Nabytok z Polska

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Nabytok z Polska

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ahojte,

mate niekto skusenosti s nabytkom, spcialne kuchynami na mieru z Polska, resp s konkretnymi vyrobcami ? Budem coskoro riesit kuchynu do noveho domu a znamy mi odporuca skusit Polsku, nakolko tam vraj vedia spravit nabytok za vyrazne nizsiu cenu a kludne kvalitnejsie. Osobne som trochu skepticky, aj ked v rodine par takych ludi co odtial kuchynu zobrali mame a su s nou ok uz roky. Ono vraj dost nabytku aj zo SR ktory sa tu predava ako domaci je prave odtial.

Samozrejme, pokial mate tip na niekoho domaceho, tym tiez nepohrdnem :)

Vdaka
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Nabytok z Polska

Príspevok od používateľa cinges »

Vsetko je to smejd, osobne vzdy odporucam len ikeu. Vies si ju dobre navrhnut a je fakt kvalitnejsia oproti inym. Vela veci su v cene, co inde je za nezmyselny poplatok. Cize ak vyslovene nepoznas niekoho kto robi v polsku fakt kvalitne veci, tak by som to neriskoval. Na ikeu mas 10rokov zaruku a vies si tam veci vzdy dokupit/nakombinovat. Tym ze fotim aj byty, tak viem ako vyzeraju akekolvek kuchyne, vs. Ikeacke. Ikea vyzera a hlavne funguje ako niva, ostatne vidis po roku po dvoch ze kazdy suflik je inak, nedolieha to presne a tak.. za mna osobne je najvacsia istota aj do buducna prave ikea.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

A keď chceš ušetriť, tak sa dá kúpiť Ikea v Polsku vraj lacnejšie.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Nekupoval som linku ale obývačkovú zostavu nábytku z Poľska cez slovenského predajcu a prišlo to popraskané na miestach, kde to navŕtavali. Reklamácia a náhradné časti mi poslali len tak v igelite, bez krabice a bez bublinkovej fólie, takže to prišlo úplne na kašu. Slovenský predajca ignoroval všetky naše spotrebiteľské zákony a mal výhovorký v štýle "v Poľsku to chodí inak". Ja som mal zmluvu s nimi a nie s Poliakmi, takže ma to vôbec nezaujíma. Keď majú problémy s poľským výrobcom, nemajú od neho nakupovať. Až keď som im začal pridávať negatívne recenzie, kontaktoval SOI a poslal im predžalobnú výzvu, tak sa so mňou začali baviť normálne. Vrátili mi 50% z ceny celého nákupu plus sľúbili, že dvierka pošlú do týždňa. Prišli, ale mali jeden veľký škrabanec na vnútornej strane. Ako keby naschvál. Ale už som na nich nemal nervy. A potom sa mi ozvala SOI, že môj podnet vyhodnotili ako opodstatnený a udelili im pokutu. Karma je zdarma. :D

Za mňa ale určite posledný takýto nákup. S Ikeou som nemal nikdy problém. Jediný problém s Ikeou je, že tam človek musí ísť osobne a prípadne si aj zohnať dodávku od kamoša a pod. Lebo dopravu majú strašne drahú.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Vdaka. Priznam sa, ze Ikea mi nenapadla. Maju aj nejaky konfigurator, tak by som si vedel aspon spravit pribliznu predstavu o cene.

Ta idea o nabytku z Polska ako som pisal pochadza z rodiny. Ujo ma od nich kuchynu 13 rokov a vraj jej nic nie je. Tu kuchynu vlastne vidim celkom casto, ale podrobnejsie som ju neskumal. Ma nejake oderky a stuff, ale ale v akom stave su niektore detaily som neskumal.

Ono nechcem lacnu kuchynu za kazdu cenu. Na jednej strane je fakt, ze pri sposobe akym ju pouzivam sa kludne moze stat, ze folie mimo chladnicky a kavovaru postrham najskor o 5 rokov, ale zaroven by som vazne nechcel mat krive dvierka, zazltnutu dosku a podobne. Ale zaroven clovek tak nejak vzdy dufa, ze sa to da zohnat lacnejsie kedze dnes tie ceny nizke nie su a kuchyna obzvlast.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

My sme kupovali pred 4 rokmi kuchynskú linku v Merkury Market čo je prakticky všetko z PL, a sú tam vidieť už chyby, že začína zošúchať a tie madlá sú hrôza, to sme museli aj vymeniť. Pracovná doska zakončenie nažehlené sa začínajú odlepovať, a pánty tiež veľmi nekvalitne, čo čakať od 700 eurovej kuchynskej linky. Mali sme problém aj s dodaním linky meškalo to hádam aj 6 mesiacov, neviem či je to chyba Merkury Marketu alebo Poľského výrobcu Meble Oskar. Návod na poskladanie, list A4 kde boli natlačené všetky skrinky, XXXLutz posiela kvalitnejší návod na skladanie komody ako oni ku kuchynskej linke.

Poľský výrobca je : http://oskar-meble.com.pl/sk/oskar

Máme presne túto linku : https://www.merkurymarket.sk/vrobok/roh ... 11340.html
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Popripade skus este do XXXLutzu, aj tam maju v pohode kuchyne. Rodicia maju kuchynu z Polska, tiez uz 15 rocna kuchyna, drzi pokope a navonok vyzera este stale dobre, teda myslel som si kym som si neposkladal minuly rok vlastnu kuchynu z Lutzu :D Nechal som si naplanovat kuchynu aj v Ikei, ale tam mi nevedeli nieco vyriesit na moju prosbu, tak som skoncil v Lutzi a vazne som spokojny.
Napísať odpoveď