dakujem
ja inak forum ani neprezeram ako cez tie odkazy
dakujem
ja inak forum ani neprezeram ako cez tie odkazy
tak netusim cim to bolo, premazal som cache a uz to ide. sorrac za paniku..masterdead napísal: 10 dec 2021, 18:49 Vies prosim skusit hojko.com v private mode?
Ja som to teraz skusil na macos 12 a vsetko vyzera ok.
problem pretrvava, tracert aj ping vzdy bez problemov, nechapem celkom preco sa to dejebeardie napísal: 24 nov 2021, 19:52 neviem, ci je problem len u mna, ale pri pouziti google DNS sa na hojko (a par dalsich stranok) nedostanem
Co to ale znamena - nedostanem? Dostanes access denied? Alebo timeout?beardie napísal: 01 mar 2022, 13:37 problem pretrvava, tracert aj ping vzdy bez problemov, nechapem celkom preco sa to deje
Ozaj Mek ako si to teda vyriešil? Kde bol teda problém, čo teda sposobuje ten timeout?Mek napísal: 29 jún 2022, 10:53 Obcas sa stava (mozno 1 z 30 raz?) ze kliknem na nejaky link, prehliadac sa tvari, ze nacitava, a po nejakom timeoute (asi 20 s) to vzda. Nikam sa neodnaviguje, ani nehodi error, nic. Na druhy krat uz to ide ako ma. Ked ale skusim kliknut druhykrat este pred uplynutim timeoutu nez to prehliadac vzda, stale to nefunguje. Skratka musim pockat kym sa prestane "nacitavat" a potom kliknut znova.
Podla mna v tom ma prsty cloudflare, a raz mi to nastalo aj na nejakom inom webe, ale nepamatam si na ktorom. Nedalo by sa nieco zistit z logov? Mam Firefox na windows 10, ale to mozno nie je az take podstatne.
Ak ma niekto taky problem tiez, hlaste sa![]()
Pritom kratky prispevok to zoberie a nejdem ani cez nejaku proxy ci nieco podobneForbidden
You don't have permission to access this resource.