Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
je brutálna
dík za tip. zajtra si skúsim spraviť affogato.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
inak aj vy ste postrehli, ze predavane salamy, sunky a ine masove vyrobky su v napr. v Kauflande hnusne chutovo aj cenovo ? detto Tesco, dlhodobejsie ludia u nas aj z okolia sledujeme, ze napriklad sunky kupene v obycajnej Jednote chutia vyrazne lepsie, sunky urcite, u salamov je to, ale tiez uplne inde.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tak isto aj pečivo mi viac chutí z jednoty
-
starysomar
Hardcore addict
To závisí v konkrétnom mieste z ktorej pekárne to berú. Pracovne sa dostanem do mnohých Jednôt - niede je to pečivo v pohode, niekde stojí za <->
Nie je to o reťazci ako takom (do Tesca nechodím).
Nie je to o reťazci ako takom (do Tesca nechodím).
a myslis udeniny balene alebo vazene? my teda vazene sunky/salamy z velkych retazcov nekupujeme viac menej nikdy, na take nieco zbehnem do poriadneho masiarstva alebo aspon stareho otca. a u balenych som si to nejak nevsimol, nie kupujeme bezne napriklad v kauflande.cORP. napísal: 16 júl 2022, 11:39 inak aj vy ste postrehli, ze predavane salamy, sunky a ine masove vyrobky su v napr. v Kauflande hnusne chutovo aj cenovo ? detto Tesco, dlhodobejsie ludia u nas aj z okolia sledujeme, ze napriklad sunky kupene v obycajnej Jednote chutia vyrazne lepsie, sunky urcite, u salamov je to, ale tiez uplne inde.
Mne tusim predavacky povedali, ze balene a vazene maso je rovnake, vazene je len rozbalene.
K tym rozdielom, ja som nic take nepostrehol - a nedodavaju napr. sunky roznym retazcom rovnaki vyrobcovia, znacky? Ako mozu byt potom rozdielne?
K tym rozdielom, ja som nic take nepostrehol - a nedodavaju napr. sunky roznym retazcom rovnaki vyrobcovia, znacky? Ako mozu byt potom rozdielne?
Nielen rôznym reťazcom, ale aj konkrétny supermarket má iných dodávateľov. Napr. kaufland v Snine a kaufland v Pezinku berie zeleninu, mäso a mäsové výrobky od úplne iných výrobcov. Hovorím samozrejme o pultovom predaji. Balené šunky od toho istého výrobcu budú rovnaké na celom Slovensku. A naopak Lidl/tesco/kaufland/billa ak je v jednom meste, tak často berú zeleninu a mäso od toho istého výrobcu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
cORP.
Addict
ano mame pri sebe jednotu galanta a rovnako aj jednotu trnava, ine pecivo, ine syry a ine masove vyrobky, hovorim vyhradne o pultovom predaji, nie balenom, dodavatelov maju jednoty lokalnych no vzdy je to podstatne lepsia kvalita ako ten odpad co je v poslednej dobe v kauflande
slany caramel v affogate dobra kombinacia.....zajtra v Bille Carte dor Baileys Vanilla,tak vyskusam aj toto
mne ten slany karamel stale uchadza, este som ho nemal, pozeram ho v dvoch predajniach a stale nic. mozno ho ani nenaskladnuju, mal by som sa spytat zamestnankyn. kazdopadne pre tych co to to maju rovnako odporucam carte d'or les classiques slaný karamel, je samozrejme drahsia, ale skvela. osobne mi dokonca chuti viac ako slany karamel, na ktory som chodieval do najlepsej zmrzlinarne v nasom meste.
Ak nieco v kaufladne, tak tie ich modre k-klasik pol kilove biele jogurty, pudingovo jahodove tasticky a posledne aj syrove pagace, rozky a pecivo nic moc, ale ako bolo spominane zalezi od dodavatela, ale rozky maju otrasne, kaufland Zilina. Ovocie a zelenina asi najhorsie co sa da v obchode kupit.cORP. napísal: 17 júl 2022, 23:46 dodavatelov maju jednoty lokalnych no vzdy je to podstatne lepsia kvalita ako ten odpad co je v poslednej dobe v kauflande
Hypertesco Zilina ma zase ok pecivo, ale tam nechodim tak casto nakupovat.
Naj potraviny su podla mna coop jednota a potom este mzno o chlp lepsie s lokalnymi predajcami retazec fresh, neviem ci je to vsade po slovensku, alebo je to vec len tu na severe.
nedavno bezela tema o sodastreame a zrovna vcera som nasiel v lidli freeway kola sirup. chutovo velmi verny tomu v plechovke. mozno to nie je pepsi ani coke ale mne to celkom chuti. len neni bez cukru...
(inak zmrzlinu slany karamel som vcera kupil na gagarinke a mali tam este asi 3 balenia.)
(inak zmrzlinu slany karamel som vcera kupil na gagarinke a mali tam este asi 3 balenia.)
Tiež sa mi podarilo kúpiť tú zmrzlinu slaný karamel, mali vyložené posledné dva kusy. Je fakt výborná, normálne môžem povedať, že som to nečakal 
-
mirak2
Hardcore addict
Ja som ich nasiel v Lidli u nas minimalne 5 kusov a tiez som prekvapeny aka je dobra. V espresse ako affogato mi to az tak nechuti, na to je idealna vanilkova zmrzlina, pripadne mam rad este kokosovu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
presne tak. do affogata sa nehodí, zistil som 
Od pondelka je v akcii za 2,19€ 
To zase budú všetky karamely celý týždeň vypredané...... ale minulý týždeň som objavil lidl, v ktorom mali dokonca dva posledné kusy, ta som hneď vzal oba! 
-
cORP.
Addict
slany karamel som videl aj v lidl Senec, tiez len jeden kus a vyzeral, ze dopadol tvrdsie na zem, nebral som ho radsej, no ked to tu tolko ludi chvali asi mu dam sancu
Za mňa sú tieto čoko vankúše do mlieka z Lidl úplne top. Ale strašne malé balenie (reálne 2/3 balenia je jedna porcia podľa mňa)
Čiže väčšinou kupujem cca 6 kusov rovno. Nemáte rovno dáke tipy na niečo podobné? (podobné plnené vankúšiky z Tesca stoja cca rovnako a je to s*ačka, tvrdé, suché, slabá chuť)