predpokladam ze aj ostatni poskytovatelia budu coskoro nasledovat.Naša spoločnosť dlhodobo odoláva rastu cien energií, ktoré sú aktuálne historicky najvyššie za celé naše pôsobenie. Táto situácia, ktorá je zapríčinená dianím na medzinárodnom trhu s plynom a elektrinou, spôsobuje nebývalý rast nákladov na poskytovanie elektronických komunikačných služieb. Z tohto dôvodu sme nútení zaviesť k 1. novembru poplatok vo výške 1,90 € mesačne.
Vaše zákaznícke zľavy zostávajú aj naďalej zachované v súlade s podmienkami kampaní, na základe ktorých sú Vám poskytované. Zavedenie poplatku bude účinné od 1.11.2022 a zmena vo výške Vášho poplatku sa prejaví vo faktúre za mesiac november. Cena za prenájom zariadení sa nemení.
musim povedat ze som trochu vytoceny, zvysovali pred par mesiacmi, vtedy este velmi potichu, ziadny mail mi neprisiel, len som mal zrazu nedoplatok.
teraz zvysuju znova... a este takto velmi divne... ze poplatok. poplatok za co? ze oni maju vyssie naklady? za to mam platit ja?
najsmutnejsie je na tom ta bezmocnost... lebo nemam inu moznost ako mat upc, takze mozu kludne zvysit ceny aj o 20 eur a mne neostane nic ine len tichucko sediet a platit.