No sice si napisal zbozne prianie, no realita bude urcite ina. Atomove zbrane sa v tomto pripade pouziju presne ako ich pouzili USA v Japonsku, teda na ukoncenie konfliktu, nie na dalsie rozduchanie. Vysledok by bol samozrejme urcite iny a aj okolnosti su ine, ale EU by podla mna neurobilo druhy krok, nie ak by sa ten utok z Ruska neopakoval. Plus tato odozva byva okamzita, si celkom neviem predstavit kto v EU by mal rozhodnut o tom ci ma do par minut prist odozva a este to v tej chvili aj konzultovat s USA.gogo956 napísal: 16 júl 2022, 17:48 Blastbit
NATO ma tiez jadrove zbrane, takze co by Rusko ziskalo utokom na Eu? Odplata by prisla hned..
Cina chce hlavne robit biznis so svetom, je jej ukradnute ako dopadne situacia na Ua. A cim slabsim sa Rusko stane, tym vacsi vplyv v nom Cina ziska.
A s tou Cinou, jej urcite nie je ukradnuta situacia na Ukrajine, lebo to ma dopad aj na jej ekonomiku, kedze tato situacia sa uz dotyka celeho sveta a teda aj Ciny a ta bude musiet vybalancovat svoj vztah k zapadu a k Rusku.
Rusko je sankcionovane iba urcitymi statmi zapadu, takze z daleka nie je tak sankcionovane ako by mohlo byt.
USA ukrajincom urcite nedodaju tie strely s dlhsim doletom, pokym by ich dostrel mohol teoreticky zasiahnut aj Moskvu, preco by to robili? To nedava zmysel, to musi byt nejaka UA kacica.