Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa fildinko »

Ďakujem za vyzvanie Blastbit. Na niečo bolo ťažšie si spomenúť a na niečo ľahšie ... verím že vás nebudem nudiť:

Čo sa týka mojej skúsenosti. Som na Tinderi (predtým Badoo) už veľa, veľa rokov. Niekedy viac aktívny niekedy menej.

V skratke: nemal som ešte tridsať, vyšportovaná postava (čo si myslím že niekedy môže byť aj problém z dôvodu že tomu naozaj veľa musím obetovať, a nie som ten z tých ktorý by na to kašľali ale fakt riešim veľa detailov), zarobím OK, bývam v podnájme sám, auto kúpené za cash.

Myslím si osobne (a podľa fotiek to dávam poznať) že žijem dobrodružný život. Väčšinou v prírode, prípadne iná aktivita. Samozrejme mám fotku aj v košeli. Všetky tie tipy z youtube ako očariť prípadne ako si vyplniť profil. Hehe ...

Ale za posledné mesiace som sa na to vykašľal úplne ... nie som momentálne presvedčení že vzťah/dievča je niečo po čom tak veľmi túžim. Resp. na 100% túžim. Ale prečo? Lebo si nemyslím že tie ženy chcú nás mužov až natoľko aby z toho niečo poriadne (vzťah) vzniklo. Niekedy mám pocit že po nás nezúžia. Že si myslia že nás nepotrebujú.

Čo sa týka žien. Spoznal som ich tam veľa. Bol som vždy však za to aby sme po pár správach šli von/stretli sa.

Niekedy som však ale nechápal keď mi jedna povedala osobne že nečakala že sa stretneme, pritom mi sama komentovala príbehy na insta keď som bol niekde na horách že kedy ju zoberiem. Tak to bol pre mňa taký moment že .. načo vlastne jej ten Tinder je?

Najviac WTF moment pre mňa osobne bol keď sme po pár spoločných stretnutiach chatovali a napísala mi že čo si myslím, že by mala zmeniť, že čo sa mi na nej nepáči. Ja som nechápal čo za otázka, lebo ja by som jej takúto otázku nikdy nepoložil (keď sa ti nepáči to čo robím, ako vyzerám tak dovidenia). A po čase keď som jej niečo naznačil že sa mi nepáči tak mi to vykričala že ju len kritizujem. Tak to mi vysvetlite :lol: :lol: :lol: ...

Boli samozrejme aj iné skúsenosti, keď som si povedal že skúsim nejakú staršiu (ale len o pár rokov) že snáď by mohla mať rozum. Namotal som sa na ňu od prvej chvíle ale vedel som že nemôžem zošalieť a ukázať to. A bolo to chvíľu fajn, už som myslel že je to tá pravá. Ale potom mi napísala cez FB že sa rozhodla že to ukončí hneď teraz. Tak som bol z toho dosť sklamaný. Ale vysvetlila mi že síce po fyzickej stránke ju veľmi veľmi priťahujem ale že nič viac. S odstupom času to beriem ako správne rozhodnutie. Avšak to že je žena staršia neznamená že je aj zrelšia.

Ostatné dievčatá si už nepamätám tak dobre. Moje nastavenia boli tak do cca 30 km od mojej lokality a vek do 30. Vtedy som bol vždy ochotný ísť von a čo najskôr preskočiť písmenkovanie. Pri osobnom stretnutí som vždy vedel že či to stojí za to.

Momentálne sa snažím venovať naplno koníčkom a netlačiť na pílu s hľadaním niekoho. Snáď som vás nenudil :D .

Musím sa však vyjadriť aj k Andi_Cibula a konkrétne k tomu že ostal s tými dievčatami ktoré ho odkopli kamoš. Ako úprimne som sa nad tým zasmial. Kámo, proste ťa nechceli. Tie vyjadrenia o kamarátstve sú úplny bullshit :) ...
Alth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alth »

fildinko napísal: 07 júl 2022, 18:19 Ale prečo? Lebo si nemyslím že tie ženy chcú nás mužov až natoľko aby z toho niečo poriadne (vzťah) vzniklo. Niekedy mám pocit že po nás nezúžia. Že si myslia že nás nepotrebujú.
Ale fakt je, že nás skutočne už tak veľmi nepotrebujú. Kedysi nemali moc na výber, ak chceli mať stabilný zabezpečený život. Dnes si ho už vedia zabezpečiť samé. Zároveň si mohli vyberať len z blízkeho okolia, zatiaľčo dnes už je možné hľadať pomaly aj na opačnej strane zeme.

Zo vzťahov starších ľudí, ktoré som si mohol odsledovať, je mi jasné, že veľká časť z nich funguje do značnej miery z istej nutnosti, než z akéhokoľvek iného dôvodu. Pri tých mladších je to trochu iné, ale aj tak mi drvivá väčšina stále príde, že sú dosť... nemastné-neslané.

V konečnom dôsledku muži sú vhodní už len na jeden účel - pre zábavu.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

A načo potrebuje muž ženu? Tiež len na to, aby mal s kým tráviť čas.
Teda neviem či som zle hľadal, ale priateľky čo som mal mali problém s varením, upratovaním, žehlením a aj praním. Pri ničom im neboli zrejmé základné princípy a musel som ich to učiť, ak vôbec mali záujem. O inej manuálnej práci ani nevravím.

Tak si vravím, že na čo potrebujem ženu. Navarím si, operiem, ožehlím a aj poriadok v dome mám neporovnateľne väčší, keď som sám.

Problém je len ten, ze ked si kamarati najdu priatelky tak aj ja mam menej s kym tráviť čas. Čiže ono to je obojstranné s tou sebestačnosťou druhého pohlavia. Teda až na to, že čo mám kamarátov tak všetci vedia variť, prať atď, lebo sa to museli naučiť. Čo mám mladšie kolegyne, tak takéto veci nevedia. Čiže ani vlastné jedlo si do práce neprinesú
Alth
Amateur
Amateur

Peter00 napísal: 07 júl 2022, 20:03 A načo potrebuje muž ženu? Tiež len na to, aby mal s kým tráviť čas.
Teda neviem či som zle hľadal, ale priateľky čo som mal mali problém s varením, upratovaním, žehlením a aj praním. Pri ničom im neboli zrejmé základné princípy a musel som ich to učiť, ak vôbec mali záujem. O inej manuálnej práci ani nevravím.

Tak si vravím, že na čo potrebujem ženu. Navarím si, operiem, ožehlím a aj poriadok v dome mám neporovnateľne väčší, keď som sám.

Problém je len ten, ze ked si kamarati najdu priatelky tak aj ja mam menej s kym tráviť čas. Čiže ono to je obojstranné s tou sebestačnosťou druhého pohlavia. Teda až na to, že čo mám kamarátov tak všetci vedia variť, prať atď, lebo sa to museli naučiť. Čo mám mladšie kolegyne, tak takéto veci nevedia. Čiže ani vlastné jedlo si do práce neprinesú
V skratke - biológia. Muži majú ďaleko silnejší biologický pud vyhľadávať partnerky, než je to opačne.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Peter00: Tak toto sa ale v nejakej zvlastnej bubline pohybujes :D V mojom okoli 90% bab vedelo/vie varit a to spravidla dost dobre. Pre mna je to tak trochu nepredstavitelne ze nevie zena varit. Co sa potom naucila vo svojom zivote pocas strednej/vysokej skoly napriklad :D Tak ako chalan by mal vediet zakladne opravy a vyznat sa....ja neviem....do elektroniky, alebo PC, alebo auta, tak baba ma vediet varit. Ale v tomto som asi velmi konzervativny, to si tiez priznam.
Este to s tym zehlenim beriem, to si vsimam aj ja, ze mnohe baby (aj to hlavne mladsie) nezehlia. Lebo ze ona ma take a take materialy, blablabla. Nuz neviem. Nechcel by som mat priatelku ktoru poprosim o vyzehlenie kosele a ona na to bude kukat ze wtf.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Frco: no potom som mozno vo zvláštnej bubline skutocne. Lebo mam pocit, ze poznam viac chalanov co varia ako žien, ak beriem do úvahy tie mladšie ročníky.

Čo robili tie ženy na strednej -nevarili, boli doma. A na výške? Jedli suchare a akože držali rôzne diéty alebo jedli rôzne šaláty, ak nechodili do jedálne. Tie šikovnejšie varili špagety na 101 spôsobov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ono to s tym varenim je tak, ze dnesne zeny vo vseobecnosti moc nemusia maso. Vacsinou chcu nejaky salat, alebo nejake cestoviny s nejakou omackou, hlavne aby to bolo rychlo, co je pochopitelne. A muzi su zase skoro vzdy na maso, ale taketo jedla sa robia dlhsie, je stym nepomerne viacej prplačky. Takze ak chce chlap jedlo podla svojho gusta, tak mu castokrat zostava si to urobit sam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Co ja viem. Z toho co varievam ja su vacsinou tie masove recepty rychlejsie na pripravu aj na uvarenie a tie zeleninove travaju viac casu. Lebo pri bezmasitych jedlach sa jeden druh zeleniny pecie. A ak je tych zelenin viac, dlhsie ich treba krajat. Zvrnut ale ryzu ci daku cestovinu a ku tomu maso v dakej omacke je rychlejsie. Alebo si ja varim nieco opacne :D
V praci by som povedal, ze varit si zvyknu kolegyne - cudzinky. Bud je to kulturna tradicia, alebo uz maju rodiny a tak vyvaraju. Domace, aj ked mozu byt vydate, tak sa na obed prestravuju zo sandwichov alebo ak aktivne cvicia, tak len zo shakeov.

Ku povodnej teme: pred rokmi som sa registroval na Bumble, len aby som dokazal byvalemu spoluziakovi, ze u mna to nefunguje. Nakoniec sa podarilo a bolo to super. No a varit vegetarianske pokrmy ci skusat slovenske a ceske jedla z britskych surovin bola celkom fajn vyzva.
Teraz sa ale cosi s Bumble stalo a "vyber" nie je tak dobry ako pred rokmi. Plus by som privital moznost odfiltrovat tie, ktore si uvedu, ze maju deti. Deti ako take mi nevadia, len sa necitim na otcovstvo cudzich, niekedy pokojne aj pubertalnych, deti.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Co tak čítam tieto skusenosti, naozaj čo chlap z fora to iné skúsenosti so ženami. Sem tam podobné ako u mna, ale aj dosť odlišné.
Niektorím ženám fakt až tak výzor chlapa nezaleží,ani akú robí prácu a za aký plat. Niektoré baby ako kočka co prispela včera do témy v kategorii Laska vztahy priatelstvo chce milovať a byť milovaná súčastným priatelom,to je taká jej túžba.
Mna teda slovenky velmi sklamali, na pár kamošiek čo mám (negeneralizujem všetky slovenky a nie ženy na celom svete).
To by bola téma v kategorii LVP na celú stranu a velmi vela čítania, na kolko mám docela dlhodobú pamäť tak by som šiel do detailov.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Ja si napriklad do prace tiez varievam este s par kolegami. Dokonca si niekedy jedlo aj vymeníme. A naopak ja nie som tiez dajak zaťažený na mäso a ani proti šalátom nič nemám. Naopak to nebolo o tom, že by dačo nemali radi. Keď som doma varil ja, navarené bolo a jedla to vždy aj priateľka a aj jej to chutilo. Ak som nenavaril, tak buď navarené nebolo alebo boli dajaké cestoviny.
Terajšiu priatelku som naučil trochu variť aj upratovať. Ale odpor k akejkoľvek manuálnej práci napríklad na záhrade má aj tak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aj upratovať? a toto je presne co som písal ze ma serie ze chlap má dávat do vztahu vela a ženská sa správa ako bohyna co dáva málo.
Ja ako ani nie 10 ročný som už upratoval, vešal záclony, vysával, umyval riady, do obchodu, párky varil napr. Fakt neni jedno s akou babou chlap funguje. Ale pokial je ochotná sa učiť okej beriem, keby sa hrá na princeznu ktoru trapi len nakupovanie a kavičkovanie s babami, adios.
Alth - registrovaný v 2017 cize 5 rokov ale vidim ta tu 1 krát. Aký máš ty názor na tie zoznamky alebo čet cez socialne siete a svoje pozitívne a negatívne skusenosti s babami? A este je podla teba dolezité aby chlap nejako vyzeral akú mal prácu,postavenie atd aby ho ženy chceli?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Co sa tyka varenia, mam pocit, ze je to aj tym ako je to "kulturne" nastavene. V dobach lockdownov sa take away otvorili k veceru, skor slo len predobjednat. Ziadne "menucko" na obed. A kedze som si povedal, ze budem cvicit po praci, tak potom sa napchat mi prislo ako kontraproduktivne. Takze po praci a cviceni si navarim no zjem len lahky chlieb. Mozno by som varil viac masa, ale varenie pre vegetarianku ma naucilo, ze aj zo zeleniny sa dokazem najst a este to ma aj klady dopad na moje zdravie. Takze nebol dovod ukoncit vegetarianske jedla v mojom jedalnicku aj pri ukonceni vztahu.
Co do zrucnosti, vedela velmi dobre do coho ide - ze ja skor klavesnicu a mys ako pilku a vrtacku. Bola vydata za univerzitneho lektora, takze asi take od muzov ani necakala. Ale ked bolo treba podkladat izolacie pod nove podlahy v jej novom byte, tak som si poradil. Varenie/pecenie jej slo - z online receptu sa jej podaril slovensky kolac. Ale ja mam varenie ako meditciu a par to moze mat ako aktivitu celkom fajn (lavak a pravacka sa ani pri platni nezrazaju), takze ani to nebolo problem. Kedze sme prakticky takmer vsetok cas u mna, ani som neriesil jej upratovanie. Mozno ma ku nemu odpor skrze jej matku, ktora je pedantka. Ja som sa zase od zenskej, s ktorou sa bavime o umeni a ktora maluje a pise knihy, necakal, ze bude ako dievky z mojej rodnej viesky, ktore navaria, napecu, upracu, ale preberieme maximalne tak daku reality show. Ale v zahrade sme pomohli obaja a bez odporu. Vysadbu maju jej rodicia ako hobby, ale ked udrela vlna horucav, tak sme polievali my.
Preto si trufam povedat, ze je to o tom, kto aku babu chce najst (aj na online zoznamke).
marshall
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marshall »

Napisem svoju skusenost s Tinderom, ale vo Finsku kedze tu stravim par mesiacov svojho zivota.

1. vacsina dievcat blondinky, obcas sa najde aj ina ale vacsia cast su blondiny

2. ak ma dievca nejake bio tak skoro vzdy je vo Finstine kedze sme vo Finsku :)

2. Tinder pouzivam kratko iba 2 tyzdne ale aj z toho sa da nieco zistit

3. presnu statistiku neviem ale swajpujem vyrazne viac doprava ako dolava. Cca 70% swajpov su likes.

4. Co sa tyka mna tak bio mam v anglictine, mam 3 fotky a jedno loop video. Vsetky fotky boli odfotene druhou osobou a nemam ziadnu selfie. Fotky su lepsi priemer.

5. Tinder pouzivam kazdy den a vzdy swajpujem az kym som "out of likes" a potom 12 hodin pauza.

6. Za tie dva tyzdne som mohol dat okolo okolo 300 likes a to mi vegenerovalo 2 matche. Cize na 100 likes mam menej nez 1 match. Nic moc....:D Dievca z prveho matchu mi vobec neopisalo spat a dievca z druheho matchu mala tinder ako zabavku kedze mi pisala ze si hlada manzela a podobne dristy :D Osobne si myslim ze tinder je strata casu ak tam chalan nema ultimatne fotky a dobre nevyzera. Dalej tam je velka konkurencia cez ktoru nie je lahke sa presadit a pekne dievca ma desiatky a mozno az stovky matchov :D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Neviem sa dočkať pokračovania.
Alth
Amateur
Amateur

Blastbit napísal: 07 júl 2022, 21:17 Alth - registrovaný v 2017 cize 5 rokov ale vidim ta tu 1 krát. Aký máš ty názor na tie zoznamky alebo čet cez socialne siete a svoje pozitívne a negatívne skusenosti s babami? A este je podla teba dolezité aby chlap nejako vyzeral akú mal prácu,postavenie atd aby ho ženy chceli?
Toto som si všimol až teraz.

Čo sa týka online zoznamiek, viacmenej nula bodov. Už dlhšiu dobu sú to len kasína so zámerne neoptimálnymi systémami nasadenými čiste za účelom väčšieho zárobku. Ktokoľvek by ich v dnešnej dobe chcel seriózne používať na zoznamovanie, nemôže byť pri zmysloch.

Lepšie to pre mňa bolo v online komunitách, teda rôzne fóra a podobne, len tie už sú viacmenej hudba minulosti prehlušená nástupom väčších sociálnych médií, ktoré sú ale oveľa viac o jednotlivcoch než o skupinách.

V konečnom dôsledku nemám moc čo povedať na adresu seba a mojich vzťahov, keďže tam nie je moc o čom hovoriť. Nemám zvláštne negatívne ale ani pozitívne skúsenosti. Drvivú väčšinu mojich názorov na vzťahy mám teda vytvorených hlavne z pohľadu na vzťahy iných ľudí.

Príťažlivosť kohokoľvek je z môjho pohľadu súčet hodnôt všetkých vlastností, na ktorých potenciálnym partnerom záleží, kde niektoré vlastnosti môžu mať väčšiu alebo menšiu hodnotu. Teda niektoré extrémy vo vlastnostiach môžu pozitívne alebo negatívne zavážiť samé o sebe viac, než ostatné.
Vzhľad je v prvom rade podstatný hlavne na začiatku, aj u mužov, ako vstupný bod. Až následne sa presúva pozornosť na ostatné, osobnostné vlastnosti. Tento vstupný bod sa dá obísť, ale v tom prípade musia tie osobnostné vlastnosti výrazne pozitívne vynikať, pričom sa musí dotyčný zdržiavať v blízkosti potenciálnych partnerov dlhšiu dobu. Teda hľadanie partnera bez dostatočného vzhľadu je viac beh na dlhšiu trať.
Čo sa týka osobnostných vlastností, tak u mužov to vyzerá tak, že ambície a zárobkový potenciál sú podstatné, ale zdôrazňujem potenciál, lebo nie nutne treba zarábať veľa. Dôležité je byť ten, kto má ambície ísť za svojim, aby vzťah vedel materiálne zabezpečiť.
A tu už len dodám, že pri zakladaní vzťahov musí byť muž výrazne proaktívny, inak sa veľmi ďaleko nedostane.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Pripájam zopár štatistík o Tindri:

• 6 z 10 mladých mužů je single.
• 78 % uživatelů Tinderu jsou muži.
• ženy dají like jen 5 % mužům, které na Tinderu potkají, muži dají like 53 % žen.
• na Tinderu top 20 % mužů vybírá z 78 % žen a na zbývajících 80 % mužů tak zbyde pouze 22 % žen
• Match rate průměrného muže na Tinderu je 0,6 %, oproti 10,5 % pro ženy.
• průměrný muž musí během dvou měsíců swipnout 6000x než půjde na jediné rande.

Zdroj: https://www.pavlinaspeaks.com/blog/incel
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Why Men Get So Few Matches on Dating Apps - YouTube
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

To nie je nič nové. Zoznamky sú posilňovače ega pre ženy.
Koalpp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Koalpp »

Zoznamky nefungujú ani u mňa, ešte 5 rokov dozadu to bolo lepšie myslím,že som mal viac lajkov aj na rande som sa dostal asi 3 x. Nič moc ale teraz nula bodov.
Ani tie ženy čo sú tam sa mi nepacia, všetky ako cez kopirak joga,sushi,tetovania čo sú to za hobby ..
trolofon
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa trolofon »

Po rozchode som sa rozhodol založiť si tinder avšak čo sa týka matchov je to veľká bieda .. aj keď je nejaký match tak kvalita je veľmi slabá ... nie som tak náročný na vzhľad, hľadám úplne priemerné dievča ktorý má ako tak zaujímavý život, že budeme mať o čom kecat
Nájde sa niekto komu môžem poslať svoj profil na ohodnotenie či tam mám niečo z čoho dievčatá môžu cítit red flags ? Nechcem to tu dávať verejné. Pošlem do správy
Btw raz dávno mi to nedalo a urobil som fake profil fotky Mariano Di Vaio behom jedného dňa cca 80 zhod a to asi 5 dievčat chcelo hneď prísť len kvôli sexu ... mňa prekvapuje len naivnost a sebavedomie tých žien, že o úplne priemerná nezaujímavá žena môže mať Mariano Di Vaio :shock:
Napísať odpoveď