ephramko napísal: 28 aug 2022, 22:53
V čom bola klamárka?
Deň pred hlasovaním o EFSF poslala Radičová Sulíkovi SMS o tom, že hlasovania nespojí. Za necelých 24 hodín si to "rozmyslela", teda klamala. A o čom ešte klamala? No predsa ako celá SDKÚ o Eurovale, otočili kabáty, až to pekné nebolo, voľby vyhrali vďaka tomu, že všade aj s Miklošom vyhlasovali "nie pôžičke Grécku", pričom neskôr si nakadili do úst. Radičová spoločne s Miklošom šírili bludy o tom, ako vraj po prípadnom páde Grécka príde k páde Eurozóny a Eura (čo je blud, keďže Grécko podľa ISDA tak či tak bolo v defaulte a k ničomu nedošlo), hoci mnoho ekonómov bolo proti Eurovalu, ktorý bol iba politickým rozhodnutím a nalievaním peňazí do nemeckých a iných bánk. Och a pozrime sa na to, kto mal vlastne pravdu
https://www.reuters.com/breakingviews/i ... 022-08-26/
retkvic napísal: 28 aug 2022, 22:57
Sulik si to ty
Omyl, ja som Soroš. A ešte aj americká ambasáda, Rothschild, Gates, Zuckerberg a Kiska v jednom.
Tiez neviem. To ze odide s Matovicom neprezentoval jasne ani viac krat, prislo to iba na podnet novinara, neviem ci to on priamo navrhoval, bez nejakeho podnetu zvonka. A to tiez len okrajovo, este tam nie sme a pod. To ze to prvy krat navrhol Matovicovi pred par dnami na rade mi pride niekolko mesiacov oneskorene.
Prvýkrát pred pár dňami na rade? Si si istý, že si dostatočne dobre informovaný o politickom dianí na Slovensku? Pretože Sulík Matovičovi spoločný odchod navrhoval už oveľa dávnejšie. Klameš, vedome alebo nevedome - neviem, čo je pre túto diskusiu horšie.
Pozeral som tu jeho bleskovu tlacovku na TA3 a teda prislo mi to ako hotova vec
Ako to prišlo tebe, je absolútne irelevantné. Nože si to prejdi ešte raz, možno tie potrebné detaily postrehneš na druhýkrát. Čo s tým majú v tejto diskusii zablokované pozemky a ich prípadný výkup pre daný priemyselný park, to netuším.
Aha, takze radicova za to mohla, ako teraz Sulik, ze neodide Matovic, asi...
Čo to? Skúsiš rozviesť?
To ze je Volvo cinske som nevedel
A napriek tomu hviezdiš v tomto vlákne. Ak o niečom neviem, tak o tom nesplietam piate cez deviate a najmä o tom nevytváram kadejaké konšpirácie. To, že daný podnik bude "nezávislý zo strategického hľadicka" (podčiarkujem celú túto frázu v celom jej rozsahu) neznamená, že Volvo nie je čínske. Bez ohľadu na to, či materská spoločnosť z Číny bude fidlikovať s identitou značky, je stále valídny fakt, že Volvo je čínske a že všetky jeho zisky budú putovať do trezoru v Hangzhou. Takže samozrejme, konšpirácia to je. O investícii Geely v EÚ sa hovorilo už celé mesiace, takže naozaj neviem, o akom "načasovaní" to píšeš.