Pokroky v sociálnom živote
-
CrazyJerry
Light Star
Re: Pokroky v sociálnom živote
K terepinovim a Blastbitovim teoriam len tolko:
Este na vyske sme raz s kamosom boli na beanii telocvikarov(FTVS).
Cestou spat sme sa v buse zakecali s medickou a ucitelkou. Celu cestu sme kecali. Po vystupeni, ked sme sa mali rozdelit jedna z bab navrhla ci niekedy neskocime na pivo este pokecat. Ze na tej beanii to bola tragedia s tymi telocvikarmi, ze sa s nimi neda normalne rozpravat, ze su to nechutne prasata co sa predvadzaju a ze necakali, ze s ajtakmi si tak dobre pokecaju.
Este na vyske sme raz s kamosom boli na beanii telocvikarov(FTVS).
Cestou spat sme sa v buse zakecali s medickou a ucitelkou. Celu cestu sme kecali. Po vystupeni, ked sme sa mali rozdelit jedna z bab navrhla ci niekedy neskocime na pivo este pokecat. Ze na tej beanii to bola tragedia s tymi telocvikarmi, ze sa s nimi neda normalne rozpravat, ze su to nechutne prasata co sa predvadzaju a ze necakali, ze s ajtakmi si tak dobre pokecaju.
Aspon že gogo chápe o čom píšem. Crazyjerry - tak pokial namakaný telocvikar drista prasačiny ktoré odpudzujú tieto baby to je chyba mužov.
Predvádzanie všeobecne chlapom znižuje hodnotu pred ženami,co maju IQ. Telocvikár by bol pre babu dobrá partia=dobrá výdrž pri sexe.
No ale píšem o tom ze IT-čkar co má fakt ze nadváhu ale niečo zhodí cvičením,upraví si napr vlasy,oholí sa alebo nechá strnisko=získa body
Tak tie medičky a učitelky pokial sú slobodné/aj ked zadané to tiež robia, tak stakýmito IT nebudú len dlho kecať ale aj flirtovať samé od seba
Predvádzanie všeobecne chlapom znižuje hodnotu pred ženami,co maju IQ. Telocvikár by bol pre babu dobrá partia=dobrá výdrž pri sexe.
No ale píšem o tom ze IT-čkar co má fakt ze nadváhu ale niečo zhodí cvičením,upraví si napr vlasy,oholí sa alebo nechá strnisko=získa body
Tak tie medičky a učitelky pokial sú slobodné/aj ked zadané to tiež robia, tak stakýmito IT nebudú len dlho kecať ale aj flirtovať samé od seba
my vsetci ako jedinci stotoznujuci sa s niecim co nazyvame "ja" berieme všetko velmi osobne a v suvislosti so sebou. V skutocnosti sme ale iba produktami génov, sme iba prostriedkom na co najoptimalnejsie dosiahnutie cielov ktore su prospesne dalsiemu uspesnemu sireniu nasich genov. Priroda s nami hra svoje hry a nam vnukava myslienku ze sme tymi aktivnymi postavami v tej hrej, ale v skutocnosti sme iba biologicke roboty s urcitymi programami.
ono aj to evolucne naprogramovanie treba brat trochu s rezervou. je to podobne ako ked sa niekto dnes ohana paleo dietou ze ved tak kedysi ludia zili.
je to pravda ale za tie tisice rokov sa trochu vyvinula aj ta genetika.
predsalen nie sme uplne zvierata. samice potrebuju vyhladavat silnych a dominantych partnerov pretoze potrebuju zarucit prezitie svojich potomkov a seba.
lenze cloveku uz davno nejde o prezitie. vsetci vieme zit relativne spokojne, nemusime mat strach (realny) o to ci bude co jest, ci bude strecha nad hlavou alebo nebodaj ci nas nieco v noci nezabije.
pokial muz pracuje tak dokaze zabezpecit rodinu, o tom netreba diskutovat, dokazy su vsade naokolo. takze zena ozaj nepotrebuje pudovo vyhladavat bohacov, nema na to dovod. samozrejme bude vyhladavat niekoho kto sa o nu bude vediet postarat ale na to uplne staci to normalne zamestnanie a nebyt lenivy.
toto evolucne programovanie sa pouziva velmi casto v takychto debatach a priznam sa ze ho pouzivam obcasne aj ja, ale ked sa na to pozrie clovek z opacnej strany tak to moc nefunguje. lebo podla tejto logiky by muzi mali byt evolucne naprogramovani byt lovci, alfa samci a ochrancovia. a tu zase staci len pozriet trochu okolo seba, ci nebodaj si precitat tuto temu a hned je jasne ze to tak nie je.
no a pokial evolucne programovanie nefunguje u muzov, preco by malo fungovat u zien?
je to pravda ale za tie tisice rokov sa trochu vyvinula aj ta genetika.
predsalen nie sme uplne zvierata. samice potrebuju vyhladavat silnych a dominantych partnerov pretoze potrebuju zarucit prezitie svojich potomkov a seba.
lenze cloveku uz davno nejde o prezitie. vsetci vieme zit relativne spokojne, nemusime mat strach (realny) o to ci bude co jest, ci bude strecha nad hlavou alebo nebodaj ci nas nieco v noci nezabije.
pokial muz pracuje tak dokaze zabezpecit rodinu, o tom netreba diskutovat, dokazy su vsade naokolo. takze zena ozaj nepotrebuje pudovo vyhladavat bohacov, nema na to dovod. samozrejme bude vyhladavat niekoho kto sa o nu bude vediet postarat ale na to uplne staci to normalne zamestnanie a nebyt lenivy.
toto evolucne programovanie sa pouziva velmi casto v takychto debatach a priznam sa ze ho pouzivam obcasne aj ja, ale ked sa na to pozrie clovek z opacnej strany tak to moc nefunguje. lebo podla tejto logiky by muzi mali byt evolucne naprogramovani byt lovci, alfa samci a ochrancovia. a tu zase staci len pozriet trochu okolo seba, ci nebodaj si precitat tuto temu a hned je jasne ze to tak nie je.
no a pokial evolucne programovanie nefunguje u muzov, preco by malo fungovat u zien?
pozor, toto nie je celkom pravda - ludia su socialne zvierata a v ramci skupin o velkosti +- 150 jedincov (v akych povodne zili) zastavali muzi aj zeny rozne druhy socialnych uloh, na prezitie skupiny bol potrebny balans medzi tymito rolami. Preto z evolucneho hladiska dava zmysel aj tato roznorodost muzskych povah.aacid napísal: 13 júl 2022, 22:04 podla tejto logiky by muzi mali byt evolucne naprogramovani byt lovci, alfa samci a ochrancovia. a tu zase staci len pozriet trochu okolo seba, ci nebodaj si precitat tuto temu a hned je jasne ze to tak nie je.
Ja si nemôžem pomôcť ale mám pocit že máš strašne skreslený obraz o niekom kto "má svaly/cvičí". A to nie len v tejto téme.
Mne prídu tie blastbitove reči ako totálne žvásty.. Žijem v meste na východe slovenska, študoval som v KE a nikdy som ja ani nikto z partie (priemerne vyzerajúci chlapi, nič vyšportované) nemali problém so vzťahmi, všetci sme si našli partnerky a väčšina z nás je už vydatá alebo minimálne stále zadaná.
A o tom generalizovaní žien je škoda písať. Za svoj život som asi ani nestretol ženu, ktorá by riešila finančný stav a nič iné.
Z môjho pohľadu, a nikto ma nepresvedčí o opaku, je prístup a vyžarovanie oveľa dôležitejšie ako vzhľad. Vtipnosť a schopnosť viesť debatu, nájsť si niečo spoločné dokáže vo veľkej miere nahradiť prípadné nedostatky vo vzhľade muža.
A o tom generalizovaní žien je škoda písať. Za svoj život som asi ani nestretol ženu, ktorá by riešila finančný stav a nič iné.
Z môjho pohľadu, a nikto ma nepresvedčí o opaku, je prístup a vyžarovanie oveľa dôležitejšie ako vzhľad. Vtipnosť a schopnosť viesť debatu, nájsť si niečo spoločné dokáže vo veľkej miere nahradiť prípadné nedostatky vo vzhľade muža.
Sa s vami musím podeliť o svoj zážitok z kina.
Ako som čakal na kolegu pred vchodom do kinosály, tak okolo mňa šla partia "edgy" tínedžerov. Čaja zapotila "Láska, zaviažeš mi topánky? A chalan to ohundral, zohol sa a urobil to. Musel som sa otočiť a prikryť si ústa, aby nebolo vidno ako sa uškieram. Na vlastné oči som videl ako vyzerá simping v praxi. Keď som to povedal kolegovi, tak vyhlásil, že ak toto vyrastie z jej dcéry, tak ju vydedí. 
Ak toto požadujú súčasné ženy od svojich chlapov, tak radšej zostanem sám.
tak ale predsa tak ako maju vsetky zeny naprogramovane ze potrebuju byt oplodnene co najlepsim samcom, tak maju muzi naprogramovane byt co najlepsim samcom, nie?Ninx napísal: 14 júl 2022, 1:29 pozor, toto nie je celkom pravda - ludia su socialne zvierata a v ramci skupin o velkosti +- 150 jedincov (v akych povodne zili) zastavali muzi aj zeny rozne druhy socialnych uloh, na prezitie skupiny bol potrebny balans medzi tymito rolami. Preto z evolucneho hladiska dava zmysel aj tato roznorodost muzskych povah.
ale samozrejme s tebou suhlasim, muzske povahy su rozhorode, uplne rovnako ako aj zenske povahy.
u ludi vstupuje do toho faktor prostredia /tj kultura v ktorej vyrastaju, výchova a pod/
Terepin
síce zavazuje šnúrky, ale aj "zasúva", je to o prioritach toho ktoreho cloveka. Z hladiska evolucie jeho geny by sa preniesli.. Mal by si si konecne priznat, ze tebe vlastne vyhovuje byt sam, lebo si mozes robit co chces a nie si nuteny do vztahovych kompromisov. A nie je na tom nič zlé.
Terepin
síce zavazuje šnúrky, ale aj "zasúva", je to o prioritach toho ktoreho cloveka. Z hladiska evolucie jeho geny by sa preniesli.. Mal by si si konecne priznat, ze tebe vlastne vyhovuje byt sam, lebo si mozes robit co chces a nie si nuteny do vztahovych kompromisov. A nie je na tom nič zlé.
Ako som povedal: simping.
Ano áno mám žvásty, asi také ako ked Erik Narjaš - politik,známa osobnosť co dobre vyzerá a pochádza z KE si zobral krásku z Kirgizska.
https://www.topky.sk/cl/100313/2345915/ ... v-exotike-
Takže moje "žvásty nesedia", tak určite. Kto je na akej urovni takú ligu hrá, takú to bude mať aj trvácnosť. Gogo ako jediný to tu pochopil.
Kto chce nahanať ženy a ešte im aj zaväzovať šnurky vo vztahu lebo zo sloveniek sa stali princezné ktoré si myslia ze su najkrajšie na svete ok.
Pointa mojho písania bola este raz, aby sa muži stali vo vsetkom v com zaostávaju na najvyšší možný level, aby sa posuvali dopredu, a aby ich slovenské ženy s vysokým egom nahanali prvé, aby tým slovenkám to ego splaslo a zacalo sa snimi normálne fungovat.
Nebolo by tolko rozchodov,rozvodov.Takto má aj priemerná síce vztah ale v zálohe dalsích 5 tich keby niečo.Kto uz toto nechápe tak to vysvetlím len tým čo to chcu pochopiť a dalších ignorujem vybavené.
https://www.topky.sk/cl/100313/2345915/ ... v-exotike-
Takže moje "žvásty nesedia", tak určite. Kto je na akej urovni takú ligu hrá, takú to bude mať aj trvácnosť. Gogo ako jediný to tu pochopil.
Kto chce nahanať ženy a ešte im aj zaväzovať šnurky vo vztahu lebo zo sloveniek sa stali princezné ktoré si myslia ze su najkrajšie na svete ok.
Pointa mojho písania bola este raz, aby sa muži stali vo vsetkom v com zaostávaju na najvyšší možný level, aby sa posuvali dopredu, a aby ich slovenské ženy s vysokým egom nahanali prvé, aby tým slovenkám to ego splaslo a zacalo sa snimi normálne fungovat.
Nebolo by tolko rozchodov,rozvodov.Takto má aj priemerná síce vztah ale v zálohe dalsích 5 tich keby niečo.Kto uz toto nechápe tak to vysvetlím len tým čo to chcu pochopiť a dalších ignorujem vybavené.
ono ide pochopitelne o sumár parametrov, vlastností. Tj ak je niekto povahovo neprijemny, tak velky zaujem onho u zien nebude aj keby mal hafo penazi. To na vysvetlenie, aby sme sa vyhli takemu zjednodusovaniu, ze "ide len o peniaze ci socialny status". Nie, je to len jeden aspekt z celku, ale je pomerne dolezity a potom, zavisi aj od priorit tej ktorej konkretnej slecny. Je to podobne aj u muzov- niektorym na atraktivite svojej partnerky zalezi extremne, inemu menej, lebo uprednostuje ine vlastnosti /napr aby bola nadpriemerne veselá, alebo rada varila a pod./. Kazdy sme trochu iný.
A samozrejme vekom sa to zvykne menit. Ak niekto mal v minulosti krasne frajerky, tak si to uz akoby odžil a už ho to nemusi az tak zaujimat a v dalsom vztahu mozno bude hladat nie az taku krasavicu ale nieco co u tych predtym postradal. A podobne u zien. Nic nie je statické a nemennné.
A samozrejme vekom sa to zvykne menit. Ak niekto mal v minulosti krasne frajerky, tak si to uz akoby odžil a už ho to nemusi az tak zaujimat a v dalsom vztahu mozno bude hladat nie az taku krasavicu ale nieco co u tych predtym postradal. A podobne u zien. Nic nie je statické a nemennné.
krasne si odsudil vsetky sucasne zeny na zaklade jedneho par minutoveho zazitku.Terepin napísal: 14 júl 2022, 8:10 Sa s vami musím podeliť o svoj zážitok z kina.Ako som čakal na kolegu pred vchodom do kinosály, tak okolo mňa šla partia "edgy" tínedžerov. Čaja zapotila "Láska, zaviažeš mi topánky? A chalan to ohundral, zohol sa a urobil to. Musel som sa otočiť a prikryť si ústa, aby nebolo vidno ako sa uškieram. Na vlastné oči som videl ako vyzerá simping v praxi. Keď som to povedal kolegovi, tak vyhlásil, že ak toto vyrastie z jej dcéry, tak ju vydedí.
videl si nejaku sitaciu, absolutne netusis kontext ale na zaklade nejakych svojich presvedceni si si vytvoril obraz v hlave...
nehovorim ze to nie je tak ako ty pises, ale moze to byt uplne inak. mozno to bol vtip, mozno to bola stavka alebo dohoda.
z vlastneho zivota si viem vybavit kopu situacii na ktore ked sa pozries bez kontextu tak by si si pomyslel ze trulko pod papucou. ale tiez si viem vybavit hromadu situacii kde by to mohlo vypadat ze moja zena patri medzi "kazdu piatu"...
ale inak pokial ostaneme v tvojej predstave, pride mi velmi "zabavne" ze sice si videl chlapca ktory sa sprava ako "simp" ale nakoniec si aj tak odsudil to dievca a nasledne celu generaciu zien. mas pocit ze to je v poriadku?
skratka by si mal menej sudit inych a viac seba.
aacid
dobrý postreh, presne tak,nepoznáme suvislosti, kontext. To co Terepin napisal su predsudky a generalizovanie.
dobrý postreh, presne tak,nepoznáme suvislosti, kontext. To co Terepin napisal su predsudky a generalizovanie.
A že v jedno kuse prekrúcaš, čo píšem, je podľa teba v poriadku? Kde presne som odsúdil celé ženské pokolenie?
Asi myslel túto vetu " Ak toto požadujú súčasné ženy od svojich chlapov, tak radšej zostanem sám."
Treba rozlišovať slovenské ženy - ktoré ale toto samozrejme nerobia všetky a baby z chudobných a vyspelých krajín tiež rozlišovať.
Ono zaviazať žene alebo pubertiačke 16 ročnej topánky mne to nepríde ako extra katastrofa v rámci jej správania.
Možno chcela dosiahnuť to, že jej priatel sa o nu takto postará a jej sa to páči.Dievčatá inklinuju k otcom od dectva, nejakým to vydrží dlho.
Prečo by si mal byť sám? ak nechceš frajerku najdi si babu s výhodami ktorá by bola naklonená k takýmto úletom aspon docasne.
Treba rozlišovať slovenské ženy - ktoré ale toto samozrejme nerobia všetky a baby z chudobných a vyspelých krajín tiež rozlišovať.
Ono zaviazať žene alebo pubertiačke 16 ročnej topánky mne to nepríde ako extra katastrofa v rámci jej správania.
Možno chcela dosiahnuť to, že jej priatel sa o nu takto postará a jej sa to páči.Dievčatá inklinuju k otcom od dectva, nejakým to vydrží dlho.
Prečo by si mal byť sám? ak nechceš frajerku najdi si babu s výhodami ktorá by bola naklonená k takýmto úletom aspon docasne.
Ty si tam nebol, ja hej. Počul som tón ich hlasov a videl som jeho reakciu v tvári. A z oboch bolo jasné, že je to jej bežné správanie a on jej to trpel. Nepotrebujem byť ani psychológ, ani médium, aby som dokázal vyčítať správanie ľudí. S výnimkou psychopatov, lebo tí sú vynikajúci herci.gogo956 napísal: 14 júl 2022, 8:57 aacid
Autoeditácia príspevku po 4 min 6 sek:
Tak v prvom rade, je tam slovo "ak", čo vyjadruje podmienku. A druhá vec, okomentoval som správanie slovenského dievčaťa, tým pádom logicky nemám dôvod hodnotiť zahraničné ženy.Blastbit napísal: 14 júl 2022, 9:06 Asi myslel túto vetu " Ak toto požadujú súčasné ženy od svojich chlapov, tak radšej zostanem sám."
Vy ste urobili presne to, z čoho obviňujete mňa: vôbec ste nepochopili kontext a vyvodili ste z toho nesprávny záver. Tomu vravím irónia ako vyšitá.
Terepin
to co si zazil je pomerne zaujimave, ja som nieco take nevidel ani raz za cely zivot. Na druhej strane ale je to tak, ze do vztahu dvoch ludi iným ludom nič nie je. Mozno po čase ten chalan zisti že je vyuzivany a zo vztahu vycúva. Alebo možno zostane, lebo mu to vyhovuje. Kazdy sme iný.
Btw mi naisto nevieme, ci ona nemala nejaky zdravotny problem, kvoli ktoremu sa napr nemohla zohnut.
to co si zazil je pomerne zaujimave, ja som nieco take nevidel ani raz za cely zivot. Na druhej strane ale je to tak, ze do vztahu dvoch ludi iným ludom nič nie je. Mozno po čase ten chalan zisti že je vyuzivany a zo vztahu vycúva. Alebo možno zostane, lebo mu to vyhovuje. Kazdy sme iný.
Btw mi naisto nevieme, ci ona nemala nejaky zdravotny problem, kvoli ktoremu sa napr nemohla zohnut.
myslim, ze ani gogo ani ty nemate kvalitne dlhotrvajuce vztahy, pocuvat rady od vas je na zaplakanie
Autoeditácia príspevku po 4 min 36 sek:
mal som zraneny prst a minule som moju +1 poziadal, aby ma zaviazala, lebo sam by som to nezvladolgogo956 napísal: 14 júl 2022, 9:17Btw mi naisto nevieme, ci ona nemala nejaky zdravotny problem, kvoli ktoremu sa napr nemohla zohnut.
ked sa jej rozviazala snurka, tak som jej ju zaviazal, reciprocne
nerobime si to navzajom bezne, iba sme si tu sluzbu vratili
som simp, fak jea