náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
-
starysomar
Hardcore addict
Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
25 jún 2022, 12:50
-
javatar
Hardcore addict
nepremenujeme temu na chvalenie sa sexualnymi zazitkami? mozno by sa aj qwerty vratil
Qwerty by Lukylana od tohto odhováral, podla tém co som cital od neho, tak nie je z tých co by podporoval lezenie druhým do kapusty.
To je napr tá téma teoria alfa s, alebo téma v ktorej chalanisko randil s 22 ročnou ktorá mala 17 chlapov dovtedy.
Qwerty vtedy napísal ako príklad - ci by chcel chalanisko auto po 17 tich majiteloch. Qwerty síce svojský ale z hlbšieho zamyslenia mal pravdu.
To je napr tá téma teoria alfa s, alebo téma v ktorej chalanisko randil s 22 ročnou ktorá mala 17 chlapov dovtedy.
Qwerty vtedy napísal ako príklad - ci by chcel chalanisko auto po 17 tich majiteloch. Qwerty síce svojský ale z hlbšieho zamyslenia mal pravdu.
-
javatar
Hardcore addict
Samozrejme, ze by ho odhovaral - sa pozri na tuto temu, tu sa snazi naliat rozum do hlavy Lukylanovi kazdy - len Lukylan si proste nevie uvedomit, ze robi totalnu p*covinu.
Mne ide o to, ze ked sa chvali Lukylan tak sa mozu chvalit aj ostatni, nie? Virtualne si tu potom dame high-five, potlapkame sa navzajom po pleciach, budeme sa chvilku citit dobre a Lukylan bude stale v rovnakych srackach z ktorych nechce von.
Mne ide o to, ze ked sa chvali Lukylan tak sa mozu chvalit aj ostatni, nie? Virtualne si tu potom dame high-five, potlapkame sa navzajom po pleciach, budeme sa chvilku citit dobre a Lukylan bude stale v rovnakych srackach z ktorych nechce von.
Lukylan sám napísal ze keby sa chce chváliť tak by tá téma inak bola ním popísaná. Mne je len luto Lukylana že sa naviazal na čupku-fenu.
Fena ktorá je s bohatým hokejistom v manželstve.Kým on aktívne hrával, tak ona prášila s inými tak ako teraz s Lukylanom ktorý sa na nu citovo naviazal.Myslím si že jeto dosť možné u takejto baby.A mna osobne by mrzelo ze chlap co má karieru,plat,zrejme aj nejaký atraktívny vyzor,rodinu by urobil nejaku osudovu chybu,kvoli tomu že háravá fena čo dá kazdemu co má nejaké postavenie mu zničí život.Niečo sa podcení a je to v keli.
Lebo ona to má celé pod kontrolou, je plne vedomá co robí,vie čo chce - ženy vedia co chcú, to len pri mužoch taktizujú ze nevedia čo chcú.
Preto aj záletný chlap co mal nejaké baby ich mal len vdaka tomu že tie baby sú haráve feny co prioritne dávaju chlapom s postavením.
Preto promiskuita mužov záleží od promiskuity žien.Chlap zarabajuci almužnu s 50 kg nadváhy má mizivé šance najst nejakú kym sa nevypracuje vo všetkom smerom hore co najviac to ide,sám som tým prešiel,facky hore dole.Najkratsie rande trvalo minutu,poslala ma do riti.
Fena ktorá je s bohatým hokejistom v manželstve.Kým on aktívne hrával, tak ona prášila s inými tak ako teraz s Lukylanom ktorý sa na nu citovo naviazal.Myslím si že jeto dosť možné u takejto baby.A mna osobne by mrzelo ze chlap co má karieru,plat,zrejme aj nejaký atraktívny vyzor,rodinu by urobil nejaku osudovu chybu,kvoli tomu že háravá fena čo dá kazdemu co má nejaké postavenie mu zničí život.Niečo sa podcení a je to v keli.
Lebo ona to má celé pod kontrolou, je plne vedomá co robí,vie čo chce - ženy vedia co chcú, to len pri mužoch taktizujú ze nevedia čo chcú.
Preto aj záletný chlap co mal nejaké baby ich mal len vdaka tomu že tie baby sú haráve feny co prioritne dávaju chlapom s postavením.
Preto promiskuita mužov záleží od promiskuity žien.Chlap zarabajuci almužnu s 50 kg nadváhy má mizivé šance najst nejakú kym sa nevypracuje vo všetkom smerom hore co najviac to ide,sám som tým prešiel,facky hore dole.Najkratsie rande trvalo minutu,poslala ma do riti.
blastbit je happy lebo ma dalsiu temu kde moze sirit svoju red pill propagandu 
Tieto omáčky, že nemôže hento, či tamto, lebo by sa mohla zamilovať, to je na úrovni rozprávky o ježibabe, ktorá lákala Janka na perníkovú chalúpku. Ju proste baví, hrať vypočítavú kurtizánu a teba baví byť tým "zneužitým" Jankom. Ako môže vedieť, žeby sa mohla zamilovať? Však láska nie je predpoveď počasia, že na 90% má pršať, tak si vezmem dáždnik, aby som nezmokol a je to v suchu.Lukylan napísal: 13 júl 2022, 13:15 Pobozkala ma a vravela, že nemôže sa o mňa viac zaujímať, lebo by sa mohla zamilovať. Chcel som to rozvinúť, ale už o tom nechcela ďalej hovoriť.
Ak vedome podvádza s tým, žeby sa mohla zaľúbiť, tak v manželstve musí žiť s vedomím, žeby sa mohla rozviesť
čaute, keby niekoho zaujímalo ako pokračujem v romániku. Zatiaľ trvá, intenzita stretnutí sa zvýšila cca 1x za 2 týždne. Teraz je s rodinou už 2. týždeň na dovolenke. Nepíšeme si, nevoláme si. Ešte musím vydržať týždeň a mám ju spať. Teda dúfam, že si neodvykla odo mňa. Začínam robiť blbosti, minule som išiel za ňou 400 km, kvôli 2 hodinám sexu. Ale stálo to za to. Bolo to neskutočne krásne. Som do nej zbláznený a už cítim, že ani ja jej nie som úplne ľahostajný. Je to už 9 mesiacov, bol by som rád keby som sa presýtil a tak nejako sa to ukončilo samo, ideálne z mojej strany, lebo to už trvá dlho a trocha sa obávam, že to praskne. Začíname byť menej opatrní ako na začiatku. Lenže stále to je rovnako silné ak nie silnejšie z mojej strany. Tak asi toľko
nezabudni sa potom pochvalit, ako neskutocne krasne budes spokojny, ked prides o zenu a dieta
Celá moja snaha ti to rozhovorit a následné hádky mna s inými ludmi fora, tak tá snaha šla na vnivoč.
Esteze si manažerka našla hokejistu za manžela a nie napr pokladníka v Tescu lebo manžela by opustila a teba by sexom prinutila k rozvodu.
Ked si už takto zmotaný na nu tak som presvedčený o tom, že by to tak dopadlo. Dakuj jej mužovi, že má postavenie aj prachy inak je stebou.
Esteze si manažerka našla hokejistu za manžela a nie napr pokladníka v Tescu lebo manžela by opustila a teba by sexom prinutila k rozvodu.
Ked si už takto zmotaný na nu tak som presvedčený o tom, že by to tak dopadlo. Dakuj jej mužovi, že má postavenie aj prachy inak je stebou.
Aj si rozmyslal, ze co robi ta zena s muzom a detmi na dovolenke? Ze ci si to rozdavaju spolu po veceroch ked sa vratia z lobby baru s 1 a pol promile? Myslis, ze si spomenie vtedy na teba?
Blatsbit- čo máš stále s tým že jej muž je bývalí hokejista? To chceš povedať, že každý športovec má zlatokopku, či ćo? No každopádne, urćite by ma nechcela keby som bol pokladník v tescu, to mi je jasné. Veď nie nadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.
heker- ano, viem, že s ním spáva. Je mi to jasné. Tak ako aj ja spávam so svojou ženou. Ja na ňu myslím často keď som so ženou, vlastne myslím na ňu pri každom sexe, to či aj ona na mňa, neviem.
heker- ano, viem, že s ním spáva. Je mi to jasné. Tak ako aj ja spávam so svojou ženou. Ja na ňu myslím často keď som so ženou, vlastne myslím na ňu pri každom sexe, to či aj ona na mňa, neviem.
Nie každá nie, uz nebudem nič objasnovat, urobil som velku chybu sa v tejto téme tolko angazovat na ukor vztahov s ludmi na fore, aby som ti nieco objasnil zo skuseností a pomohol. Tu nepomoze už nic, žiadna rada len si ta precitat a nekomentovať, kto si ako zariadi tak má.
Neviem, je to tvoj zivot, ale mne by to vadilo, ze by som vedel, ze je s muzom na dovolenke a tam si uzivaju. Najma ak by som bol v tvojej pozicii a som tak namotany ako si ty. Ak to to nevadi, tak preco nie. Inak nie je tato zena s muzom z okraja Trencina, z takej novej stvrte/ulice z novopostaveneho bungalowu?
K tlmuto vztahu sa uz vyjadrovat nejdem, povedane bolo vsetko.
Tiez by mi vadilo spavat so zenou, ktora aktivne spava s inym (dokonca so svojim muzom). Ale proti gustu...
Tvojej zeny mi zacina byt az tak luto, ked pises ze myslis hen na stetku pri kazdom sexe s manzelkou, ze ti doslova prajem, aby to tvoja asap zistila. Mozno si este stihne najst normalneho chlapa, ktory ju nebude o*ebavat najohavnejsim sposobom. A mozno aj pre teba to bude lekcia, aj ked pochybujem. Neraz som zazil neveru (z tej horsej strany), ci uz v menej serioznom, alebo dlhorocnom vztahu a takym ako ty prajem, aby sa to prevalilo co najskor. Preslapy treba odpustat, preto som ti to na prvych stranach tejto temy chcel vyhovorit a poradit, tak ako vsetci, ale v tento moment uz drzim palce len tvojej manzelke a tebe a tvojej stetke prajem jednu metaforicku vychovnu zivotnu facku.
Daj potom vediet, celkom sa na to tesim.
Tiez by mi vadilo spavat so zenou, ktora aktivne spava s inym (dokonca so svojim muzom). Ale proti gustu...
Tvojej zeny mi zacina byt az tak luto, ked pises ze myslis hen na stetku pri kazdom sexe s manzelkou, ze ti doslova prajem, aby to tvoja asap zistila. Mozno si este stihne najst normalneho chlapa, ktory ju nebude o*ebavat najohavnejsim sposobom. A mozno aj pre teba to bude lekcia, aj ked pochybujem. Neraz som zazil neveru (z tej horsej strany), ci uz v menej serioznom, alebo dlhorocnom vztahu a takym ako ty prajem, aby sa to prevalilo co najskor. Preslapy treba odpustat, preto som ti to na prvych stranach tejto temy chcel vyhovorit a poradit, tak ako vsetci, ale v tento moment uz drzim palce len tvojej manzelke a tebe a tvojej stetke prajem jednu metaforicku vychovnu zivotnu facku.
Daj potom vediet, celkom sa na to tesim.
Erekcia je dobry sluha, ale zly pan. Pamataj, ze tymto romanikom nemas co ziskat, ale len stratit. Ked je viac krvi v gatiach nez v hlave, obvykle to nem dopadne dobre.
Jazdit 400km pre 2 preyebane hodiny, to uz je sila, to si si mohol zahopsat so zenou a predstavovat tu druhu, splnilo by to rovnaky ucel a bolo by to casovo a ekonomicky vyhodnejsie.
Jazdit 400km pre 2 preyebane hodiny, to uz je sila, to si si mohol zahopsat so zenou a predstavovat tu druhu, splnilo by to rovnaky ucel a bolo by to casovo a ekonomicky vyhodnejsie.
kayko- no to som mohol, ale čo keď to nie je len také hopsanie? Je top sex, ćo som si myslela, že nie je reálne zaźiť
-
starysomar
Hardcore addict
Otázka je, nie či - ale kedy sa to poserie 
Za top sexom treba ist 400km? Vau, tak to uz hej... Ked sa pipik postavi, tak sa rozum zastavi.
Ist 400 km za rajdou je asi najviac pateticka a uboha vec, aku som kedy pocul.
Aby skm parafrazoval serial Lucky Louie: Zaves sa v rybarskej sieti pred tunel a sukaj tam ludi za 5 euro. To bude menej ubohe ako zivot, ktory vedies.
Ak ta zena vie, ze si kvoli nej siel taku dialku, tak si o tebe fakt musi mysliet, ze si mimoza bez hrdosti a mozgu. A zjavne to vie a pekne vyuziva.
Kazdopadne som vdacny za tuto temu, lebo je to zabava citat.
len je to smutne ked viem, kolko mas rokov.
Ist 400 km za rajdou je asi najviac pateticka a uboha vec, aku som kedy pocul.
Aby skm parafrazoval serial Lucky Louie: Zaves sa v rybarskej sieti pred tunel a sukaj tam ludi za 5 euro. To bude menej ubohe ako zivot, ktory vedies.
Ak ta zena vie, ze si kvoli nej siel taku dialku, tak si o tebe fakt musi mysliet, ze si mimoza bez hrdosti a mozgu. A zjavne to vie a pekne vyuziva.
Kazdopadne som vdacny za tuto temu, lebo je to zabava citat.
Aspon je tam uz nieco viac, nez platonicke priatelstvo s vyhodami?
Ked pises, ze jej nie si lahostajny, prejavuje sa to inak, ako roztiahnutymi nohami?
Lebo mam pocit, ze so zenou uz top sex nikdy mat nebudes, tak ze ci si rozmyslal, co dalej, ci ju poziadas o ruku, alebo budes len jej hracka?
Podla jej reakcie by sa lahko dalo zistit, ci to mysli vazne, alebo si kedykolvek nahraditelny.
Ked pises, ze jej nie si lahostajny, prejavuje sa to inak, ako roztiahnutymi nohami?
Lebo mam pocit, ze so zenou uz top sex nikdy mat nebudes, tak ze ci si rozmyslal, co dalej, ci ju poziadas o ruku, alebo budes len jej hracka?
Podla jej reakcie by sa lahko dalo zistit, ci to mysli vazne, alebo si kedykolvek nahraditelny.