náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peter00
Medium Star
Medium Star

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Peter00 »

Hensym- naopak si myslim, ze ak za babou zasiel 400km, iba aby ju par hodin videl, tak ta to bude povazovat za velmi romantickú vec. Ostatne, preto mu aj vysukala mozog z hlavy :D (nič v zlom)

Chalan je len zaľúbený, má konečne vzrušenie v živote a celá tá situácia ho rajcuje. Pri zamyslení sa a použití logiky to nedáva zmysel. Môže stratiť veľa a zisk má len v podobe dobrého sexu.
Na druhú stranu, žijeme len raz.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Peter00 napísal: 02 sep 2022, 21:42 Hensym- naopak si myslim, ze ak za babou zasiel 400km, iba aby ju par hodin videl, tak ta to bude povazovat za velmi romantickú vec. Ostatne, preto mu aj vysukala mozog z hlavy :D (nič v zlom)
Nic v zlom, ale... bitch please. :lol:
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

hensym má pravdu
yosariana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yosariana »

Chalani, muži, nič v zlom, ale podľa mňa urážate a osočujete nesprávnu osobu. To najväčšie dno je sám autor., ktorý je hrdý na to, že svoju ženu podvádza. Nechce sa mi to pri tomto plytkom chválení hľadať, ale niekde písal, že on inak fungovať nevie, iba s podvádzaním. Nie je to jeho prvá ani posledná nevera, otázka znie, ktorej žene ešte bude zahýbať..(ak aktuálna neveru zistí a začne konať).
K tebe Lukylan: blahoželám, určite si dosiahol svoj vrchol.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

U oboch sa jedná o promiskuitné správanie, keďže obaja majú rovnako pomer aj vrámci manželstva aj mimo neho, takže nemajú si čo vyčítať. Keby ju muž mal na háku, alebo psychicky týral, alebo by spolu sexuálne nežili, tak beriem že je frustrovaná a uteká do náruče iného. Ale tak to nevyzerá, lebo on behá 400km za ňou ako puberťák, nie ona za ním.

Lukylan sa sem chodí len chváliť, lebo doma a kamarátom by sa s týmto pochváliť nemohol.

Ženská promiskuita je trochu zaznávaná, pretože ženy sa s tým nezvyknú chváliť, ale v skutočnosti je dnes väčšina žien promiskuitnejších než muži, tzn. u mužov je to menšia skupina, ktorá mala popri stálej partnerke viacero mileniek a u žien je to väčšia skupina, ktorá mala popri stálom partnerovi aspoň jedného milenca.
Hensym
VIP
VIP

yosariana napísal: 03 sep 2022, 0:48 Chalani, muži, nič v zlom, ale podľa mňa urážate a osočujete nesprávnu osobu. To najväčšie dno je sám autor., ktorý je hrdý na to, že svoju ženu podvádza. Nechce sa mi to pri tomto plytkom chválení hľadať, ale niekde písal, že on inak fungovať nevie, iba s podvádzaním. Nie je to jeho prvá ani posledná nevera, otázka znie, ktorej žene ešte bude zahýbať..(ak aktuálna neveru zistí a začne konať).
K tebe Lukylan: blahoželám, určite si dosiahol svoj vrchol.
Obaja (aj autor aj jeho rajda) su v absolutne identickej situacii. Obaja maju manzelov/ky, deti, a rodiny ktore zradzaju a podvadzaju kvoli je*backe. Rozdiel je len v tom ze ta zena je na koni a autor temy je na spagatiku.

Osocujeme oboch rovnako, a obaja si to zasluzia.

A neviem, ci ide o chvalenie, lebo autor sa tu sam vedome zhadzuje a zahadzuje zakazdym viac svoju muzsku hrdost. Pochvalit sa moze prist, ked mu vsetko krachne. Nakoniec, ak mu nieco mame zavidiet, tak skor tu manzelku, aku to stetku. Lebo tie su na kazdom rohu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Hensym napísal: 01 sep 2022, 20:02 Tvojej zeny mi zacina byt az tak luto, ked pises ze myslis hen na stetku pri kazdom sexe s manzelkou, ze ti doslova prajem, aby to tvoja asap zistila. Mozno si este stihne najst normalneho chlapa, ktory ju nebude o*ebavat najohavnejsim sposobom. A mozno aj pre teba to bude lekcia, aj ked pochybujem. Neraz som zazil neveru (z tej horsej strany), ci uz v menej serioznom, alebo dlhorocnom vztahu a takym ako ty prajem, aby sa to prevalilo co najskor. Preslapy treba odpustat, preto som ti to na prvych stranach tejto temy chcel vyhovorit a poradit, tak ako vsetci, ale v tento moment uz drzim palce len tvojej manzelke a tebe a tvojej stetke prajem jednu metaforicku vychovnu zivotnu facku.
toto je ozaj velmi uboha vec co robi...
neviem si predstavit ze by som cloveku s ktorym zijem X rokov, ktory ma miluje a doveruje mi, s ktorym mam deti, takto nechutne sral na hlavu...
tiez mi je Lukylan v tomto pribehu stale menej a menej sympaticky a prajem mu co najhorsi koniec pre neho.
keby toto je film tak on je ta najslizkejsia postava napisana ucelovo aby ju vsetci divaci neznasali :D

ale co ma potesilo je ked som si precital ze isiel 400km aby mohol 2 hodiny strkat jazyk do ust v ktorych bol mozno nedavno cudzi penis :)

Lukylan bud aspon trosku trosicku chlap, bud to ukonci s jednou alebo s druhou.
Hensym
VIP
VIP

aacid napísal: 03 sep 2022, 14:53 ale co ma potesilo je ked som si precital ze isiel 400km aby mohol 2 hodiny strkat jazyk do ust v ktorych bol mozno nedavno cudzi penis :)
Obdivujem tvoj optimizmus :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak ten cudzi penis tam bol urcite, to mozno skor patrilo k tomu nedavno :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

A čo ste to tu doteraz nečítali, že odrazu toľko moralistov? Pointa bola napísaná už v prvom príspevku autora témy, odvtedy sa nič podstatné nezmenilo. Že to stále ťahá s oboma, veď o tom téma nebola ako to riešiť, Lukylan chcel radu, ako viac zainteresovať milenku.

By ma inak zaujímalo koľko z tunajších chlapov odmietlo tutovku s dákou sexi bohyňou a tým samozrejme nemyslím, že vycúvali z dverí bordelu, lebo to nie je vôbec to isté.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Hej chcel radu aby dosiahol to, aby ho milenka chcela. To tu asi všetci vieme, ze kebyze ho milenka má tlačiť do rozvodu tak az vtedy by ju poslal do prdele. A pritom suložitelnejšiu manželku má pri sebe, len stačí snou experimentovat v sexe a tiez z nej bude femme fatale,ked spolu vychádzaju. Osobne som ho chcel poriadne od nej odradiť,aby si nezničil život, ked už sem prišiel po radu. Jasné ze chybu maju obaja a miesto toho sa za nou trepe 400 km omg.Najlepší trest pre nich by bolo, keby si jeho manželka a jej manžel to spolu rozdali pred ich očami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Autora sa nezastávam. No rozumiem mu. Mal som nábeh na niečo podobné aj keď o dve ulice a s vedomím manželky :D
No rýchlo mi došlo, že by to skôr-neskôr niekomu ublížilo.
Čas nepriamo potrdil, ako to môže (netvrdím, že musí) dopadnúť - dovtedy bohatý príbuzný si tak nechtiac urobil dcérku v 60-ke s ... dotyčná najprv nechela nič, teraz chce majetok, alimenty a také drobnosti a jeho zákonitá rozvod a tiež majetok.
Tak veľa zdaru :D
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

Ste sa tu vyrojili ako sudičky. Mám pocit, akoby som prispel do modrého koníka a baby sa na mňa vrhli ako supy. Takto, viem, že čo robím. Moja žena je spokojná, zabezpečím jej taký život, aby jej nič nechýbalo. To, že jej záhýbam...no tak hoďte kameňom kto je bez viny. že som za zbláznil do ženy, ktorá mi okorenila život a cítim sa ako pubeťák? Manželke tým ubližujem? Ako, veď o tom nevie. A ani sa nedozvie. Mám totiž milenku a tá je múdrejšia ako ja našťastie a už som pochopil, že to dokáže veľmi sofistikovane postrážiť.
Ten, kto mi radi rozpútať vášeň znova medzi mnou a manželkou asi nie je v dlhotrvajúcom manželskom zväzku a presne nevie o čom hovorí. Možno sa podarí jeden dva x do roka vášnivejší sex ale to je max. Aspoň u nás. Ten kto hodnotí moju milenku ako štetku a rajdu ju nepozná. Takže nejdem ju obhajovať. A padla otázka či by som sa rozviedol. Nie nerozviedol. A ani ona. Nie sme deti. Sme dospelí ktorý sa do seba zbláznili a využijú tú chvíľkovú chémiu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

K tejto téme sa pridávam k Hensymovi len tolko... :D Uz aby to zistil jej manžel a začal veci riešiť tak ako chlap má nejaký ten preplesk :hokej1: Arogantná manazerka sa nemieni vzdat výhod ktoré má pri manzelikovi a ked aktívne hrával podvádzala ho aj vtedy, no proti gustu :D
Pokial rajda fena neroztiahne nohy tak pes nezasunie.A ako sa moze ublizit jej manzelovi a manzelke? Napr prenosnou chorobou napr aj pri bozkávaní sa pri sexe medzi Lukylanom a manazerkou, a rozne dalšie formy prenosu. Mali by vás teda tiez podviest manžel a manzelka.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"Možno sa podarí jeden dva x do roka vášnivejší sex" - tak to je smutné.
Niekto je babrák, alebo lenivec :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Preplesk moze sposobit viac problemov tomu, kto rozdava. Pokial ich neprichyti inflagranti, tak je to slovo proti slovu.

A zo skusenosti viem, ze ak zistite neveru, vtedy nema vyznam diskutovat, ale konat. Na to ale musi mat chlap veci vysporiadane dopredu, hlavne BSM a pod. Ako povedal moj znamy, je*at vie kazdy, ale ked je taky frajer, nech sa postara.

Nechajte Lukylana, on vie co robi, ale este nevie, ake to moze mat nasledky. Uz len z toho, ze jeho pribeh je rozpisany online usudzujem, ze nie je moc opatrny a spolieha sa na sladku nevedomost vsetkych zainteresovanych.
Hensym
VIP
VIP

Na autora témy už reagovať nejdem, na slová "neubližujem jej, lebo o tom ona nevie", alebo že "moja milenka nie je rajda" nebudem reagovať. Fakt len verím, že to jeho žena zistí, rovnako ako manžel/deti tej tvojej bokovky. Viac mlátiť slamu nebudem.

kayko aj Lukylan: Za svoj život som bol zatiaľ 9 rokov v serióznom vzťahu. Či je to dosť na nejakú štatistiku - neviem. Ale v tomto som bez viny (to je odpoveď na ten hod kameňom). Či by som odmietol sex s nejakou bohyňou? Asi nie, som mladý chlap. Či by som odmietol sex s tou bohyňou, kým žijem so svojou ženou? Áno, nie som hyena.

A nemyslím si, že sa tu "zrazu" objavili moralisti z modrého koníka. Ten názor tu od prvej strany asi nikto nezmenil. Len sa zmenila rétorika, keď si viacerí uvedomili, že autor témy si sem prišiel po rady, ktoré ale nechce počuť. Na každú sviňu sa voda varí, ako sa hovorí. :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

A od prvej strany autor tiež píše, že vie že je kkt, takže vlastne nič nové mu nepíšeš a mlátiš prázdnu slamu.

Autor píše, že sex so ženou ani nie je sex, takže robiť mu tu kázne ako v nedeľu v kostole nemá zmysel. Je veľa ľudí, ktorí to takto majú vo vzťahu a často to neriešia, lebo si zvyknú, alebo to nie je pre nich také podstatné, no sú aj ľudia, ktorí si na sexe zakladajú a nechcú vhupnúť do stereotypu len preto že žijú v manželstve. Ak to niekde nefunguje, tak chyba bude na oboch stranách. Ja mám pocit že Lukylanova žena sa v posteli málo snaží, takže chlap jej už dlhšie zahýba. Niekomu nestačí pekná postava, aby si to užil. Nič sa nedeje bez príčiny, keby bol úplný hajzlík, tak asi by s ním už nebola.

Takže nesúďte, Lukylan nie je prvý ani posledný a nikto z vás nevie, aké je to na tom druhom brehu, pokiaľ tam sám nebol.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

Blatsbit- pri všetkej úcte k tebe za to, že si mal snahu mi v predchádzajúcich príspevkov poradiť s dobým úmyslom sa pýtam. To myslíš vážne?:"Už aby to zistil jej manžel a začal veci riešiť tak ako chlap má nejaký ten preplesk" Keď áno, dúfam, že nie aby preplieskal manželku, ale mňa. Inak si riadne úbohý.
Nechápem ešte prečo niekto praje, aby sa to naše polovičky dozvedeli. To ste takí zlomyseľní? Úplne bez empatie. To čo robím ja je jedna vec a nikomu to neubližuje (zatiaľ),ale vy želáte dvom rodinám, aby sa čim skôr rozpadol celý ich život. Nie ste o nič lepší ako ja, len sa tak tvárite a naťahujete si masku. Lebo priať manželke a deťom rozpad stabilnej rodiny...to chce gule chlapi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skor, ci neskor sa to prevali

a preto, cim skor, tym lepsie
Napísať odpoveď