Chalan je len zaľúbený, má konečne vzrušenie v živote a celá tá situácia ho rajcuje. Pri zamyslení sa a použití logiky to nedáva zmysel. Môže stratiť veľa a zisk má len v podobe dobrého sexu.
Na druhú stranu, žijeme len raz.
Nic v zlom, ale... bitch please.Peter00 napísal: 02 sep 2022, 21:42 Hensym- naopak si myslim, ze ak za babou zasiel 400km, iba aby ju par hodin videl, tak ta to bude povazovat za velmi romantickú vec. Ostatne, preto mu aj vysukala mozog z hlavy(nič v zlom)
Obaja (aj autor aj jeho rajda) su v absolutne identickej situacii. Obaja maju manzelov/ky, deti, a rodiny ktore zradzaju a podvadzaju kvoli je*backe. Rozdiel je len v tom ze ta zena je na koni a autor temy je na spagatiku.yosariana napísal: 03 sep 2022, 0:48 Chalani, muži, nič v zlom, ale podľa mňa urážate a osočujete nesprávnu osobu. To najväčšie dno je sám autor., ktorý je hrdý na to, že svoju ženu podvádza. Nechce sa mi to pri tomto plytkom chválení hľadať, ale niekde písal, že on inak fungovať nevie, iba s podvádzaním. Nie je to jeho prvá ani posledná nevera, otázka znie, ktorej žene ešte bude zahýbať..(ak aktuálna neveru zistí a začne konať).
K tebe Lukylan: blahoželám, určite si dosiahol svoj vrchol.
toto je ozaj velmi uboha vec co robi...Hensym napísal: 01 sep 2022, 20:02 Tvojej zeny mi zacina byt az tak luto, ked pises ze myslis hen na stetku pri kazdom sexe s manzelkou, ze ti doslova prajem, aby to tvoja asap zistila. Mozno si este stihne najst normalneho chlapa, ktory ju nebude o*ebavat najohavnejsim sposobom. A mozno aj pre teba to bude lekcia, aj ked pochybujem. Neraz som zazil neveru (z tej horsej strany), ci uz v menej serioznom, alebo dlhorocnom vztahu a takym ako ty prajem, aby sa to prevalilo co najskor. Preslapy treba odpustat, preto som ti to na prvych stranach tejto temy chcel vyhovorit a poradit, tak ako vsetci, ale v tento moment uz drzim palce len tvojej manzelke a tebe a tvojej stetke prajem jednu metaforicku vychovnu zivotnu facku.
Obdivujem tvoj optimizmusaacid napísal: 03 sep 2022, 14:53 ale co ma potesilo je ked som si precital ze isiel 400km aby mohol 2 hodiny strkat jazyk do ust v ktorych bol mozno nedavno cudzi penis![]()