aacid napísal: 12 júl 2022, 10:40asi moc neporadim, sirupy kupujeme iba jeden druh a to pepsi max. coca colu som neskusal ani som ju nevidel v obchodoch, mozno niekedy vyskusam.
Coca-Cola sirup nie je, ale ked mas Pepsi, mohol by si sa prosim pozriet na obal, ci tam nie je uvedene, ze po otvoreni sa musi skladovat v chladnicke a spotrebovat do urciteho poctu dni? Ked to tam nie je, tak je to OK, musi vydrzat do toho datumu trvanlivosti.
Daniel9911 napísal: 12 júl 2022, 16:24nevýhoda možno len pre mňa, ale bombičky ktoré človek kúpy za 25 euro, ako keby vydržali viac a boli lepšie naplnené ako tie ktoré dostaneš na výmenu za 7,90 € . Je to z umelej hmoty uvidíme akú to bude mať životnosť, ale toto nemusí by nevýhoda.
To som uz niekde cital, na FAQ Sodastream som nasiel info, kolko ma vazit ta bombicka po naplneni, tak prip. si to mozes odvazit, mozno to robia naschval, aby viac zarobili.
Dik za skusenosti, co sa tyka koly a energy bez bubliniek, skusal si to s chladenou vodou?
Mne napadlo, ze ked sa ten sirup dolieva do hotovej sody, tak musi byt viac sytena, lebo samotny sirup je nesyteny.
K tomu, ze to nebude tych 12l som aj pocital, bezne sirupy tiez potrebuju iny pomer ako udavany na obale.
K zaruke, ako som spominal, ked sa to musi skladovat v chladnicke a spotrebovat do X dni, tak to musi byt uvedene na obale, stacila by mi fotka prednej a zadnej casti, alebo len pozriet, ci tam nieco take nie je napisane, ak nie, tak to musi vydrzat do datumu minimalnej trvanlivosti.
aacid napísal: 12 júl 2022, 20:52inak odporucam nemiesat sirupy priamo do flase... aspon pocitovo tie flase potom viac zapachaju a treba ich castejsie cistit. my skratka mame vzdy flase naplnene len cistou sodou a sirupy lejem priamo do pohara tak ako obycajny sirup (sak ono to vlastne nic ine nie je).
To som aj tak planoval, urcite by som kupil verziu so sklenenou flasou, ale aj tak by som nerobil sirup do tej flase, kvoli cisteniu, hlavne energy by som si robil do pohara, da sa to potom odhadnut, je tam davkovac na bezny pohar tak 250ml? Vlastne to by sa dal asi aj kupit nejaku odmerku.
Ku cisteniu este z FAQ, tusim tam pisali, ze sa maju pouzivat tie tablety na cistenie kazdy mesiac, to plati asi hlavne kvoli sirupom.
Autoeditácia príspevku po 19 min 50 sek:
Daniel9911 napísal: 12 júl 2022, 16:24Je to z umelej hmoty uvidíme akú to bude mať životnosť, ale toto nemusí by nevýhoda.
Tie bombicky su plastove, vsetky? Kvoli comu, nie je to nebezpecne?