tymto si riadne zabilBlastbit napísal: 14 júl 2022, 12:38 Pravda je relatívny pojem,každý má nejakú pravdu,ale ide o zdielanie skúseností kto aké má,preto ma zaujima kto ich aké má,nech sa rozpíše.
Skor mam pocit ze sa bojite ze ked máte frajerky,manzelky ze nechcete si pripustiť ze by vam mohli zahnut s lepšou ligou.
Ja som si tým uz prešiel,takze oči otvorené pri ženách nemat ruzove okuliare,určite v niečom skor konať a nič nenechat na nahodu a podceniť.
mozno raz pochopis (drzim ti palce) ze vztah nie je nejaka najomna zmluva, nieco logicke a vypocitave. vztah je o dovere, o laske a o spolocnom prezivani zivota. nikto normalny nejde do vztahu s tym ze "no sak ostanem s touto kym nepride nieco lepsie"... to robia iba sociopati a egocentrici. samozrejme ze su aj taki na svete ale je ich mensina a ich spravanie nema nic spolocne s normalnymi ludmi.
zial dnesna spolocnost nahrava extremistom, ci uz sa jedna o ludi co veria ze zem je plocha, tym co veria ze rusko je ten pravy raj na zemi alebo tym co veria ze vsetky zeny na svete su zlatokopky a jedine o com im ide su peniaze.
vdaka internetu je velmi jednoduche sa obklopovat ludmi co maju rovnake nazory ako vy a teda sa v nich viac a viac utvrdzovat a ziskavat tak pocit ze ich nazor je ozaj pravdivy.