1. Priťahuje ťa rovnaký typ ženy, ktorý, ale ty nepriťahuješ. Predpokladám, že máš rád inteligentné a sebavedomé ženy, ale pre tie ostaneš poväčšine len kamarát. Skús osloviť iný typ ženy.
2. Máš stále rovnaký vzorec správania - je to pravidlo, prečo všetko dopadne rovnako - deja vu.
3. Ženy, ktoré sa rozhodli pre iného než teba, nie sú zlé, sú práveže skvelé, lebo teba by úplne "dali dolu". A to by pre teba nebolo dobré. Nechali ťa pre ženy, ku ktorým sa hodíš
4. A toto je dosť dôležitý bod - mysli o ženách pozitívne a váž si ich. To, čo si ty dokázal "stvoriť" v téme o jednej žene - a ak si to naozaj o ženách myslíš, to naozaj ženy nepriťahuje. Vieš, o ktorej téme sa bavíme a viem, že to nie je fér voči zakladateľovi tej témy, ale trošku ťa uvediem do obrazu. Vychádzal si len zo subjektívnych opisov zakladateľa, ale o tej žene si sa dosť negatívne vyjadroval. Podľa mňa, ak by tá žena napísala na ženské fôrum, bol by to úplne iný príbeh. Znelo by to asi takto (skrátene): "kočky, strašne ma priťahoval jeden muž, som vydatá, neodolala som, chcela som to ukončiť, ale už neviem, lebo ho mám ale rada, a zdalo sa mi, že aj mňa mal rád. Neviem, čo mám robiť..."
Na druhej strane stojí muž, ktorý tvrdí, že má niekoho rád, ale čo v skutočnosti chcel? Aby bola žena z neho "hotová". Nevadí mu, že podvádza svoju ženu, dokonca je na to hrdý.
Zamysli sa nad tým