Banálne/triviálne otázky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Banálne/triviálne otázky

Príspevok od používateľa Blastbit »

"proste to ze zena sa vyzlecie je jej vec a ze ja som nadrzany ked vidim nahe prsia je moja vec."..keby ti chce vyhoniť,vyfajať to je vaša vec :)
Ohladne vyholených penisov no práveže odporuča sa v prípade mužov aj žien sa dole vyholiť. Zarastené medzinožie je zdroj pre bakterie,zápaly pokožky atd. To isté sa týka aj podpazušia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pravda, je to jeho vec, ale tu uz on robi z niecoho nesexualneho nieco sexualne.
je to mozno iba moj nazor, ale sex a vseobezne sexualita je nieco sukromne a intimne a malo by to ostat len v spolocenskom okruhu kde su s tym vsetci v poriadku.
podla mna nahota nema nic spolocne so sexualitou.

k prirodzenemu porastu... ty sa holis vsade? ja teda nie. nikdy som kvoli tomu nemal ziadny zdravotny problem.
pride mi to velmi podobne ako ked americki doktori odporucaju obriezku pretoze predkozka je zdroj pre bakterie a zapaly...
ano je to tak, pokial nedodrziavas zakladnu hygienu tak priestror pod predkozkou moze byt zdrojom zapalov, rovnako si viem predstavit ze aj neoholene podpazusie a intimne partie moze byt zdroj zapalov. jedna moznost je obrezat sa a holit sa vsade, druha moznost je pravidelne sa umyvat :)
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

aacid napísal: 26 aug 2022, 21:49 je vela muzov co pride k pisoaru, natlaci sa co najviac na neho lebo "nechcem aby mi niekto kukal na vtaka"...
toto by ale mal robit kazdy chlap, potom by som nemusel stat pri pisoari v stankach :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No sak na FB niekto dal video ako ludia v reštike jedli jedlo a na lehatku chlap obrábal svoju babu. Uz to zalezi od jednotlivcov ako toto berú.
Hej, okrem nôh a strnisko si upravujem. Kedze zijem v meste kde je nejaký ten prach tak umyvanie ksichtu sa lahsie robí ako intimne partie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

M142 napísal: 26 aug 2022, 23:09 toto by ale mal robit kazdy chlap, potom by som nemusel stat pri pisoari v stankach :D
Tak ja si vzdy davam zalezat na tom aby som vsetko trafil tam kam mam a este aj nechal dost priestoru potencionalnym cumilom :D

bradu mam tiez, skratka s nou vypadam lepsie ako bez brady, asi kazdy koho poznam mi to potvrdil (som ten typ tvare ako nick offerman, s bradou je to super, bez brady vybatam ako trtko).
ma to svoje nevyhody (prave teraz som riesil ze sa nemozem potapat lebo mi okuliare neprilahnu k tvari a cez fuzy mi do nich tecie voda), aj alergologicka mi hovorila ze by bolo lepsie si ju oholit, ale pokial si ju kazdy den umyjem tak nemam problemy s nicim... proste ludia to ochlpenie maju prirodzene, teda neprirodzene si ho holit :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

..."k prirodzenemu porastu"...
Zas sme múdrejší, než príroda - ochlpenie, predkožka, slepé črevo, mandle - všetko sa to vyvinulo pre nejaký účel.
Ochlpenie ako ochrana, mandle tiež, slepé črevo je zásobáreň pre zrovanie mikroflóry ak..., no my ľudia "poručíme dešti, větru" ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono bude asi zalezat od hustoty ochlpenia a hrubky chlpov co je u kazdeho indivindi. Su muzi ktori nie su prilis husto ochlpení na tele ani ich nemaju prilis hrube. Ja som ten typ ktori ich ma pomerne huste a hrube. A rokmi som prisiel k zaveru, ze v lete mi je menej teplo, ked chlpy vsade na tele skratim zastrihavacom na vlasi na dlzku tesne nad kožou.
V opacnom pripade ma pri poteni koža po urcitej dobe viacej svrbi a celkovo mi to je neprijemne. Takze ani na tvari uz dlho nenosim bradu/briadku, ale holim, resp velmi mierne strnisko. Mimo leta tuto problematiku prilis nemusim riesit ale celkovo nevidim ziadne vyhody nechavat chlpy prilis dlhe, z mojho pohladu je to len otrava.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

aacid napísal: 26 aug 2022, 22:42no nic, dovolenka este nekonci, mozno naberiem odvahu a nejakeho nahaca sa opytam co sa za tym v skutocnosti skryva...
Za mna mozem povedat ze ja sa holim aj ked velmi zriedka lebo mi je holenie neprijemne a je s tym je*acka.
Dzungla mi sice vyslovene nevadi ale oholeny sa proste citim lepsie vo vela smeroch.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Podľa mňa je to proste kultúrna záležitosť. V Európe sa veľa holíme a po revolúcii tento trend prišiel aj ku nám. V USA si chalani holia celé telo ale neholia si podpazušie, lebo to je pre nich znak mužnosti.

Sme ešte dosť mladí, tak možno ešte zažijeme módu, že všade budú bobry a džungle. Veď pred 10 rokmi nosili bradu len bezďáci, punkáči a santa clausovia...a vidíte ako sa to zmenilo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nedávno som zachytil info, že ženy sa potia viacej ako muži a to nie len cez leto. Ale že chcú byť cez leto pre mužov príťažlivé je další fakt.
Ktorí z chlapov si to vysvetlí ich správanie len ako znaky sexuálneho správania, alebo že im je skrátka teplo, alebo jedno s druhým je individuálne.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

wladas napísal: 27 aug 2022, 9:07 Za mna mozem povedat ze ja sa holim aj ked velmi zriedka lebo mi je holenie neprijemne a je s tym je*acka.
Dzungla mi sice vyslovene nevadi ale oholeny sa proste citim lepsie vo vela smeroch.
Asi záleží čím sa holiš. Ja som s tým hotový rýchlejšie ako pri brade 😁
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ephramko

Usa su celkovo zvyky odlisne od Europy, napr aj v prehnanej prudernosti. U nas sa v prezliekarni na plavarni ci v sprchach v posilke bezne prejde chlap ktori sa vobec nezakryva, resp sa na to nedava az taky doraz a je to brane normalne. Zatial co v Usa sa hetero muzi /ako je to u zien neviem/ vyslovene vyhybaju tomu aby ich niekto zazrel uplne nahych a napr sa vo fitkach ani nezvyknu sprchovat ale az doma aby sa vyhli takejto situacii za kazdu cenu.
Takisto napr aj nahota na verejnosti je menej v Usa tolerovana, zavisi samozrejme od konkretneho statu, ale staci aby napr niekto si na verejnosti prezliekal tricko,/napr aj muž/ to znamena najprv jedno tricko vyzliekol a nasledne si obliekol nove a uz z toho moze byt pokuta. Podobne prezliekanie deti na verejnosti, tam je to brane ako vyslovene problematicke az nelegalne. Vidno to aj na tom, že ked pri finale NFL 2004 spievala Janet Jackson tak odhalila na 9/16tin sekundy prsnik pritom bradavka bola prekrytá, tak z toho bol megaškandál a mali neprijemnosti, vratane pokuty a konsekvencie boli take, ze umelecky priemysel v Usa v podstate odstavil dalsiu karieru Janet Jackson na druhu kolaj. Z europskeho pohladu cele znacne absurdné a prehnané.
Prílohy
63614.jpg
63614.jpg (6.79 KiB) 791 zobrazení
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dpc , sa tu bavíte o tom 40 príspevkov, že niekto videl na FKK pláži chlapov s oholeným bimbasom 😂
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

k tym nudaplazam
aacid napísal: 26 aug 2022, 21:49 z isteho pohladu su takyto ludia niekde nad nami, lebo sa povzniesli nad svoje prirodzene pudy alebo ich aspon dokazu ovladat a neberu kazdy pohlad na nahe telo ako nieco sexualne.
a nie je to tak so vsetkym? Nemyslim si, ze je to nieco specialne, ako so vsetkym, zo zaciatku ti to celkom normalne nepride, lebo s tym normalne neprichadzas do kontaktu, no potom si zvyknes a je ti to uplne prirodzene, kedze vsetci okolo robia to iste. Aspon si tam mozes prehliadnut celu paletu prirodzeni a to, ze to vsetci okolo slobodne zdielate vas robi normalnymi, samozrejme aj ten pocit uplnej slobodi sa tam dostavi, kedze viac holy uz byt nemozete.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal: 27 aug 2022, 11:05 Dpc , sa tu bavíte o tom 40 príspevkov, že niekto videl na FKK pláži chlapov s oholeným bimbasom 😂
Počítal si príspevky? :P Mna skor zaujimaju babeny s oholenými mandarinkami na tej pláži :P
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

retkvic napísal: 27 aug 2022, 11:13 k tym nudaplazam
a nie je to tak so vsetkym? Nemyslim si, ze je to nieco specialne, ako so vsetkym, zo zaciatku ti to celkom normalne nepride, lebo s tym normalne neprichadzas do kontaktu, no potom si zvyknes a je ti to uplne prirodzene, kedze vsetci okolo robia to iste. Aspon si tam mozes prehliadnut celu paletu prirodzeni a to, ze to vsetci okolo slobodne zdielate vas robi normalnymi, samozrejme aj ten pocit uplnej slobodi sa tam dostavi, kedze viac holy uz byt nemozete.
ja som v tomto asi divny, vecne nadzany clovek. neviem ci by som si na to niekedy zvykol. samozrejme tie zeny neokukujem (Blastbit asi by si bol dost sklamany, ziadne modelky som za ten tyzden na nudaplazi nevidel, viac menej vsetko su to obezne nemecke/talianske/ceske dochodkyne), ale tak nejak podvedome to furt laka.
naopak to funguje ale velmi dobre, vcera po prechadzke na normalnej plazi som sa citil velmi divne ze nikde ziadne bradavky nevidim :D

aj k tomu "casom si zvyknes"... vo vacsine veci v zivote to tak funguje u mna ale v sexe nie. napriek tomu ze sme so zenou pomaly 15 rokov a jej telo poznam velmi dokladne, tak ked sa vyzlecie (hoc aj na tej plazi) tak hned krv prudi do penisu a ja mam cerveno pred ocami..
preto nejak neverim ze keby chodim 10 rokov po nudaplazach tak na nahe zenske telo uz ani nepozriem.
a myslim ze to je tak aj u inych muzoch, velmi som sa rehotal ked moja zena plavala popri mne (ja na paddleboarde) naha a okolo sa snorchloval nahac tak snorchel cely cas otoceny smerom k nej :D div si krk nevykrutil.
begbeee napísal: 27 aug 2022, 11:05 Dpc , sa tu bavíte o tom 40 príspevkov, že niekto videl na FKK pláži chlapov s oholeným bimbasom 😂
ze by som si na to mal zalozit vlastnu temu? :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

aacid: Ja som bol na nudaplazi jeden krat v zivote, s byvalou. Ani jedneho z nas to az tak nelakalo, skor zvedavost. Bolo tam celkom dost ludi. Nepopieram, ze tam neboli ludia, pre ktorych je to nejaka kultura, stav mysle, sloboda alebo ina ezoterika. Ale sme ludia. Schvalne som si vsimal, kolko chlapov (a zien) mi vtedy poobcumuje frajerku ked sa sla ovlazit do vody a poviem ti, ze takmer vsetci. A vsimla si to aj ona, spolu sme sa na tom potom pekne pobavili. Rovnako ako ja som poobzeral kazdu jednu atraktivnu zenu, ktora tam bola, pretoze som zdravy chlap (to neznamena, ze mi tam stal ako kolik, alebo ze som neovladol svoje pudy, nemam 14 rokov). Rovnako ako frajerka pokukala par chlapov (mala bohuzial vyrazne nizsi vyber, vekovy priemer u chlapov tam bol vyssi a celkovo ich tam bolo menej).

Ludia tam chodia preto, lebo sa chcu opalit, lebo su zvedavi, a xyz dalsich dovodov. Ale tvarit sa, ze tam vsetci na tisic percent potlacaju svoju sexualitu je naivne.

Rovnako ako baby hore bez, na verejnej plazi. Je ich dost (a mne odobne to nevadi, naopak), ale co je zle na tom, ze Blastbit povedal, ze daka kocka tam mala pekne cecky? To z neho robi uchyla? Cudzej zene v kaviarni sa budem pozerat na pekny usmev a vlasy. Zene v plavkach bude kazdy chlap hodnotit postavu a ak sa ta zena rozhodne, ze jej vadia mokre plavky na hrudi, alebo ze je nefer, ze chlapi chodia hore bez, tak nech sa pokojne vyzlecie, no nech rata s tym, ze ak je na plazi 1000 muzov, tak ju 900 bude obcumovat. Nijako to z nich ale nerobi uchylov. Len je naivne si mysliet, ze "nahota je prirodzena a nahota nie je sexualna". Je a vzdy bola. Minimalne u vacsiny.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie aacid nerobí zo mna uchyla to nenapísal. Len zeby som bol sklamaný, pretože aacid cez týzden videl len staré paničky.
Popravde kebyže som na nudaplaži a vedla mna fakt sexi holá babena a že má chuť sa hrať niekde mimo verejnosti asi by som ju odmietol.
Ja musím ženu spoznať, vedieť čo od nej možem cca čakať. Nerád riskujem a mna už len tak holá baba nezbalí, mna očarí jej správanie.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

aacid napísal: 26 aug 2022, 21:49 je smutne ked sa zena boji vyzliect sa pretoze ma pocit ze ju kazdy ocumuje. pritom nad tym ze muz chodi hore bez (a to kludne aj pocas dna v meste na ulici) je uplne normalne. ale zena ked sa chce na plazi opalit (alebo ako moja zena povedala ze je podstatne prijemnejsie ked nemas hrudnik obaleny mokrymi plavkami) tak je celkom slusna sanca ze nad nou bude niekto slintak v style "fakt pekne mliekarne"...
Blastbit, mal som na mysli tuto citaciu na teba,... pretoze to je bohuzial absolutne zdrave a prirodzene.

Su ludia s potlacenou sexualitou, nizkym libidom alebo asexualitou (co su do istej miery odchylky a poruchy (nie v zlom, cisto zdravotne)), avsak vacsina chlapov sa na tie "pekne mliekarne" pozrie rovnako ako sa kazda sexualne zdrava zena pozrie na vysekaneho chlapa s peknym vtakom. Uchylna nie je ani jedna, ani druha strana. Uchylne a cez ciaru by bolo prekrocit hranice, byt neprijemny, dotykat sa a pod., o tom tu ale nehovorime. Hovorime o pozerani, ak sa druha strana dobrovolne vystavuje na verejnom priestore na to urcenom.

Celkovo nemam rad ked niekto porovnava muzske a zenske prsia, ci bradavky z pohladu erotogennosti. Muzska hola hrud je asi tak erotogenna ako zensky obnazeny chrbat. Zenske prsia naopak su niekde uplne inde a nie, nie je to preto, ze su vecne zakryte a je to nieco "nezname". Je to preto, ze sme tak biologicky naprogramovani. Koniec koncov, ascid, sam pises aky hotovy vies byt z naheho tela svojej zeny.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jáj pohoda to je okej. Ja som zato aby sa na plážach a v čistom mori trtk*lo :D Nejaké VIP sexual beach = páry, slobodní, výmeny, trojky atd.
Kto chce nech sa pozrie kto ako š*ká niekto sa možno niečo nové naučí, ako také spestrenie sexuálneho života :) Ked liberálne tak riadne :)
Aj nejaké súťaže na pláži kto najlepšie ostri*ka svoju babu alebo tak :D Normálne v tomto podnikať nebol by zlý nápad hm?
Napísať odpoveď