Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Keď chodievate na nákupy LIDL/Tesco tak používate košíky alebo máte so sebou nejaké tašky z ktorých potom vykladáte tovar na pás? Košíky mi lezú na nervy. Hlavne keď viem čo chcem kúpiť tak 80% času musím dávať pozor aby som do niekoho nenapálil.
Ručný košík neberiem, beriem vozík na tlačenie aj pri priemerne velkom nákupe.Pri pokladni tovar vyložím na pás, pokladníčka/pokladník ho posuva do zadu pokladne.Zo zadu poklade si nablokovaný tovar dám späť do vozíka ktorý mám ale na očiach pred sebou, zaplatím.
Posuniem sa k pultu pri stene na ktorom sa dá tovar dávať do tašiek tie dám zase do vozika,tam skontrolujem či mi tovar dobre nablokovali.
Posuniem sa k pultu pri stene na ktorom sa dá tovar dávať do tašiek tie dám zase do vozika,tam skontrolujem či mi tovar dobre nablokovali.
-
mirak2
Hardcore addict
Vzdy pouziuvam platene tasky, nemienim sa srat s kosikmi.
ak idem na velky nakup tak samozrejme kosik, pokial viem ze zaplnim len jednu tasku tak zoberiem tasku a nakup davam do nej.
inak pri velkych nakupoch tasky uz vacsinou ani neberiem, mam v kufri auta taku plastovu prepravku, do nej nahadznem vsetko z kosika a doma zoberiem celu prepravku a prenesiem.
inak pri velkych nakupoch tasky uz vacsinou ani neberiem, mam v kufri auta taku plastovu prepravku, do nej nahadznem vsetko z kosika a doma zoberiem celu prepravku a prenesiem.
LIDL je discont, takže majú užšie uličky. U nás v meste ani nemajú ručné košíky, takže je bitka o tie menšie. Ja tam rád chodím, keď prší alebo je zlé počasie, to sú dôchodcovia doma. 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v lidl pravidelne praktizujem to, ze vojdem, najdem ten prenosny kos s krabicami a vyberiem si jednu co je fajn pevna, dobre sa drzi, do toho nakupujem a v tom si to potom polozim aj do kufra auta, tiez ma stvu, ze nemaju male kosiky, tak si to riesim po svojom, za 10 rokov mi na to nikto nic nepovedalfildinko napísal: 02 sep 2022, 8:47 Keď chodievate na nákupy LIDL/Tesco tak používate košíky alebo máte so sebou nejaké tašky z ktorých potom vykladáte tovar na pás? Košíky mi lezú na nervy. Hlavne keď viem čo chcem kúpiť tak 80% času musím dávať pozor aby som do niekoho nenapálil.
-
Mek
Addict
Preco vlastne nemaju v Lidli rucne kosiky? Zeby ich nemali kam v predajni dat? Bolo by menej miesta na lacny tovar? Tiez mi vadia tie uzke ulicky a vsade same voziky, ze clovek nema kade prejst a stale sa treba niekomu uhybat.
To riesenie s krabicou sa mi celkom paci. Nakupovat do vlastnej tasky by som sa asi neodvazil. Niekto by mohol mat blbe reci ze kradnem.
To riesenie s krabicou sa mi celkom paci. Nakupovat do vlastnej tasky by som sa asi neodvazil. Niekto by mohol mat blbe reci ze kradnem.
Celkovo Lidl má vo viacerích mestách malé rozmery predajní. Tiez som počul o tom ze niekto si dáva nakup do krabice resp.plastovej prepravky.. U nás v Kaufe sú ručné košíky ale s vytahovatelnou rúčkou od košika na zemi az hore sa daju vytiahnuť k pásu človeka.
No a klasické vozíky s ktorými idú ludia až k autám a vo vozikoch tašky s nákupom.
No a klasické vozíky s ktorými idú ludia až k autám a vo vozikoch tašky s nákupom.
Závisí od veľkosti predajne... v KE máme minimálne jeden menší Lidl, v ktorom sú aj tie malé košíky na kolieskach s vyťahovateľnou rúčkou. Ale osobne tieto košíky neznášam!
A nemám nerv ani na tie kartónové krabice po jogurtoch a podobne. Drobný nákup dávam do igelitových sáčkov, ktoré si vezmem pri zelenine (konečne opäť začali dávať sáčky s uškami), na väčší nákup beriem rovno vozík.
Inak už mesiac som v žiadnom Lidli nenatrafil na slaný karamel...
//edit: 6.9.2022 - tak dnes sa podarilo vziať 2ks...
A nemám nerv ani na tie kartónové krabice po jogurtoch a podobne. Drobný nákup dávam do igelitových sáčkov, ktoré si vezmem pri zelenine (konečne opäť začali dávať sáčky s uškami), na väčší nákup beriem rovno vozík.
Inak už mesiac som v žiadnom Lidli nenatrafil na slaný karamel...
//edit: 6.9.2022 - tak dnes sa podarilo vziať 2ks...
VZDY nakupujem do vlastnej tasky, ziadne kosiky nepouzivam. Zatial nemal nikdy nikto ziadny komentMek napísal: 03 sep 2022, 22:20 Preco vlastne nemaju v Lidli rucne kosiky? Zeby ich nemali kam v predajni dat? Bolo by menej miesta na lacny tovar? Tiez mi vadia tie uzke ulicky a vsade same voziky, ze clovek nema kade prejst a stale sa treba niekomu uhybat.
Taktiez nakupujem rovno do tasky. Pri väčších nakupoch si dam do kosika tasky a nakup rovno ukladam do nich, snazim sa takmer vzdy pouzivat skener.
V poslednej dobe som par krat pouzil aj nakupnu appku v Kauflande namiesto skenera. Akurat je to trochu neprakticke na vacsich nakupoch, prepinat nakupny zoznam a tu ich app, ktora neraz zblbne, zacne lagovat,... Minule na pokladni neslo nacitat nakup, obsluha povedala ze s tou app sa to obcas stane, rucne skenery tento problem nemaju. Cize som musel cely nakup nacitat nanovo.
Inak odkedy mame v rodine par intolerancii (laktozova, celiakia), musim povedat ze Kaufland pre mna zacina byt cim dalej tym viac favoritom oproti lidlu. Ich ponuka bezlaktozovych veci, veci pre celiatikov, ale aj celkovo sortiment mi pride bohatsi ako Lidl.
Na nejake regale s elektronikou sa stale skocim vo volnom case poprechadzat cez lidl, parkside mi je sympatickejsi ako MyProject, ale na potravinovy tovar a drogeriu u mna vyhrava Kaufland.
V poslednej dobe som par krat pouzil aj nakupnu appku v Kauflande namiesto skenera. Akurat je to trochu neprakticke na vacsich nakupoch, prepinat nakupny zoznam a tu ich app, ktora neraz zblbne, zacne lagovat,... Minule na pokladni neslo nacitat nakup, obsluha povedala ze s tou app sa to obcas stane, rucne skenery tento problem nemaju. Cize som musel cely nakup nacitat nanovo.
Inak odkedy mame v rodine par intolerancii (laktozova, celiakia), musim povedat ze Kaufland pre mna zacina byt cim dalej tym viac favoritom oproti lidlu. Ich ponuka bezlaktozovych veci, veci pre celiatikov, ale aj celkovo sortiment mi pride bohatsi ako Lidl.
Na nejake regale s elektronikou sa stale skocim vo volnom case poprechadzat cez lidl, parkside mi je sympatickejsi ako MyProject, ale na potravinovy tovar a drogeriu u mna vyhrava Kaufland.
Tiez nakupujem v lidli do tasky v poslednej dobe. Na voziky v tych uzkych ulickach fakt nemam nervy este ked tam klasicky zavadzaju palety ktore nikto nevyklada. Ten mensi vozik by sa mozno dal ale tie tam nikdy nie su volne a samozrejme nikoho z manazmentu/zamestnancov to netrapi ze je ich malo.
Lidl je akýsi expert na malé priestory predajní aspon tu u mna na Považí. Tesco a Kaufland velké priestory aj uličky.
Nezabúdajte, že Lidl je len obyčajný diskont, snaží sa robiť viac menších predajní a do nich natlačiť čo najviac tovaru, aby minimalizoval náklady a mohol mať čo najnižšie ceny. Ak chcete nakupovať pohodlne a mať široký výber tovaru, musíte sa poobzerať po konkurenčných supermarketoch a hypermarketoch (Kaufland, Tesco, Billa).. ale tam si aj neraz priplatíte niečo navyše za toto pohodlie.
kauflad by som povedal ze je asi najvacsia sracka.. Aj ked je to jedna spolocnost ako lidl, maju tam to iste co v lidli na nasobne vacsom priestore..
A je to peklo a uplne to nenavidim.. Lebo, prides tam, mas tam 70 druhov cervenej papriky, korenia, rasce.. Ale aby tam dali suseny koriander? nie.. A dalsich milion veci, co maju zduplikovane, ale ze by obohatili ponuku tak to nie.. Rovnako to plati pre tesco aj ostatne..
Ked chce mat clovek vsetko naraz, tak proste musi chodit do 5tich obchodov a dufat ze to v jednom budu mat..
Na druhu stranu v Lidli vies, co tam nemozes cakat..
A je to peklo a uplne to nenavidim.. Lebo, prides tam, mas tam 70 druhov cervenej papriky, korenia, rasce.. Ale aby tam dali suseny koriander? nie.. A dalsich milion veci, co maju zduplikovane, ale ze by obohatili ponuku tak to nie.. Rovnako to plati pre tesco aj ostatne..
Ked chce mat clovek vsetko naraz, tak proste musi chodit do 5tich obchodov a dufat ze to v jednom budu mat..
Na druhu stranu v Lidli vies, co tam nemozes cakat..
-
daniel.daniel
Medium Star
tvoj hnev pomohol ostatnym, uz viem ze suseny koriander vo velkych retazcoch hladat nemusim dik
...sice ujo google koriander v tescu nasiel....ale naposledy som ho kupil v azijskych potravinach.
Tak ale majú rozmanitú ponuku rôznych výrobcov, ktorí ti spravia XY druhov červenej papriky.
Ja som rád, že teraz už všade majú údenú papriku.
Skúsim ten koriander (semienka) zo srandy pozrieť. Viem že kedysi ho mali len v bille, lebo ho predával výrobca, ktorý dodával len pre billu.
Ale čerstvý koriander či už rezaný alebo v kvetináči zoženieš celkom bežne aj v kauflande.
Skúsim ten koriander (semienka) zo srandy pozrieť. Viem že kedysi ho mali len v bille, lebo ho predával výrobca, ktorý dodával len pre billu.
Ale čerstvý koriander či už rezaný alebo v kvetináči zoženieš celkom bežne aj v kauflande.
suseny listovy koriander.. Ale to je jedno, aj ostatne koreniny a potraviny..
Rimska rasca je tiez len nahoda ci to najdes, alebo nie..
Proste ziaden velky retazec nema vsetko ani nahodou.. to sa sa ale ani nezmeni.. zanadavat si mozem, ulavi sa mi
Rimska rasca je tiez len nahoda ci to najdes, alebo nie..
Proste ziaden velky retazec nema vsetko ani nahodou.. to sa sa ale ani nezmeni.. zanadavat si mozem, ulavi sa mi
-
cORP.
Addict
pocujte, otazka tak trochu k teme kedze tu rozoberame rozne obchody, su nejake fejky alebo nahrazky original sirupov do sodastreamu ktore mate osvedcene ? lidl - majster napodobenin nema nic podobne ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
je vraj freeway sirup