Better Call Saul [spoilers]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Better Call Saul [spoilers]
klesa? praveze posledne casti vyhajpovali cely serial. ma vybornu sledovanost
https://www.tomsguide.com/us/better-cal ... 27733.html
https://www.tomsguide.com/us/better-cal ... 27733.html
tak zrovna vybornu sledovanost to nema, ale nie je to ani ziadny prepadak, oproti breaking bad to ma o cca 200-300k sledovatelov menej, co na spin off vobec nie je zle. v kazdom pripade piata seria je uz objednana, takze o to by som sa nebal.
inac mna to stale velmi bavi. ani ta pomalost mi dokonca nevadi, prave naopak, cela ta ukazka tazkopadnosti pustnej krajiny, vynaliezave zabery a cit pre detail mi sedia. nehovoriac o tom, ze herci hraju fakt famozne, to je radost pozerat na kazdu scenu.
inac mna to stale velmi bavi. ani ta pomalost mi dokonca nevadi, prave naopak, cela ta ukazka tazkopadnosti pustnej krajiny, vynaliezave zabery a cit pre detail mi sedia. nehovoriac o tom, ze herci hraju fakt famozne, to je radost pozerat na kazdu scenu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja som tiež spokojný. Teším sa na ďalšiu sériu 
-
guess.whoo
Redeemer
200-300k je fakt nic..ja si tiez uzivam kazdu cast. hlavne Saulove "podvody" ma vzdy fascinuju
-
mirak2
Hardcore addict
problem je ten, ze to ma otrasne tempo, ale vsetky roztahane nudne sceny su vacsinou coolovo natocene/zahrane, takze sa to ma nejako vykryt. len ma to uz prestava bavit.
Tak zatni zuby a tu poslednu seriu uz vydrzis 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To bude už posledná séria?
This. Presne problém prvej série The Handmade´s Tale. Samo o sebe super, ale minútu sledovať dýchanie hl. postavy je už aj na koňa veľa. BCS potrebuje zrýchliť a trošku viac uzavrieť jednotlivé diely, lebo je to rozťahané ako sopeľ.mirak2 napísal:problem je ten, ze to ma otrasne tempo, ale vsetky roztahane nudne sceny su vacsinou coolovo natocene/zahrane, takze sa to ma nejako vykryt. len ma to uz prestava bavit.
-
guess.whoo
Redeemer
no fakt neviem..pri Handmaid som to citil brutalne tu ich vnimam ovela menej
podla rok stareho rozhovoru by mala byt. ale mohli by sa samozrejme rozhodnut aj inac, poznas produkciu.K-u-b-i-a-k napísal:To bude už posledná séria?
napodobne, aj ked je mozne, ze to je ako reziou, tak aj lepsim obsadenim. tht je fakt prehliadka neprijemnych ksichtov.guess.whoo napísal:no fakt neviem..pri Handmaid som to citil brutalne tu ich vnimam ovela menej
-
K-u-b-i-a-k
Addict
sledujete poslednú sériu? 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jop. o mesiac pokracovanie. bolo to doteraz trochu pomalsie, ale hadam, ze to tato posledna epizoda pred pauzou trochu zlomi a poslednych 6 epizod bude epickych.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tak čoskoro posledná časť 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
je to masterpiece no, co na to viac povedat
a nepotrebuje to ani nejake sokantne thril finale, skoncilo celkom pekne pozvolna, no zimomriavky to vygenerovalo. hlavne teda sceny s Breaking Bad postavami.
uz len cakat na nejaky dalsi spinoff od Vinca Gilligana. aj ked ma uz moc nenapada o com. mozno nejaka detailnejsia historia kartelu, Gusa? alebo buducnost Jessieho? alebo Walter junior ako dalsi drug kingpin? ale mozno uz je to aj vydojene dost .. kazdopadne urcite si dam repete.
uz len cakat na nejaky dalsi spinoff od Vinca Gilligana. aj ked ma uz moc nenapada o com. mozno nejaka detailnejsia historia kartelu, Gusa? alebo buducnost Jessieho? alebo Walter junior ako dalsi drug kingpin? ale mozno uz je to aj vydojene dost .. kazdopadne urcite si dam repete.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
vraj už zo sveta okolo breaking bad nič nenatočia. ja som s finále BCS spokojný.
-
mirak2
Hardcore addict
Ja som spokojny tiez, ale az po tom, co som si o tom nieco precital. Niektore menej ocividne veci mi usli a po vysvetleni to davalo zmysel.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
hod link na článok
-
mirak2
Hardcore addict
Nebol to jeden clanok, skor komentare kade tade po internetoch.