Blastbitov životný príbeh
Re: Blastbitov životný príbeh
Uhly pohladu na ich situáciu. Ale odmietnut ho mohla od začiatku, a lukylan mal v plane ju ošukať akonáhle ju spoznal to písal nedávno.
A ak snou začal prvý flirtovať ona ho stále mohla poslať na tvrdo do kelu. Co uz zhodli sme sa zase v niečom inom a viacerí.
Inak som si tak zbežne pozeral moje témy a kto v nich reagoval v minulosti a z tohto osadenstva čo sem chodí sa skoro nikto nevyjadril a vyjadrovala sa tá skupina ludí ktorá sem už nechodí. Tak sa nečudujem ze potom taký Frco si myslí ze mám 17 rokov a že som stredoškolák s nulovými skusenostami.Vlastne tie témy z tohto osadenstva máloktorý čítal, asi im to prišlo o ničom,nezaujimavé alebo detinské ja neviem.
V téme dedinčanky vs mešťanky som hned v uvode písal ze negeneralizujem a tu mi posledné dni kde kto písal ze generalizujem všetky ženy.
A ak snou začal prvý flirtovať ona ho stále mohla poslať na tvrdo do kelu. Co uz zhodli sme sa zase v niečom inom a viacerí.
Inak som si tak zbežne pozeral moje témy a kto v nich reagoval v minulosti a z tohto osadenstva čo sem chodí sa skoro nikto nevyjadril a vyjadrovala sa tá skupina ludí ktorá sem už nechodí. Tak sa nečudujem ze potom taký Frco si myslí ze mám 17 rokov a že som stredoškolák s nulovými skusenostami.Vlastne tie témy z tohto osadenstva máloktorý čítal, asi im to prišlo o ničom,nezaujimavé alebo detinské ja neviem.
V téme dedinčanky vs mešťanky som hned v uvode písal ze negeneralizujem a tu mi posledné dni kde kto písal ze generalizujem všetky ženy.
a kolko mas vlastne rokov? ak to neni tajne ja v decembri budem mat 27
Koniec augusta 31 budem mať,tiež som to už spomínal nedávno, čiže tajné veru nie aj v temach som mával uvádzaný vek ked som bol mladší.
Takže v decembri tak bud si strelec,hadonos alebo od 22.12. kozorozec.
Zacal som si v posledných dnoch pripadať stými dotahovačkami ohladom žien a generalizovania/negeneralizovania ako tuto chalanisko ktoreho všetci poznáme. A to ja ako metalista (aj ked nanho nevyzerám) som sa začal citiť ako on ked snim robí rozhovor žena ktorá ho vidí okrajovo
A pritom dostupný materiál o nom je všade, pár songov som od neho počul ale, má také aj také songy.
Rytmus a rozhovor... https://www.mojevideo.sk/video/cce6/ryt ... 2011).html
Zacal som si v posledných dnoch pripadať stými dotahovačkami ohladom žien a generalizovania/negeneralizovania ako tuto chalanisko ktoreho všetci poznáme. A to ja ako metalista (aj ked nanho nevyzerám) som sa začal citiť ako on ked snim robí rozhovor žena ktorá ho vidí okrajovo
A pritom dostupný materiál o nom je všade, pár songov som od neho počul ale, má také aj také songy.
tak potom je uplne jasne kto za to moze, nie? keby si hned na zaciatku povedal ze "som zenaty, mam rodinu, nebudem sukat cudzie zeny" tak ta tema neexistuje.Blastbit napísal: 17 júl 2022, 23:19Ale odmietnut ho mohla od začiatku, a lukylan mal v plane ju ošukať akonáhle ju spoznal to písal nedávno.
napriek tomu stale veris tomu ze za to moze zena. preto si myslim ze cely tvoj pohlad na zeny je pokriveny...
inak musim povedat ze som tiez priekvapeny sa tu viac ludi neozvalo. mozno vela ludi odlaka wall of text...
celkovo k foru, podla mna je taky maly zazrak ze este stale zije. nemozno sa cudovat ze ludia odchadzaju, fora uz skratka nie su v mode, je to velmi zastaraly socializacny nastroj. dnes ked si vie za par sekund vytvorit komunitu ktokolvek na facebooku, discorde ci matrixe (elemente) preco sa limitovat diskusnym forom na ktoreho vytvorenie potrebujes silne technicke znalosti a este je to velmi skostnatele a tazkopadne
existujuci uzivatelia pomaly odchadzaju a novi nepribudaju viac menej ziadni.
skor ci neskor to tu zomrie uplne, mozno (dufam) vznikne hojko server na discorde a tam je sanca ze pride aj novy zivot na diskutovanie.
Na túto konkrétnu som narážal, skor ona za to môže lebo je vydatá,má rodinu a roztiahne niekomu koho nepozná,mohla ho na začiatku odpálkovať.Dobre ved v tomto sa nezhodneme iný pohlad na situáciu.Ja sa nenavážam do celej ženskej populácie na svete.
Paradoxne ja mám ovela lepší vztah s matkou,segrou ako s cholerickým tatkom.Miesto celku vidieť len nejakú pokrútenú malú časť.
Problem je to, že málokto z tých čo sem chodia tie témy odomna vôbec čítal.Túto od prvého slova po posledné takisto a to tu sú dlhšie príspevky od iných,ale ok.
Paradoxne ja mám ovela lepší vztah s matkou,segrou ako s cholerickým tatkom.Miesto celku vidieť len nejakú pokrútenú malú časť.
Problem je to, že málokto z tých čo sem chodia tie témy odomna vôbec čítal.Túto od prvého slova po posledné takisto a to tu sú dlhšie príspevky od iných,ale ok.
Ale prečo ona? On nie je ženatý? Nemá deti? Ak chlap ide po nejakej žene a tá nakoniec roztiahne nohy tak je to jej chyba? Vážne? Čítaš to po sebe??
Je ženatý chybu má aj on, ale mohla ho odpálkovať na začiatku a nepripustiť aby spolu zacali vobec aj flirtovat.
A jej vyhovuje ze suloži s chlapom ktorý nie je slobodný a nerobil by jej potom problemy, ved to sám lukylan písal.
A jej vyhovuje ze suloži s chlapom ktorý nie je slobodný a nerobil by jej potom problemy, ved to sám lukylan písal.
Áno, ale to predsa platí pre oboch, či? Sú obaja dospelí a svojprávny, a ty okamžite napíšeš, že to je v prvom rade jej chyba, čo nedáva ale žiaden zmysel.
Preto tie slová o generalizovaní.
Preto tie slová o generalizovaní.
som 3.12.1995 takze som strelecBlastbit napísal: 17 júl 2022, 23:28 Koniec augusta 31 budem mať,tiež som to už spomínal nedávno, čiže tajné veru nie aj v temach som mával uvádzaný vek ked som bol mladší.
JCM -
Pre oboch platí ze urobili chybu. Ved aj levia samica ked sa nechce páriť s levom a on už do nej chce zasunuť, tak mu labou s vytiahnutými pazurmi rypne po nufáku a začne nanho ceriť zuby a kúsať ho..Iné je to to, ked chlap si lahne na postel a zavolá si k sebe ženu že podme suložiť a žena ak má chuť tiež tak okej idu na to.Tu je to zase prvotná reakcia zo strany chlapa ze chce sex.
V lukylanovej téme ona vyhladáva ženatých mužov čiže ich vyhladáva účelovo s plným vedomim, teraz lukylana mozno na konci roka to bude iný.
Aj záletníci sa delia na dve kategorie ten ktorý má rád ženu a rodinu ale má skrátka vysoký sexuálny apetít tak zháňa nové samice.-neschvalujem to
Alebo druhý typ záletníka co má rodinu, ženu aj deti bije a kade chodí tade obrába ženy ktoré može aj nasilu prinutiť do sexu.-odcudzujem to
Generalizovanie by znamenalo ze všetkých hádžem do jedneho vreca, zdá sa ti podla príkladov ze ich tam hádzem?
Ved aj vás na fore triedim do určitých skupiniek ktoré sú diametrálne odlišné od seba, robím si prehlad. A v iných temach mimo LVP sa mi rozjasnuje kde je pes zakopaný že prečo sa nerozumieme , niektorí so mnou.
kompi - tak to si strelec - odnož hadonos, ludia dvojakého správania sa.
Pre oboch platí ze urobili chybu. Ved aj levia samica ked sa nechce páriť s levom a on už do nej chce zasunuť, tak mu labou s vytiahnutými pazurmi rypne po nufáku a začne nanho ceriť zuby a kúsať ho..Iné je to to, ked chlap si lahne na postel a zavolá si k sebe ženu že podme suložiť a žena ak má chuť tiež tak okej idu na to.Tu je to zase prvotná reakcia zo strany chlapa ze chce sex.
V lukylanovej téme ona vyhladáva ženatých mužov čiže ich vyhladáva účelovo s plným vedomim, teraz lukylana mozno na konci roka to bude iný.
Aj záletníci sa delia na dve kategorie ten ktorý má rád ženu a rodinu ale má skrátka vysoký sexuálny apetít tak zháňa nové samice.-neschvalujem to
Alebo druhý typ záletníka co má rodinu, ženu aj deti bije a kade chodí tade obrába ženy ktoré može aj nasilu prinutiť do sexu.-odcudzujem to
Generalizovanie by znamenalo ze všetkých hádžem do jedneho vreca, zdá sa ti podla príkladov ze ich tam hádzem?
Ved aj vás na fore triedim do určitých skupiniek ktoré sú diametrálne odlišné od seba, robím si prehlad. A v iných temach mimo LVP sa mi rozjasnuje kde je pes zakopaný že prečo sa nerozumieme , niektorí so mnou.
kompi - tak to si strelec - odnož hadonos, ludia dvojakého správania sa.
ale toto pokial viem lukylan nikdy nenapisal. nikde nebola spomenuta jej minulost.Blastbit napísal: 18 júl 2022, 13:55V lukylanovej téme ona vyhladáva ženatých mužov čiže ich vyhladáva účelovo s plným vedomim, teraz lukylana mozno na konci roka to bude iný.
k tym zvieratam to nie je uplne najlepsi priklad, pretoze zvierata sa riadia pudmi, ludia rozumom, to je to co nas od zvierat rozdeluje. macke odpustis ze zozrala sunku zo stola lebo si povies "je to zviera, zaciti potravu musi po nej ist", pokial tvoje dieta bude jest to co nema tak ho to odnaucis.
rovnako budes chapat ze pes ked vidi harajucu fenu tak si nemoze pomoct a chce na nu vyskocit, tak u cloveka by to asi tolerovane nebolo...
12 strán litánii listovať och..V jednej vete to bolo spomenuté že ona nechce sexovať slobodneho ale skor toho čo je ženatý, menšie riziko pre nu.
Uplnu historiu od jej puberty do 40 tky nepoznáme, ale myslis si že kým jej manzel hrával aktívne a ona bola sama doma ze štrikovala sveter?
Ked teraz má manžela viacej doma než predtým a od decembra 2021 doteraz s lukylanom prášia? Mne je jedno ako si zariadia tak budú mať.
Ludia sa vždy rozumom neriadia, ale aj pudmi. Príklad- chlap nachytá manželku ako ju práši iný chlap a ten chlap pojde biť jej milenca.
Je toto urobit správne? ja si myslim ze aspon hned nie. Kludne mu ona mohla povedat ze je rozvedená,slobodná a pritom vydatá a neverná.
Inak som si všimol aj v iných temach ty a ja sme na seba dosť narážali a výmeny nazorov. Sme z ineho cesta nechápeme sa.
Chcel by som poprosiť nového užívatela pocestny1 s jedným príspevkom, ktorý reagoval na mna v lukylanovej téme 9.strana úplne dole dlhý príspevok, nech sa vyjadrí k tomuto čo o mne napísal, citujem: "Kolko mas rokov, mas ty vobec babu ? lebo mi to pride ako neustale opakovanie tych istych fraz dookola a mudrosti, ktore ani realne neboli odzite.." ...múdrostí ktoré reálne neboli odžité? Tak si prečitaj a vyhladaj moje témy najprv kým začneš dávať verdikty.
Uplnu historiu od jej puberty do 40 tky nepoznáme, ale myslis si že kým jej manzel hrával aktívne a ona bola sama doma ze štrikovala sveter?
Ked teraz má manžela viacej doma než predtým a od decembra 2021 doteraz s lukylanom prášia? Mne je jedno ako si zariadia tak budú mať.
Ludia sa vždy rozumom neriadia, ale aj pudmi. Príklad- chlap nachytá manželku ako ju práši iný chlap a ten chlap pojde biť jej milenca.
Je toto urobit správne? ja si myslim ze aspon hned nie. Kludne mu ona mohla povedat ze je rozvedená,slobodná a pritom vydatá a neverná.
Inak som si všimol aj v iných temach ty a ja sme na seba dosť narážali a výmeny nazorov. Sme z ineho cesta nechápeme sa.
Chcel by som poprosiť nového užívatela pocestny1 s jedným príspevkom, ktorý reagoval na mna v lukylanovej téme 9.strana úplne dole dlhý príspevok, nech sa vyjadrí k tomuto čo o mne napísal, citujem: "Kolko mas rokov, mas ty vobec babu ? lebo mi to pride ako neustale opakovanie tych istych fraz dookola a mudrosti, ktore ani realne neboli odzite.." ...múdrostí ktoré reálne neboli odžité? Tak si prečitaj a vyhladaj moje témy najprv kým začneš dávať verdikty.
-
javatar
Hardcore addict
Blastbit:
Dobre, ze si zalozil temu a vyjadril sa. Spravne si usudil, ze ludom idu tvoje nazory trosku viac proti srsti a riesis to.
Dve veci:
1. Ospravedlnujem sa ak som bol prilisne ostry ohladom tvojich nazorov. Je to preto, lebo som sam kedysi red pillu kratko veril a potom som si zacal klast viac otazok a prisiel som na to, ze je to velmi uzky pohlad na svet ktory dava zmysel len na povrchu a nezmyselne budi nenavist k zenam (netvrdim, ze nenavidis zeny ale je dost chlapov ktory ano - prave kvoli red pill).
2. Myslim, ze beries veci prilis osobne. Toto je diskusne forum, miesto kde komunikuju ludia co so sebou nesuhlasia.
A len tak OT - Lukylana by sme mali riesit v jeho teme.
Dobre, ze si zalozil temu a vyjadril sa. Spravne si usudil, ze ludom idu tvoje nazory trosku viac proti srsti a riesis to.
Dve veci:
1. Ospravedlnujem sa ak som bol prilisne ostry ohladom tvojich nazorov. Je to preto, lebo som sam kedysi red pillu kratko veril a potom som si zacal klast viac otazok a prisiel som na to, ze je to velmi uzky pohlad na svet ktory dava zmysel len na povrchu a nezmyselne budi nenavist k zenam (netvrdim, ze nenavidis zeny ale je dost chlapov ktory ano - prave kvoli red pill).
2. Myslim, ze beries veci prilis osobne. Toto je diskusne forum, miesto kde komunikuju ludia co so sebou nesuhlasia.
A len tak OT - Lukylana by sme mali riesit v jeho teme.
javatar - beriem, na nikoho sa nehnevám,tiež som mal potrebu sa omluviť urobil som chyby. Nie obšírne, ale jasne sa vyjadrovať do budúcna a možno len 1-2x v témach a nie neustále. Ano chcem si to s vami ak sa dá diplomaticky vydiskutovať ako to celé myslím. Red pill toto nepoznám.Nie nenavisť nie, ale ostražitosť. Osobne som bral to, ked niekto povie že nemám žiadne skusenosti, táram debiliny,narážky na nízky vek hoci mi ťahá na 31,že som nemal babu ani len na rande - hoci témy tu mám. Ale aj čerpám zo skusenosti iných,chlapov čo reálne poznám a oni poznaju zase iné ženské (často fakt tie za ktoré by ste ruky do ohňa ani jeden z vás nedal). Ide o zdielanie, nie robiť z niekoho somára len preto že má hold ovela inakšie skúsenosti ako niekto druhý.
fyzicky a mentalny vek su 2 rozne pojmy
realny vztah si mal len jeden a aj ten skoncil pred 4 rokmi, predpokladam spravne, ze ste spolu nebyvali? len sa obcas stretavali?
preto su tvoje rady obcas mimo, nemas skusenosti
realny vztah si mal len jeden a aj ten skoncil pred 4 rokmi, predpokladam spravne, ze ste spolu nebyvali? len sa obcas stretavali?
preto su tvoje rady obcas mimo, nemas skusenosti
To sa tu potom možeme krížom krážom osočovať kto kolko má rokov a mentálny vek.Jeden dlhší vztah,áno len stretávali nebývali sme spolu, ak nerátam víkendové chaty a tam varenie,upratovanie,ist na nákupy do dediny.Tie zlé skúsenosti majú aj iný ktoré som tu zdielal a dosť sa podobali témam ktoré tu boli nedávno riešené.
pozri, nie som sam, kto ti to hovori, skor je to vseobecne prijimane
mas si z toho zobrat to, ze sa mas dalej vzdelavat a rozsirovat si obzory
je len na tebe, ci si z toho zoberies to negativne, alebo sa posnazis preklopit to na tu pozitivnu stranku
Autoeditácia príspevku po 4 min 54 sek:
mas si z toho zobrat to, ze sa mas dalej vzdelavat a rozsirovat si obzory
je len na tebe, ci si z toho zoberies to negativne, alebo sa posnazis preklopit to na tu pozitivnu stranku
Autoeditácia príspevku po 4 min 54 sek:
skor varianta B, OP zaujima malo ludiaacid napísal: 18 júl 2022, 9:38inak musim povedat ze som tiez priekvapeny sa tu viac ludi neozvalo. mozno vela ludi odlaka wall of text...
Nie si sám to nie, skorej skupinka 7-8 ludí, ale ludí na fore je cez 55 tisic regnutých. 30 iných ludí by zase mali iný nazor a další 20 ti že sa nevedia vyjadriť k tomu a pod. Je to o nazoroch, téma založená na vyjasnenie situácie, nie na flame v iných temach. Všetci sa máme čo učiť.
OP znamená čo v tomto kontexte?
OP znamená čo v tomto kontexte?
Original Poster - vysvetlenie tu
na fore je aktivnych 20 ludi, 7-8 ti to povedalo, ostatni bud suhlasia alebo nesuhlasia alebo si im ukradnuty
vidim jasnu prevahu
na fore je aktivnych 20 ludi, 7-8 ti to povedalo, ostatni bud suhlasia alebo nesuhlasia alebo si im ukradnuty
vidim jasnu prevahu
"na fore je aktivnych 20 ludi, 7-8 ti to povedalo, ostatni bud suhlasia alebo nesuhlasia alebo si im ukradnuty" - suhlasím ráta sa len súčastná aktivita. Je hypotetické ako by dalšie tisícky ludí reagovalo, takže uhol pohladu.
Dal som prvý témový príspevok do spoileru z dovodu aby nezaberal moc riadkov na 1.strane. Kto chce si to rozbalí a prečíta.
Dal som prvý témový príspevok do spoileru z dovodu aby nezaberal moc riadkov na 1.strane. Kto chce si to rozbalí a prečíta.