mohol by si pls aj konkretizovat? /co presne je pre teba tak tazko stravitelne?/beardie napísal: 14 júl 2022, 9:18 myslim, ze ani gogo ani ty nemate kvalitne dlhotrvajuce vztahy, pocuvat rady od vas je na zaplakanie
Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
this ^^Andi_Cibula napísal: 04 júl 2022, 13:44 Prestaň mu radit tieto chobotiny, autor témy nemá problém s postavou ani bankovým kontom ani sociálnym statusom, jeho problém je niekde úplne inde.
Apropo, neexistuje jediný dokaz o tom, že ty sám si nejaký úspešný podnikateľ, ako o sebe tvrdíš a odvolávaš sa na tie tvrdenia ako ku kľúču k tvojmu úspešnému životu, ku ktorého existencii tiež neexistuje žiaden dokaz.
Tak týmto spôsob by nikdy nikto nemohol nikoho okomentovať, lebo čo ak. Vždy bude nejaké ak. Lenže týmto spôsobom uvažovania by sa diskusie vyhrotili až do extrémov.beardie napísal: 14 júl 2022, 9:23 mal som zraneny prst a minule som moju +1 poziadal, aby ma zaviazala, lebo sam by som to nezvladol
ked sa jej rozviazala snurka, tak som jej ju zaviazal, reciprocne
nerobime si to navzajom bezne, iba sme si tu sluzbu vratili
som simp, fak jea
Druhá vec, chalan to ohundral. Áno, je kľudne možné, že bol chladný ch*j, ktorý len veľmi neochotne pomôže svojej zdravotne hendikepovanej frajerke, ale vzhľadom na to, že vyzerala úplne normálne a nejavila žiadne známky bolesti, som priklonený k názoru, že si z neho urobila rohožku.
beardie
no je zvlastne ze argumentujes prispevkom niekoho ineho ale budiž: Terepin zaraba v ramci svojej oblasti dobre, preto som mu ani nemohol pisat, ze jeho problem je v peniazoch/Terpin mal nizky prijem na zaciatku, v priebehu casu sa to vyrazne zmenilo/. Ina otazka je, ze vo svojom veku este nema poriesene vlastne byvanie a hlavne, vyzera to, ze to ani neplanuje v dohladnej buducnosti riesit.
O tej postave je to pravda, pisal som aby zacal cvicit a zhodil a nevidim na tom nič zlé.
Naviac sám Terepin na to reagoval že naozaj s postavou problem má. Medzitym som uz vysvetlil, že odporucanie aby Terepin zacal poctivo cvicit je dolezita hlavne preto, aby zacal robit nieco aktivne miesto toho neustaleho vysedavania za Pc a naviac vonku, pri sporte ma urcite vacsiu sancu sa s niekym zoznamit ako doma. Takze vidim v tom stale velmi dobru radu. A to ze by pripadne aj schudol, je urcite vzdy plus. Co sa tyka nejakej narazky na podnikanie, na tom som Andimu napisal nech to nejako blizsie vysvetli, pretoze ide pravdepdobne z jeho strany o nejaky omyl. Ja som nikdy podnikatel nebol ani nie som, ani som nikde nepisal ze by som bol a ak taky prispevok ktory by toto dokazoval existuje tak ho prosim dolozte. Nerozumiem tomu. Odvtedy je Andi ticho.
no je zvlastne ze argumentujes prispevkom niekoho ineho ale budiž: Terepin zaraba v ramci svojej oblasti dobre, preto som mu ani nemohol pisat, ze jeho problem je v peniazoch/Terpin mal nizky prijem na zaciatku, v priebehu casu sa to vyrazne zmenilo/. Ina otazka je, ze vo svojom veku este nema poriesene vlastne byvanie a hlavne, vyzera to, ze to ani neplanuje v dohladnej buducnosti riesit.
O tej postave je to pravda, pisal som aby zacal cvicit a zhodil a nevidim na tom nič zlé.
Naviac sám Terepin na to reagoval že naozaj s postavou problem má. Medzitym som uz vysvetlil, že odporucanie aby Terepin zacal poctivo cvicit je dolezita hlavne preto, aby zacal robit nieco aktivne miesto toho neustaleho vysedavania za Pc a naviac vonku, pri sporte ma urcite vacsiu sancu sa s niekym zoznamit ako doma. Takze vidim v tom stale velmi dobru radu. A to ze by pripadne aj schudol, je urcite vzdy plus. Co sa tyka nejakej narazky na podnikanie, na tom som Andimu napisal nech to nejako blizsie vysvetli, pretoze ide pravdepdobne z jeho strany o nejaky omyl. Ja som nikdy podnikatel nebol ani nie som, ani som nikde nepisal ze by som bol a ak taky prispevok ktory by toto dokazoval existuje tak ho prosim dolozte. Nerozumiem tomu. Odvtedy je Andi ticho.
nie, on naozaj problem s postavou nema, on ma jediny problem - s hlavou
z komunikacie s nim viem, ze reagoval na tvoje teoreticke zivotne uspechy, ktore zatial neboli nikdy nicim podlozeneNerozumiem tomu.
mozno doda viac detailov sam
No práveže teraz riešim hypotéku a ak prejdem, tak prídem o polovicu svojho platu. Čiže reálne budem mať k dispozícii len okolo 500€. A ak do toho zarátam aj nájomné a iné výdavky, tak mi zostane len okolo 300€ na mesiac. Čiže budem tam, kde som bol na začiatku.
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
Autoeditácia príspevku po 46 sek:
S postavou problém mám - som tučný.beardie napísal: 14 júl 2022, 9:44 nie, on naozaj problem s postavou nema, on ma jediny problem - s hlavou
1/sportom by ziskal lepsie sebavedomie- to je ta hlava, aj mozno spoznal vacsi okruh ludibeardie napísal: 14 júl 2022, 9:44 nie, on naozaj problem s postavou nema, on ma jediny problem - s hlavou
z komunikacie s nim viem, ze reagoval na tvoje teoreticke zivotne uspechy, ktore zatial neboli nikdy nicim podlozene
mozno doda viac detailov sam![]()
2/ja si naozaj nepamatam ze by som s Andim napr cez Pm niekedy komunikoval. A ak ide o nejaky starsi prispevok, tak stale cakam, uz som o to prosil, aby ste mi ho ukazali. Argumentujete niecim co neexistuje, a je zvlastne ze vlastne ani ty nevies o co ide, ale rovnako utocis. V co mate problem? Znovu vas vyzyvam o aky prispevok ide? Alebo aspon v akej teme sa ma ten "poburujuci" prispevok nachadzat?
aj tlsti ludia mavaju parterky, v tom to nie je, iba v hlave
Autoeditácia príspevku po 2 min 25 sek:
za poslednych 15 rokov vidime, ze nie je ochotny zotrvat v nejakej pravidelnej rutinegogo956 napísal: 14 júl 2022, 9:48 1/sportom by ziskal lepsie sebavedomie- to je ta hlava, aj mozno spoznal vacsi okruh ludi
ak by si ho dotlacil do posilky, bude hned zdvihat 60 kg, co mu samozrejme nepojde a dalsikrat do posilky uz nepachne
videli sme to pri jeho "behani"
nie cez PM, ale cez viacere posty na fore2/ja si naozaj nepamatam ze by som s Andim napr cez Pm niekedy komunikoval. A ak ide o nejaky starsi prispevok, tak stale cakam, uz som o to prosil, aby ste mi ho ukazali. Argumentujete niecim co neexistuje, a je zvlastne ze vlastne ani ty nevies o co ide, ale rovnako utocis. V co mate problem? Znovu vas vyzyvam o aky prispevok ide? Alebo aspon v akej teme sa ma ten "poburujuci" prispevok nachadzat?
investicia sem, uspech tam, povacsine vsetko teoreticke, bez dokazu
to sme predsa riesili, aj som mu pisal, ze poznam ludi chudych aj tucnych aj ZTP ktory partnerky maju. Ale ak ma Terepin problem si dlhe roky partnerku najst, tak nejaku zmenu treba zjavne vykonat a nie sa chlacholit ze aj "tucní su zenati". Proste nieco so sebou urobit musi. Preto som aj pisal ze na tom stretku ked Terepin pride /neviem coi to uz bolo/ tak aby ostatni sa pokusili zistit v com moze byt problem, ci je to v komunikacii ci v niecom inom, aby sme vedeli na com zapracovat.
--
on predsa nemusi chodit do posilky. Existuje asi tak miion sportov ci inych fyzickych aktivit.
--
on predsa nemusi chodit do posilky. Existuje asi tak miion sportov ci inych fyzickych aktivit.
ano, to je cielom, preto ho tam volamgogo956 napísal: 14 júl 2022, 9:54Preto som aj pisal ze na tom stretku ked Terepin pride /neviem coi to uz bolo/ tak aby ostatni sa pokusili zistit v com moze byt problem, ci je to v komunikacii ci v niecom inom, aby sme vedeli na com zapracovat.
len aby zase nezabudol
mne to nehovoron predsa nemusi chodit do posilky. Existuje asi tak miion sportov ci inych fyzickych aktivit.
beardie
ja napr chudnem pravidelne. Cely rok mam rozdeleny na obdobia ked jem viac menej neobmedzene a potom to prekladam obdobiami ked dietujem. Ale to si nepredstavuj ako nejaku hladovku, len znizujem mierne prijem kalorii -menej sacharidov a tukov a vysoko drzat bielkoviny. A k tomu silove cvicenie-ale netreba ziaden extrem, da sa aj doma. Nic viacej netreba, clovek automaticky chudne, len musi byt vytrvalý a poctivý, to je cele.
Pre niekoho kto nema zavazky v zmysle rodiny ci deti je to uplna pohoda. Tym sa pestuje aspon trochu aj vola.
--
Ohladom tych "uspechov" uz aspon rozumiem odkial vietor fuka. Ano prispieval som do tém ohladom investicii ci obchodovaniu s akciami. Ale neslo o ziadne podnikanie ani nic podobne. Je to uz pomerne davno a netusim preco to teraz Andi vytiahol a naviac v teme ktora s tym vobec nesuvisi
Ak ma niekto zaujem na tieto temy diskutovat moze v pratricnych temach, urcite sa rad pripojim
ja napr chudnem pravidelne. Cely rok mam rozdeleny na obdobia ked jem viac menej neobmedzene a potom to prekladam obdobiami ked dietujem. Ale to si nepredstavuj ako nejaku hladovku, len znizujem mierne prijem kalorii -menej sacharidov a tukov a vysoko drzat bielkoviny. A k tomu silove cvicenie-ale netreba ziaden extrem, da sa aj doma. Nic viacej netreba, clovek automaticky chudne, len musi byt vytrvalý a poctivý, to je cele.
Pre niekoho kto nema zavazky v zmysle rodiny ci deti je to uplna pohoda. Tym sa pestuje aspon trochu aj vola.
--
Ohladom tych "uspechov" uz aspon rozumiem odkial vietor fuka. Ano prispieval som do tém ohladom investicii ci obchodovaniu s akciami. Ale neslo o ziadne podnikanie ani nic podobne. Je to uz pomerne davno a netusim preco to teraz Andi vytiahol a naviac v teme ktora s tym vobec nesuvisi
hej hej, presne
vieme, ze Terepin s volou absolutne ziaden problem nema
Tak tu fakt nechápem, čo si týmto chcel povedaťBlastbit napísal: 14 júl 2022, 8:41 Ano áno mám žvásty, asi také ako ked Erik Narjaš - politik,známa osobnosť co dobre vyzerá a pochádza z KE si zobral krásku z Kirgizska.
https://www.topky.sk/cl/100313/2345915/ ... v-exotike-
Áno, kto je na akej úrovni, takú ligu hrá. To sa zhodneme.Blastbit napísal: 14 júl 2022, 8:41 Takže moje "žvásty nesedia", tak určite. Kto je na akej urovni takú ligu hrá, takú to bude mať aj trvácnosť. Gogo ako jediný to tu pochopil.
Kto chce nahanať ženy a ešte im aj zaväzovať šnurky vo vztahu lebo zo sloveniek sa stali princezné ktoré si myslia ze su najkrajšie na svete ok.
Pointa mojho písania bola este raz, aby sa muži stali vo vsetkom v com zaostávaju na najvyšší možný level, aby sa posuvali dopredu, a aby ich slovenské ženy s vysokým egom nahanali prvé, aby tým slovenkám to ego splaslo a zacalo sa snimi normálne fungovat.
Nebolo by tolko rozchodov,rozvodov.Takto má aj priemerná síce vztah ale v zálohe dalsích 5 tich keby niečo.Kto uz toto nechápe tak to vysvetlím len tým čo to chcu pochopiť a dalších ignorujem vybavené.
Len problém je, že úroveň nie sú len výzor a peniaze. Kým toto nepochopíš a hlavne terepin, tak to je všetko len mlátenie prázdnej slamy.
Jednoznačne súhlasím s beardim, že všetko je len v hlave.
všetko sa da trénovať, aj vola, len sa musi chciet.beardie napísal: 14 júl 2022, 10:20 hej hej, presne
vieme, ze Terepin s volou absolutne ziaden problem nema![]()
Samozrejme, ak Terepin z nejakeho dovodu sportovat/cvicit nechce, tak nikto ho nutit nemoze, je to jeho osobna vec.
Cvicenie je narocne iba na zaciatku. Neskor si telo vytvori navyk a potom uz cloveka doslova do toho samo núti.
Jeden si tu nedá 15 rokov povedať a hrá sa tu so slovíčkami, dalsí presne vie kolko som mal vztahov, mal som dva - 4,5 ročný, 3 týzdnový nechala ma kvoli chalaniskovi co vyzeral priemerne ale zarabal 2 tisic eur mesačne, 3 úlety, okolo 40 žien na rande, niektoré ostali kamošky a s okolo 800 ženami som písal cez sociálne siete,niektoré ostali ako kamošky a viem koho si zobrali za manželov-konverzácie čo ženy zaujima na mužoch takže urobený prehlad ktorý tu zdielam.Ked som bol slobodný, vo vztahu som bol max verný a nevyhladaval iné baby.
Može to byt aj regionom, inak k tomu pristupuje východniarka,baba zo stredneho Slovenska,z Považia z južných regionov a z BA. Cudzokrajné baby napr Ukrajinky tiež poznám, kazdá jedna čo prišla s ukrajincom tak zahýbala mu so slovákom s dobrým platom. Témy ktoré som tu mal pred 9-10 rokmi ma posunuli dopredu, niečo zlé na niečo dobré, som iný než som bol
JMCO1 - to som tým chcel povedať že krásna baba z chudobnej krajiny si klofla fešáka s vysoko nadpriemernym platom.Tak to funguje.
Tie co chodia s chudákom takých majú len nato aby neboli slobodné,samé aby ich kamosky neohovárali.Ked natrafia na dobru ligu súčastneho minimálne podvedú alebo ho hned vymenia.Uroven nie su len peniaze,majetky a vzhlad to sa zhodneme, ale ženy fakt netrápi mužská povaha.
Kolké sú s tyranmi,alkoholikmi,bitkármi,tichými chlapmi,lenivými chlapmi,veselými,so záletníkmi,s nacistami,škaredými-dočasne,tučnými atd..
Len som písal o tom ze mat prachy,nejaký ten majetok a atraktívny vyzor výrazne pomoze chlapovi aby nemusel ženy nahanat ale ony jeho.
Lebo slovenky a je ich veru dosť maju nároky hoci samé nemajú moc co ponuknuť ani vernost,peniaze do vztahu,starat o domácnost.
Skorej riešia ist do obchodu na kávičku s kamoškami ohovárat svojich chlapov a flirtovat s dalšími ci su zadané ci nie.
Už ale prichádzam do bodu to takto detailne uz nevysvetlovať,poslednýkrát.Kto má hlavu v oblakoch nech si má kazdý má ine skusenosti.
Komu nevadi mat za frajerku babu ktorá mala pred nim 15 chlapov na vztah, okej ked chce byt dalsí v poradí budiš. Ja hladám kvalitu,odpad som ponachádzal už dost v minulosti.
Može to byt aj regionom, inak k tomu pristupuje východniarka,baba zo stredneho Slovenska,z Považia z južných regionov a z BA. Cudzokrajné baby napr Ukrajinky tiež poznám, kazdá jedna čo prišla s ukrajincom tak zahýbala mu so slovákom s dobrým platom. Témy ktoré som tu mal pred 9-10 rokmi ma posunuli dopredu, niečo zlé na niečo dobré, som iný než som bol
JMCO1 - to som tým chcel povedať že krásna baba z chudobnej krajiny si klofla fešáka s vysoko nadpriemernym platom.Tak to funguje.
Tie co chodia s chudákom takých majú len nato aby neboli slobodné,samé aby ich kamosky neohovárali.Ked natrafia na dobru ligu súčastneho minimálne podvedú alebo ho hned vymenia.Uroven nie su len peniaze,majetky a vzhlad to sa zhodneme, ale ženy fakt netrápi mužská povaha.
Kolké sú s tyranmi,alkoholikmi,bitkármi,tichými chlapmi,lenivými chlapmi,veselými,so záletníkmi,s nacistami,škaredými-dočasne,tučnými atd..
Len som písal o tom ze mat prachy,nejaký ten majetok a atraktívny vyzor výrazne pomoze chlapovi aby nemusel ženy nahanat ale ony jeho.
Lebo slovenky a je ich veru dosť maju nároky hoci samé nemajú moc co ponuknuť ani vernost,peniaze do vztahu,starat o domácnost.
Skorej riešia ist do obchodu na kávičku s kamoškami ohovárat svojich chlapov a flirtovat s dalšími ci su zadané ci nie.
Už ale prichádzam do bodu to takto detailne uz nevysvetlovať,poslednýkrát.Kto má hlavu v oblakoch nech si má kazdý má ine skusenosti.
Komu nevadi mat za frajerku babu ktorá mala pred nim 15 chlapov na vztah, okej ked chce byt dalsí v poradí budiš. Ja hladám kvalitu,odpad som ponachádzal už dost v minulosti.
Blastbit
toto bude zase individualne, niektorym na tom az tak nezalezi ale pre mnohe je to dolezity parameterale ženy fakt netrápi mužská povaha
Iný kraj iný ludia, iné skusenosti, iné poznatky, iné priority, iný prístup ku vztahu. Co už SR ako podpriemerne vyspelá krajina EU je zle na tom.
Viac nez inde v EU rozvody,rozchody kvoli financiam,atraktivite partnerov/partneriek,nevery z toho vyplývajú,obcas rozdielnosť pováh a vízie.
Viac nez inde v EU rozvody,rozchody kvoli financiam,atraktivite partnerov/partneriek,nevery z toho vyplývajú,obcas rozdielnosť pováh a vízie.
je tu aj faktor zamilovanosti, ked clovek niektore problematicke povahove vlastnosti svojho noveho partnera prehliada a vsimne is ich az vtedy ked uz je neskoro. A zamilovanost je prave ta hra prirody.
Úplne s tebou súhlasím.
Ale je sranda, ako x krát napíšeš, že to môže záležať od regiónu, etc.. ale nakoniec aj tak skĺzneš do generalizácie z tvojich skúseností.
Holt, ja mám iné a sú diametrálne odlišné od tvojich.. Asi sa teda pohybujem v inej spoločnosti
Generalizovanie by znamenalo ze vsetky slovenky hádzem do jedneho vreca.Ale písal som ze mám aj kamarátky.
Tak tie tam prirodzene nehádžem.Ja uz som spomínal ze ženy triedim do niekolkých podobních a niekolkých odlišných vriec.
Na Považí sú asi baby takéto z velkej časti z tých kotlín,relativne bohatý region síce ale na TT,BA kraj sa to nechytá.
S chudákom co robí za almužnu tých pošlu do prdele-vlastná skusenost a nie raz, a baba co zarába napr 1000 netto a viac tiez takeho nechce.
Kludne popíš aké máš ty skúsenosti aj dobré aj zlé, o akú spoločnosť sa to jedná v ktorej sa pohybuješ.
Tak tie tam prirodzene nehádžem.Ja uz som spomínal ze ženy triedim do niekolkých podobních a niekolkých odlišných vriec.
Na Považí sú asi baby takéto z velkej časti z tých kotlín,relativne bohatý region síce ale na TT,BA kraj sa to nechytá.
S chudákom co robí za almužnu tých pošlu do prdele-vlastná skusenost a nie raz, a baba co zarába napr 1000 netto a viac tiez takeho nechce.
Kludne popíš aké máš ty skúsenosti aj dobré aj zlé, o akú spoločnosť sa to jedná v ktorej sa pohybuješ.