsieho mesta za lepsou pracou, ci do zahranicia. Aj clovek uplne bez vzdelania zarobi napr v Cechach na stavbe velmi pekne peniaze.
Terepin
Addict
Addict

Minimálna mzda bol len príklad. Pointa je stále tá istá: schopnosť muža postarať sa o rodinu zahŕňa aj výšku jeho platu. A na tom sa tak skoro nič nezmení.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Nehnevaj sa Terepin, ale stale mi pride, ze len si hladas zamienky, preco sa to neda.
Pokial nemas nejake zdravotne znevyhodnenie (co evidentne nemas), normalne zarabas, tak tieto prekazky su hlavne v tvojej hlave.
Ked si zaplatis trenera a cvicis rok, musia sa dostavit vysledky.
Ked sa zacnes dobre stravovat, detto. A viacmenej so vsetkym je to tak.

Peniaze vobec nehraju taku dolezitu rolu pri babach. Tie zeny co poznam (okrem jednej), tak naozaj ziadna nie je s chalanom hlavne kvoli peniazom. Dokonca v par pripadoch tie baby zarabaju viac/maju lepsie pozicie ako ich chalani.
A tie zeny, pre ktore su peniaze take dolezite, tak s tymi by si aj tak byt nechcel.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

:D 15 rokov, 119 stran na fore a Terepin stale ten isty mindset...
Povedzme si to takto..
bol si student -> nemal si u zien uspech.
mal si zakladnu pracu -> nemal si u zien uspech.
mas dobre platenu pracu -> nemas u zien uspech..
budes mat lepsie platenu pracu -> nebudes mat uspech u zien..
budes zarabat 5k mesacne -> nebudes mat u zien uspech...

Tvoj odhodlanie zhadzovat svoju neschopnost na zeny je prekvapujuce.
milion krat ti tu milion chlapov povedalo, ze vzhlad a vyplata nie je alfa a omega.. ale ty si ides furt svoje.
Uz som ti to tu pred par rokmi pisal, tvoje jedine obmedzenia, ktore ta drzia mimo zenskych, je tvoj debilny mindset a tvoja vyberavost co sa tyka zien..

Proste "Peťko z Košicoch" sa snazi zit zivot Dana Bilzeriana. Ocakavas, ze si mozes vyberat z nadhernych zenskych a vsetky ti padnu do narucia..
Terepin
Addict
Addict

Frco napísal: 03 júl 2022, 18:13 Nehnevaj sa Terepin, ale stale mi pride, ze len si hladas zamienky, preco sa to neda.
Pokial nemas nejake zdravotne znevyhodnenie (co evidentne nemas), normalne zarabas, tak tieto prekazky su hlavne v tvojej hlave.
Ked si zaplatis trenera a cvicis rok, musia sa dostavit vysledky.
Ked sa zacnes dobre stravovat, detto. A viacmenej so vsetkym je to tak.

Peniaze vobec nehraju taku dolezitu rolu pri babach. Tie zeny co poznam (okrem jednej), tak naozaj ziadna nie je s chalanom hlavne kvoli peniazom. Dokonca v par pripadoch tie baby zarabaju viac/maju lepsie pozicie ako ich chalani.
A tie zeny, pre ktore su peniaze take dolezite, tak s tymi by si aj tak byt nechcel.
A opäť zdôrazňujem kontext: nie je dôležité, že pre ženu sú dôležité peniaze, ale prečo ich považuje za dôležité. Vieš čo, začínam mať pocit, že problém s peniazmi máš ty a nie ja, lebo odpísať ženu len na základe toho, že považuje mužov príjem za dôležitý, je také... incelské. Ja mám totiž vec, ktorá sa volá ústa a viem túto vec použiť na komunikáciu a teda sa viem opýtať prečo to považuje za dôležité. Ak mi povie "lebo muž musí zarábať viac ako žena," tak áno - je to krava, s ktorou sa nemienim ďalej stretávať. Ale ak poskytne legitímne dôvody, ako napríklad "mám chronický zdravotný problém," alebo "chcem si založiť veľkú rodinu," prečo by som ju mal odpisovať? Jasné, vzťah si s ňou nezačnem, pretože na to jednoducho nemám, ale nemám dôvod ju kvôli tomu ignorovať.

Píšeš, že tvoje kamarátky nie sú s chalanom hlavne kvôli peniazom. Lenže ja som toto nikdy tvrdil. Čo som opakovane hovoril je, že mužova výplata je dôležitá, ale nie alfa a omega. Je to súčasť rovnice úspechu, ale nie jediná premenná.

Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
CrazyJerry napísal: 03 júl 2022, 18:23Tvoj odhodlanie zhadzovat svoju neschopnost na zeny je prekvapujuce.
Kde som zhadzoval svoj neúspech na ženy? Prosím, cituj ma.

Autoeditácia príspevku po 2 min 50 sek:
CrazyJerry napísal: 03 júl 2022, 18:23 Povedzme si to takto..
bol si student -> nemal si u zien uspech.
mal si zakladnu pracu -> nemal si u zien uspech.
mas dobre platenu pracu -> nemas u zien uspech..
budes mat lepsie platenu pracu -> nebudes mat uspech u zien..
budes zarabat 5k mesacne -> nebudes mat u zien uspech...
To nie je mindset, to sú fakty. To sa skutočne stalo. Absolútne nič z toho, čo som vyskúšal, nefungovalo. 100% neúspešnosť.

Autoeditácia príspevku po 2 min 41 sek:
CrazyJerry napísal: 03 júl 2022, 18:23 Uz som ti to tu pred par rokmi pisal, tvoje jedine obmedzenia, ktore ta drzia mimo zenskych, je tvoj debilny mindset a tvoja vyberavost co sa tyka zien..
Najväčšia sranda je, že vy mi tu tvrdíte, že som strašne vyberavý, ale ľudia, ktorí ma poznajú osobne tvrdia, že som tak zúfalý, že som schopný sa dať dokopy s hocijakou ženou. *shrug*

Autoeditácia príspevku po 5 min 30 sek:
CrazyJerry napísal: 03 júl 2022, 18:23Proste "Peťko z Košicoch" sa snazi zit zivot Dana Bilzeriana. Ocakavas, ze si mozes vyberat z nadhernych zenskych a vsetky ti padnu do narucia..
Absolútne netuším, ako si sa po pätnástich rokoch čítania mojich príspevkov dopracoval k záveru, že mám tak veľké ego, že očakávam, že ma ženy začnú fajčiť pretože som im dovolil sa ocitnúť v mojej blízkosti. Netuším, čo šňupeš, ale musí to byť kur*a kvalitný mantroš, keď si bol schopný vypotiť takúto hovadinu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

:aasmile10: komplikované rozoberanie tejto témy, pritom je to tak jednoduché.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Frco napísal: 03 júl 2022, 18:13 Pokial nemas nejake zdravotne znevyhodnenie (co evidentne nemas),
Som jediný v tejto téme, kto získava podozrenie, že Terepin trpí nejakou poruchou autistického spektra?
To je dôvod, prečo som sa ho na to pýtal, že čo priniesli sedenia s psych/ológom/iatrom. A nedostal som žiadnu uspokojivú odpoveď.
Buď na žiadnych posedeniach nebol a klame že bol. Alebo bol a nechce priznať realitu. Alebo bol a svoju poruchu zamaskoval mimikrami, v čom môže byť (napr.) aspergerista veľmi úspešný (bez toho aby sa o to nejak aktívne snažil).

A to nemyslím nijak v zlom, aspergeristi to majú veľmi ťažké.
Stále som ochotný staviť si na to, že Terepin je aspergerista. Čo je mi ľúto, ak to tak je.

Ostatné drísty o cvičení a o peniazoch sú iba drísty. Sám som trochu tlstý a peneži som nikdy nemal veľa a navzdory tomu som už mal veľa vzťahov s rôznymi dievčatami. Tému peňazí ani postavy som snáď nikdy so žiadnou nepreberal.
Sám som trochu weirdo s nekonvenčnými názormi a výstrednej mentality, ale to naopak som za tie roky dokázal pretvoriť v moju vlastnú prednosť, ktorá zaberá na (tiež) švihnuté a nekonvenčné dievčatá.
Napísať odpoveď