náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Blastbit »

Lukylan - sak teba preplieskať = dve výchovné facky (ziadne ublizenie na zdraví to nie). A jej stopnuť všetky výhody co má pri nom. Lepší trest by bol aby sa to dozvedeli a tvoja manzelka a jej manžel aby si spolu začali, teba a manažerku podvádzať, žiadne rozvody a boli by ste si kvit.
Ked uz mna ludia na fore zacali brat ako ubožiaka zato ze som ti chcel pomocť, tak som sa dockal aj od teba ze som uboziak tak dobre no.
Odteraz nasledovné : " nemám zaujem aby sa Blastbit vyjadroval v mojej téme, nestojim o jeho názory" takto to bude najlepšie :smt006
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Lukylan - blastbitova snaha je možno občas trocha naivná a niekedy je jej mierne moc - no Ty si sebec a to, čo a ako sa obhajuješ, je pre väčšinu ľudí ťažko stráviteľné.
To je (s)prosté konštatovanie faktu, neodsudzujem Ťa, tiež som kedysi takmer mal víkendovú mal trkaciu kamarátku. Stopol som to v začiatku, zrejme mi vtedy nestiekol celý rozum do vajec.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lukylan napísal: 06 sep 2022, 8:07Nechápem ešte prečo niekto praje, aby sa to naše polovičky dozvedeli.
To nie je ani tak velmi prianie ako pripomienka, ze sa to stane.
Lukylan napísal: 06 sep 2022, 8:07To čo robím ja je jedna vec a nikomu to neubližuje (zatiaľ),ale vy želáte dvom rodinám, aby sa čim skôr rozpadol celý ich život.
Takze keby ta podvadzala vlastna zena tak je to v poriadku kym o tom nevies? Vies si predstavit jej to povedat do oci? Zlatko, ak ma niekedy podvedies, ci uz jednorazovo alebo budes mat romanik, to je vsetko ok, len mi o tom nehovor.
Lukylan napísal: 06 sep 2022, 8:07Nie ste o nič lepší ako ja, len sa tak tvárite a naťahujete si masku. Lebo priať manželke a deťom rozpad stabilnej rodiny...to chce gule chlapi.
Masku si natahujes ty. Lebo sa spravas ako heroinovy zavislak ktory ma kvoli drogam brutalne dlhy ale tvari sa, ze je vsetko v pohode, lebo este neprisiel exekutor. Ale ten exekutor pride, a to ti to nemusim ani priat, ani preto nic urobit.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

javatar- áno, dávno sme sa o tom so ženou rozprávali, že keď jeden podvedie druhého, nech sa o to postará, aby sa to nikdy nedozvedel. je to už cca 15 rokov, odvtedy sme tú tému neotvorili.
Ja (prevzal som ten názor od ženy, ktorú tak hanlivo nazývate) som toho názoru, že nevera nie je nenormálna. Nenormálne je v mene nevery rozbíjať, ubližovať, alebo dovoliť ubližovať. Z toho vlastne vyplýva, že ten kto je neverný, musí byť zároveň aj veľmi zodpovedný. Teda partner do nevery musí byť inteligentný a musí za to stáť. Zároveň musí vedieť prijať pravidlá hry, aby neohrozil svoju rodinu. Vlastne v ohrození je, ale spraviť všetko pre to, aby sa to utajilo. Či si masku naťahujem....hmmm... "heroinový" závislák- neviem, možno závislí som. Možno zamilovaný, každopádne mám dve ženy. Jednu skvelú matku mojich detí doma. Zato ju milujem a robím ju šťastnou. Potom mám druhú, s ktorou zažívam chvíle, ktoré som si myslel, že už nikdy nezažijem. Nechce odomňa nić viac, iba aby sme strávili spolu trośku ćasu. A ja som jej za to vďačný. A áno, som jej pes s ktorým si robí čo chce. Ale neženie to do extrému.

Blatsbit: úbožiak by si bol v prípade, že praješ žene preplesk. To aký máš názor na moju situáciu, za to ťa nehodnotím. Je to tvoj názor a tvoj pohľad na svet.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Lukylan napísal: 06 sep 2022, 8:07 Nechápem ešte prečo niekto praje, aby sa to naše polovičky dozvedeli. To ste takí zlomyseľní? Úplne bez empatie. To čo robím ja je jedna vec a nikomu to neubližuje (zatiaľ),ale vy želáte dvom rodinám, aby sa čim skôr rozpadol celý ich život. Nie ste o nič lepší ako ja, len sa tak tvárite a naťahujete si masku. Lebo priať manželke a deťom rozpad stabilnej rodiny...to chce gule chlapi.
Človeče ty si tak strašne mimo, doslova v pi*i vnímanie. Neviem, či som niekoho v živote počul rozprávať takto z cesty. Strop. :smt006

Dúfam, že sa to tvoja manželka dozvie, rovnako ako jej manžel, a tiež deti. Včera bolo neskoro. Či som kvôli tomu taký hnoj ako ty? Nechám na ostatných. V živote mám ale čistý štít.

Pripomínaš mi 15 ročného sopliaka, čo sa zamiloval do prvej baby, rodičia mu to z rôzneho dôvodu neschvaľujú a on svoje konanie nasilu ospravedlňuje, lebo (okrem iného) myslí vtákom a je možno aj zaľúbený. On sám tomu možno aj verí, ale okolie vidí, ako scestné to celé je.

Lukylan: No, preplesk si ale zaslúžite vy obaja. Ty od svojej, a tvoja milenka od jeho. Nemusí byť nutne fyzický (ja sám by som na ženu ruku nikdy nezodvihol), tá facka môže byť aj symbolická a ver tomu, že príde (teda, za predpokladu že vaši partneri majú rozum). Mimochodom, nazývať úbožiakom niekoho, kto by hypoteticky prial "facku" žene, čo si rozbíja rodinu a podvádza manžela a deti, pričom tvoje správanie je to najprimitívnejšie a najúbohejšie, čo môžeš voči svojej rodine robiť, to chce silný žalúdok.

V druhej téme sa riešilo (a vyjadrila sa aj nejaká ženská návštevníčka), že kopa chorých chlapov si myslí,, že keď domov nosia prachy, tak robia svoje ženy šťastnými. Stále píšeš, ako sa tvoja žena má ako v bavlnke? Ako prečo? Za to, že nemá núdzu o peniaze? OK, beriem. Keď na tebe 24/7 ale vidí, že si mysľou v iných nohavičkách, tak ju to asi 2x šťastnou nerobí. Ani keď na rajdu myslíš pri sexe s ňou, ver tomu, že ak to ešte nezbadala, zbadá to.

Mne je proste len ľúto tvojej ženy a detí, pár kamarátov mám, ktorí mali doma rovnakúú situáciu - život sa im kvôli ockovým plným vajciam fakt parádne vyvinul. Paradoxne, často ako najväčšia socka skončil samotný otec, pretože nezvládol byť po 40-ke, 50-ke sám. A vzhľadom na tvoju emočnú výbavu a labilné rozhodovanie by som sa nečudoval, ak by to bol tvoj prípad.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Jedno z pravidiel tejto hlupej hry na neveru je udrzat si citovy odstup - a ty si v nom zlyhal.
Tvoja situacia je dlhodobo neudrzatelna (aj ked to moze trvat roky)

Dva mozne scenare:
1. Romanik skonci (z akehokolvek dovodu), tvoja zena a jej muz o tom nebude mat ani potuchy, ty ako emocionalne zavisly na nej (to nie je ani zamilovanost), budes velmi trpiet
2. Romanik sa prevali, a bez ohladu na to ci spolu ostanete alebo nie, budu rozbite dve rodiny, budes velmi trpiet

Akokolvek sa rozhodnes - v konecnom dosledku budes velmi trpiet. Ty si ale vyber ci chces stratit rodinu alebo hladkanie ega na obmedzeny cas. Aj ked to moze trvat roky - ten exekutor pride a ty budes v srackach.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Javatar- dík, že nesúdiš,ale konštatuješ
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Vzhladom k tomu, ze s manzelkou mate neveru vydiskutovanu, vydrzat to moze, kym deti odrastu a pojdu z domu. Potom sa uvidi, ci manzelstvo pojde tiez, kedze to drzi pokope hlavne ta "rodina".

Slobodna matka mala vzdy horsie vyhliadky, nez rozvedeny chlap a tento faktor by som nepodcenoval. Take tie sceny z vasne, co tu niektori davaju, to fakt nemusis riesit.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Lukylan - ak to máte s manželkou "jasné", nemusí vzniknúť problém. No môže. Ženy menia názor, ľudia sa menia v čase - moja pred rokmi nežiarlila, dopriala mi no v poslednom období je nejak citlivá, ak spomeniem, že som debatil s cudzou, sympatickou a chytrou babou. Zrejme sa z vekom začala obávať, aby som jej nezdrhol za mladšou. Predpokladám zároveň, že jej tiež dopraješ a vysporiadal by si sa s jej nebverou. Mimochodom - manželka o mojich úletoch vedela, na jeden ma sama naviedla.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

keby to mali s manzelkou jasne tak to netaji, nie? rovnako ze "manzelke neublizujem pokial o tom nevie"... nie je to prave naopak? nevie o tom preto ze jej ublizujes a keby to zisti tak ju to zrani?
ty jej ublizujes, to je fakt, to ze o tom ona este nevie na tom nic nemeni. pretoze ked sa to raz dozvie (a veru sa to dozvie) tak jej to asi dost pokazi zivot, nie?

sa tu budes teraz hrat na urazeneho ze sa tu do teba ludia navazaju... ale chapes preco to robia. ved najprv sa ti snazil kazdy radit ale ty si nechces nechat poradit, vsetkych ignorujes a iba sa sem chodis chvalit...
to ako keby si tu niekto zalozil temu ze "ako najlepsie zapalit poulicnu macku?", ludia by sa mu snazili vysvetlit ze to co robi je hlupost a nemal by to robit a on by to veselo ignoroval a naopak pravidelne postoval prispevky ako zase dalsiu macku chytil a upalil...

tvoj hlavny problem je to ze sa dobrovolne drzis v situacii ktora nemoze mat dobry koniec. a nejak pred tym zatvaras oci a ignorujes to.
miesto toho aby si tu vypisoval kolko penazi si zaplatil za trtkacku, napis sem o tom ako si predstavujes svoju buducnost. ake su podla teba moznosti ako sa tato situacia vyvinie a ci vidis nejaku cestu bezbolestnu...

lebo sorry ale to ze ty spravis 400km aby si zasunul tu ozaj nikoho neohuri a asi ani nezaujme... nadrzani muzi su sprosti a ze kvoli vagine robia blbosti to nie je nic vynimocne.
ale ty vypadas byt tak zaslepeny ze si ani neuvedomujes spravanie a este ocakavas ze ti tu bude za to niekto tlieskat...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Lukylan napísal: 06 sep 2022, 12:01Javatar- dík, že nesúdiš,ale konštatuješ
Je sice pekne, ze to ocenis ale stale to nemeni nic na tom, ze si klames a skor ci neskor za to zaplatis. Takze sa pripajam k zvysku co ta tu do*ebava a zmeni sa to az ked si prestanes klamat. Lebo nie si zamilovany - si citovo zavisly. A velmi nezdravo.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Odhliadnuc od všetkých morálnych dilem, s ktorými je Lukylan vysporiadaný, je tu aj iný rozmer.

Lukylan predstav si, žeby sa tvojej žene, alebo deťom stalo niečo zlé zrovna keď ty budeš klátiť milenku. Nesralo by ťa to vtedy, že si sa na ňu radšej nevybodol? Ja viem, takéto keby sa môže prihodiť, aj keď budeš stále prilepený na rodinu, ale možno to stojí za zváženie.
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Po prečítaní 14ich strán mi začína unikať, či ešte stále potrebuješ poradiť s týmto ?
ale chcem, aby bola do mňa zbláznená, ale neviem ako to dosiahnuť. Zároveň nechcem risknúť, že keď sa budem správať tak, že mi na nej nezáleží, že ju to prestane baviť.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

LukasM- nie, nepotrebujem. Zmieril som sa s tým, že to nie je možné. ale máme teraz o niečo bližší vzťah. Chodíme spolu aj na služobky. Resp. keď ona ide, ja pôjdem za ňou a opačne. Nie je to tak často akoby som chcel, ale musím sa s tým zmieriť. Teda posun nastal z jej strany, ja som zbláznený ešte viac ako som bol
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Skoda ze manzelka a manažerkin manžel si nemozu najst milenca/milenku a nemozu prežívať to čo prežívaš ty s manažerkou :D
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Lukylan je spokojny a to je hlavne :)
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

nejako to tu je mŕtve. Tak keby náhodou niekoho zaujímalo, hlavne tých, ktorých som tak brutálne rozčuľoval ako to je somnou ďalej. Všetko šlo v nastavených koľajach. Posledné dva mesiace, ale už spolu nespíme. Dáme si kávu, Buď u nej v kancelárii alebo u mňa. Rozprávame sa, voláme si, píšeme si, zdôverujeme sa navzájom, smejeme sa. Ona nič nezačína ani neiniciuje a ja nemám odvahu sa jej dotknúť, keď nie som si istý či to chce aj ona. Je to šialené. Už som sa celkom upokojil a možno aj tento stav mi vyhovuje. Dnes práve bola za mnou. Veľa sme sa rozprávali, dostal som od nej dokonca aj darček (prvý krát) rozlúčili sme sa pusou na líčko a odišla. Mám taký zvláštny pocit v sebe. Bola prekrásna, milá, priateľská
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mrtve? Co tu my mozeme napisat ked o tom nevieme nic? Informacie tu musis podavat ty.

Zaujimavy "postup", ze dva mesiace sa udiala takato zmena, ze to preslo do kamaratskej roviny.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

heker-myslel som mŕtve na celom fóre, nie v tejto téme.

No ano, je to zaujímavé, sám tomu akosi nerozumiem. Je to ako na začiatku nejakého vzťahu, ke´d dvaja eśte len kávićkujú a nenápadne sa oťukávajú.
Je pravda, že pred dvoma mesiacmi som zrušil jedno stretnutie, ktoré naplánovala ona. Nevedel som ísť, lebo žena musela do práce a ja som jej napísal, že mám z toho taký divný pocit, že ći to nepreháňame. Ona mi napísala na to, že ju to veľmi mrzí, lebo sa moc teśila, ale že občas treba dať aj na šiesty zmysel. Napísal som, že ju mám rád a odpísala, že ona mňa tiež. Potom som cítil z jej komunikácie, že je naśtvaná, ale cca 2-3 a začala komunikovať normálne.To normálne znamená, že je veľmi milá, priateľská. Dokonca mi dohodila jeden skvelý kšeft a keď som sa pýtal, že koľko si mám dohodiť ja ako ich dodávateľ, tak mi povedala, 1,5 násobok nákupu- čo je teda v tej položke brutálna marža. Teda nehrá sa na urazenú nič, ale správa sa, akoby medzi nami nikdy nič sexuálne nebolo.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Staci jej napisat to iste co pisala ona tebe - "Mam na teba chut!" Potom uvidis reakciu :)
Napísať odpoveď