Nekupoval som linku ale obývačkovú zostavu nábytku z Poľska cez slovenského predajcu a prišlo to popraskané na miestach, kde to navŕtavali. Reklamácia a náhradné časti mi poslali len tak v igelite, bez krabice a bez bublinkovej fólie, takže to prišlo úplne na kašu. Slovenský predajca ignoroval všetky naše spotrebiteľské zákony a mal výhovorký v štýle "v Poľsku to chodí inak". Ja som mal zmluvu s nimi a nie s Poliakmi, takže ma to vôbec nezaujíma. Keď majú problémy s poľským výrobcom, nemajú od neho nakupovať. Až keď som im začal pridávať negatívne recenzie, kontaktoval SOI a poslal im predžalobnú výzvu, tak sa so mňou začali baviť normálne. Vrátili mi 50% z ceny celého nákupu plus sľúbili, že dvierka pošlú do týždňa. Prišli, ale mali jeden veľký škrabanec na vnútornej strane. Ako keby naschvál. Ale už som na nich nemal nervy. A potom sa mi ozvala SOI, že môj podnet vyhodnotili ako opodstatnený a udelili im pokutu. Karma je zdarma.
Za mňa ale určite posledný takýto nákup. S Ikeou som nemal nikdy problém. Jediný problém s Ikeou je, že tam človek musí ísť osobne a prípadne si aj zohnať dodávku od kamoša a pod. Lebo dopravu majú strašne drahú.