Čo sa týka mojej skúsenosti. Som na Tinderi (predtým Badoo) už veľa, veľa rokov. Niekedy viac aktívny niekedy menej.
V skratke: nemal som ešte tridsať, vyšportovaná postava (čo si myslím že niekedy môže byť aj problém z dôvodu že tomu naozaj veľa musím obetovať, a nie som ten z tých ktorý by na to kašľali ale fakt riešim veľa detailov), zarobím OK, bývam v podnájme sám, auto kúpené za cash.
Myslím si osobne (a podľa fotiek to dávam poznať) že žijem dobrodružný život. Väčšinou v prírode, prípadne iná aktivita. Samozrejme mám fotku aj v košeli. Všetky tie tipy z youtube ako očariť prípadne ako si vyplniť profil. Hehe ...
Ale za posledné mesiace som sa na to vykašľal úplne ... nie som momentálne presvedčení že vzťah/dievča je niečo po čom tak veľmi túžim. Resp. na 100% túžim. Ale prečo? Lebo si nemyslím že tie ženy chcú nás mužov až natoľko aby z toho niečo poriadne (vzťah) vzniklo. Niekedy mám pocit že po nás nezúžia. Že si myslia že nás nepotrebujú.
Čo sa týka žien. Spoznal som ich tam veľa. Bol som vždy však za to aby sme po pár správach šli von/stretli sa.
Niekedy som však ale nechápal keď mi jedna povedala osobne že nečakala že sa stretneme, pritom mi sama komentovala príbehy na insta keď som bol niekde na horách že kedy ju zoberiem. Tak to bol pre mňa taký moment že .. načo vlastne jej ten Tinder je?
Najviac WTF moment pre mňa osobne bol keď sme po pár spoločných stretnutiach chatovali a napísala mi že čo si myslím, že by mala zmeniť, že čo sa mi na nej nepáči. Ja som nechápal čo za otázka, lebo ja by som jej takúto otázku nikdy nepoložil (keď sa ti nepáči to čo robím, ako vyzerám tak dovidenia). A po čase keď som jej niečo naznačil že sa mi nepáči tak mi to vykričala že ju len kritizujem. Tak to mi vysvetlite
Boli samozrejme aj iné skúsenosti, keď som si povedal že skúsim nejakú staršiu (ale len o pár rokov) že snáď by mohla mať rozum. Namotal som sa na ňu od prvej chvíle ale vedel som že nemôžem zošalieť a ukázať to. A bolo to chvíľu fajn, už som myslel že je to tá pravá. Ale potom mi napísala cez FB že sa rozhodla že to ukončí hneď teraz. Tak som bol z toho dosť sklamaný. Ale vysvetlila mi že síce po fyzickej stránke ju veľmi veľmi priťahujem ale že nič viac. S odstupom času to beriem ako správne rozhodnutie. Avšak to že je žena staršia neznamená že je aj zrelšia.
Ostatné dievčatá si už nepamätám tak dobre. Moje nastavenia boli tak do cca 30 km od mojej lokality a vek do 30. Vtedy som bol vždy ochotný ísť von a čo najskôr preskočiť písmenkovanie. Pri osobnom stretnutí som vždy vedel že či to stojí za to.
Momentálne sa snažím venovať naplno koníčkom a netlačiť na pílu s hľadaním niekoho. Snáď som vás nenudil
Musím sa však vyjadriť aj k Andi_Cibula a konkrétne k tomu že ostal s tými dievčatami ktoré ho odkopli kamoš. Ako úprimne som sa nad tým zasmial. Kámo, proste ťa nechceli. Tie vyjadrenia o kamarátstve sú úplny bullshit