Z nejakého dôvodu mi ale nefungujú klávesy funkcií, ktoré sú nad F1 až F12 - viď obrázok (pridávanie a uberanie hlasitosti, tlmene zvuku, kalkulačka, atď...). Funguje iba jedna, ktorá je nad F1 (uspávanie/vypnutie). Tá záhadne ide. Ale zvyšné od F2 až po F12 nefungujú.
Tie obrázky nad F1 až F12 sú aj tlačítka, dajú sa stláčať (čiže to nie je len obrázok, ktorý patrí pod klávesu F, ale sú to tlačítka). Skúšal som všetko možné už. Aj za použitia Fn (klávesnica nemá klávesu s nápisom Fn, ale predpokladám, že to je tá medzi pravou windows klávesou a pravým CTRL), takisto stláčať to so shiftom, CTRL, ALT, a všetko možné. Inštalovať aj nejaké Fujitsu softwéry na to. Ale nič. Stále to nefunguje. V Alze mi týpek povedať nevedel, čo sa nedivím, veď oni sú len predajca. Písal som aj priamo Fujitsu na podporu, ale tam vôbec neodpisujú.
Klávesnicu používam k notebooku MSI. Na notebookovej klávesnici mi funkcie fungujú. Stlačím Fn + šípka doľava (stíšenie zvuku), Fn + šípka doprava (pridanie zvuku), atď, tam všetko funguje. Takže zrejme ani nastaveniami v Biose to nebude, neviem.
Operačný systém mám Windows 7 (je medzi podporovanými systémami pre daný set).
Viete mi prosím niečo poradiť, ako to spojazdniť?