Lukylan napísal: 06 sep 2022, 8:07
Nechápem ešte prečo niekto praje, aby sa to naše polovičky dozvedeli. To ste takí zlomyseľní? Úplne bez empatie. To čo robím ja je jedna vec a nikomu to neubližuje (zatiaľ),ale vy želáte dvom rodinám, aby sa čim skôr rozpadol celý ich život. Nie ste o nič lepší ako ja, len sa tak tvárite a naťahujete si masku. Lebo priať manželke a deťom rozpad stabilnej rodiny...to chce gule chlapi.
Človeče ty si tak strašne mimo, doslova v pi*i vnímanie. Neviem, či som niekoho v živote počul rozprávať takto z cesty. Strop.
Dúfam, že sa to tvoja manželka dozvie, rovnako ako jej manžel, a tiež deti. Včera bolo neskoro. Či som kvôli tomu taký hnoj ako ty? Nechám na ostatných. V živote mám ale čistý štít.
Pripomínaš mi 15 ročného sopliaka, čo sa zamiloval do prvej baby, rodičia mu to z rôzneho dôvodu neschvaľujú a on svoje konanie nasilu ospravedlňuje, lebo (okrem iného) myslí vtákom a je možno aj zaľúbený. On sám tomu možno aj verí, ale okolie vidí, ako scestné to celé je.
Lukylan: No, preplesk si ale zaslúžite vy obaja. Ty od svojej, a tvoja milenka od jeho. Nemusí byť nutne fyzický (ja sám by som na ženu ruku nikdy nezodvihol), tá facka môže byť aj symbolická a ver tomu, že príde (teda, za predpokladu že vaši partneri majú rozum). Mimochodom, nazývať úbožiakom niekoho, kto by hypoteticky prial "facku" žene, čo si rozbíja rodinu a podvádza manžela a deti, pričom tvoje správanie je to najprimitívnejšie a najúbohejšie, čo môžeš voči svojej rodine robiť, to chce silný žalúdok.
V druhej téme sa riešilo (a vyjadrila sa aj nejaká ženská návštevníčka), že kopa chorých chlapov si myslí,, že keď domov nosia prachy, tak robia svoje ženy šťastnými. Stále píšeš, ako sa tvoja žena má ako v bavlnke? Ako prečo? Za to, že nemá núdzu o peniaze? OK, beriem. Keď na tebe 24/7 ale vidí, že si mysľou v iných nohavičkách, tak ju to asi 2x šťastnou nerobí. Ani keď na rajdu myslíš pri sexe s ňou, ver tomu, že ak to ešte nezbadala, zbadá to.
Mne je proste len ľúto tvojej ženy a detí, pár kamarátov mám, ktorí mali doma rovnakúú situáciu - život sa im kvôli ockovým plným vajciam fakt parádne vyvinul. Paradoxne, často ako najväčšia socka skončil samotný otec, pretože nezvládol byť po 40-ke, 50-ke sám. A vzhľadom na tvoju emočnú výbavu a labilné rozhodovanie by som sa nečudoval, ak by to bol tvoj prípad.