Kamarát z internetu - mám sa mu ozvať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marry528
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Kamarát z internetu - mám sa mu ozvať?

Príspevok od používateľa Marry528 »

Ahojte.

Niečo cez dva roky dozadu, som si na nete písala s jedným chalanom. No, chalanom, je o 9 rokov starší. Písali sme si len pár mesiacov. Bol mi takou bútľavou vŕbou, keď som potrebovala mužský názor. Pomohol mi dostať sa z depky z nešťastnej lásky... Raz sme aj volali cez zoom. Písali sme si asi 3 mesiace, o všetkom možnom, keď som spoznala svojho terajšieho priateľa. Odvtedy tá konverzácia bola iná, zmenil štýl, akým so mnou komunikoval, až prestal odpisovať úplne. Tak som mu po pár týždňoch prestala písať. Skúšala som to potom ešte na Veľkú Noc, odpísal, ale potom sa znova už neozval. Rovnako v lete. Tak som mu potom už písala len na narodeniny a vlani na Vianoce. To odpísal, že je milé, že som na neho nezabudla, že občas si na mňa spomenie. No, keď som sa opýtala, prečo nenapíše, zas sa už neozval. Povedala som si, že okej.

Vždy som mala len kamarátky, nikdy nie kamarátov opačného pohlavia. Len spolužiakov, ale nejakými extra kamarátmi by som ich nenazvala. V podstate bol môj prvý a jediný kamarát mužského pohlavia. A aj som ho vnímala iba ako kamaráta, aj som mu to povedala. Nikdy sme si nepísali žiadne romantické ani sexuálne správy. Aj keď on si ma občas doberal. Ale vedel, že je pre mňa len bútľavá vŕba. Aj ma to mrzelo, že ho vlastne len využívam a píšem mu väčšinou, keď sa cítim blbo. Ale bola som rada, že má niekto počúva. Aj som mu to nie raz povedala, že mi je ľúto, že je moja bútľavá vŕba. Ale že on si so mnou píše rád 🤷🏻‍♀️.

No, pointa je v tom. On sa mi už rok, alebo skôr rok a pol neozval. Iba ja jemu na jeho narodeniny a na Vianoce. Vieme toho o sebe veľa, ale naživo sme sa nestretli, pretože on je až z Prahy. Písali sme si v koronovom období... Neviem, či by som sa s ním bola stretla, keby nie je covid, ale párkrát skúšal tú, tému. Buď som ho ja odbila, alebo to on obrátil na žart...

No, a... Tento týždeň, resp. zajtra idem do Česka, vybaviť nejaké veci. Bude to veľmi praštené, ak mu napíšem, že budem v Brne, či sa nechce stretnúť? 🤔
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Kamarát z internetu - mám sa mu ozvať?

Príspevok od používateľa aacid »

chalan viditelne mal zaujem o viac nez kamaratstvo. mozno to on nikdy nedal vediet poriadne, mozno si si to ty nikdy nevsimla.
pokial prestal komunikovat po tom co si si nasla priatela, je to uplne jasne. dovtedy mal pocit ze je sanca ze sa date dohromady, tym ze si si nasla niekoho ineho bolo jasne ze ziadna sanca neni.
zial on asi nechce byt kamarat.
pokial mu napises ze si v brne a chces sa stretnut, bud dostane znova nadej ze mozno predsalen ma sancu, stretnete sa a bude zase sklamany a prestane komunikovat alebo ta rovno odbije ze nechce ist von. mozno si tiez uz niekoho nasiel.

mozno budem prilis generalizovat ale podla mojho nazoru muzi si kamaratky nehladaju, pokial zacne sam komunikovat s nejakou zenou, je to preto lebo ho zaujala a ma zaujem o sex/vztah s nou.
urcite existuju vynimky ale verim ze u vacsiny je to tak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Chcel ťa ako frajerku, ako slobodná si sním von nešla, tak stráca zaujem aj v písaní.
Marry528
Expert
Expert

Nemyslím si, že mal záujem o vzťah so mnou. Občas mi dával najavo vekový rozdiel, akoby som bola decko, oproti nemu.
A keby mal o mňa záujem, prečo by išiel na rande s inou? Raz som mu písala, že či mu môžem zavolať a odpísal, že teraz nie, že je s nejakou babou... 🤷🏻‍♀️
A stretnutie? Delí nás 440 km, v tom čase boli koronove opatrenia. Cez hranice sa nedalo ísť len tak 🤷🏻‍♀️

Len som chcela vedieť, akoby reagoval muž v jeho prípade, keby mu po dlhom čase napíše o stretko baba, ktorú pozná len z netu a už niekoľko mesiacov nie sú v kontakte. Či je to príliš strelené a mám sa na to radšej vykašľať?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kto vie mozno hral nejake hry aby vytiahol z teba reakciu. Nemusel s tebou udrziavat kontakt vylucne pre to ze si matka jeho buducich deti ale zjavne tam pre neho ta moznost otvorena bola a to ho motivovalo, ty si tomu dala bodku tak uz sa ta motivacia zmenila a chut si vypisovat presla.

Napis mu preco nie, muzi sa obecne zrovna nenadchnu na takych sentimentalnych veciach ako "aaa ona si na mna spomenula to je mile" ale do prdele ta neposle. Max ta odignoruje a to bude zase signal pre teba.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Marry528 napísal: 20 sep 2022, 13:39Len som chcela vedieť, akoby reagoval muž v jeho prípade, keby mu po dlhom čase napíše o stretko baba, ktorú pozná len z netu a už niekoľko mesiacov nie sú v kontakte. Či je to príliš strelené a mám sa na to radšej vykašľať?
ja by som sa pre istotu pripravil na sex. tak by som reagoval :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Minimálne by som naň myslel :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Čiže ty budeš v Brne, on je z Prahy a cakas ze sa stretnete....v Brne? Ze kvoli tebe bude cestovat 200 km alebo kolko to je?
To určite nebude...
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

To aj existuje taketo, ze kamarat? Kazdy chlap ma podla mna v podvedomi vzdy otvorene nejake dvierka, ze by sa z toho mohlo vyklut nieco viac, ked to ale dlho zostalo pri butlavej vrbe, tak ked uz nasiel nahradu, tak sa neozyva, pripadne mu dosla trpezlivost, nema na to teraz cas a pod. Ale pozret ho mozes, preco nie :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

" On sa mi už rok, alebo skôr rok a pol neozval"... a keby má prist z Prahy do Brna tak nie za učelom krátkeho rozhovoru. Min.sa o niečo pokusiť
Kazdopádne frajer autorky temy by nebol nadšený keby vie, že frajerka chce ist na stretko s imaginarnym/zidealizovaným "kamarátom".
A na otázku ci je to strelené áno je to strelené, lebo potom právo sa stretnut s inou ženou ktorú poriadne nepozná, by mal aj tvoj frajer.
A také ze je to "len kamarát" také fakt moc neexistuje. Kamarátstvo medzi ženou a mužom je v 2 prípadoch 1.gay, 2.bratranec/brat,strýko atd
failExperiment
Expert
Expert

Príspevok od používateľa failExperiment »

Skus sa na to pozriet s jeho pohladu. Venuje ti cas, pozornost a chce sa s tebou stretvat (100% chce byt viac ako kamarat), ty vsetky signali ignorujes, tak skusi trik so ziarlivostou na co ty mu oznamis, ze mas frajera. On sa odmlci, lebo pochopil, ze nema sancu popripade si mu zlomila srdce.

A teraz sa s nim chces stretnut? Na jeho mieste by som odmietol, si zadana a nemal by som chut pocuvat historky s tvojim frajerom.

Nabuduce, ked chces butlavu vrbu najdi si kamaratku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 20 sep 2022, 15:38Kazdopádne frajer autorky temy by nebol nadšený keby vie, že frajerka chce ist na stretko s imaginarnym/zidealizovaným "kamarátom".
frajer autorky temy pokial je psychicky v poriadku tak nebude ziarlit za to ze jeho frajerka ide von s kamaratom. kazdy ma predsa pravo na kamaratov a stretavat sa s nimi, nie?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak trochu rozdiel ked zadaná baba pozná zo sídliska kamarátov chalanov celé roky. Ako ked sa chce stretnut s chlapom s ktorým si len písala.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna nemas co stratit. Ved si uz nepisete, volali ste si len jedenkrat. Co mozes stratit? Ze si ta zmaze v Instagramu alebo Facebooku? Alebo ta odmietne? Alebo ti neodpise? Rok a pol nie ste v kontakte, nemas co stratit, absolutne nic. Proste mu napis, ze budes v Brne a ze by si ho rada videla osobne, ze ci by si nasiel cas a ak ano, tak budes rada a mozete sa skusit dohodnut na niecom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 20 sep 2022, 18:53 Tak trochu rozdiel ked zadaná baba pozná zo sídliska kamarátov chalanov celé roky. Ako ked sa chce stretnut s chlapom s ktorým si len písala.
v com je tam rozdiel??
jedine na com zalezi je jej umysel. pokial si chce pokecat pri kave s kamaratom tak je snad uplne jedno ako dlho sa poznaju, nie?
ale tak je mi jasne ze ty keby si nahodou zozenies frajerku tak ju budes drzat priputanu v pivnici :D
Marry528
Expert
Expert

Nemám žiadne nekalé úmysly. Len sa porozprávať o živote pri káve. Svojho priateľa úprimne milujem. A nechcem mu zatajiť, že sa chcem s niekým stretnúť.
Viem, že aj môj priateľ má dlhoročnú kamarátku, s ktorou si občas napíšu a videli sa len zopárkrát. Naposledy, keď sa stretli, som s ňou bola aj ja.

Táto téma nemala byť o tom, ako to bude vnímať môj priateľ. Ale ten kamarát.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - ja chcem uz len kamošku s výhodami žiaden vztah nie....K téme - Ok tak ak o tom priatel vie tak je to fajn že to máte vysvetlené.
Ak sa nahodou stretnete aby tam nepreletela iskra/chémia medzi vami zeby si začala k nemu citit viac alebo ten kamarát z Prahy k tebe.
Kedze si sem prišla s témou ako sa ti kamarát rok a pol neozýva tak aby ta nezacal velmi pritahovať aj v osobnom stretku.
Je rozdiel niekoho poznat napr 10 rokov zo sídliska,práce atd frajer s kamoškou a rozdiel s niekym koho osobne nepoznáš, iba z písania.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Ja som si pred tym poslednym prispevkom myslel, ze sa chce stretnut preto aby sa utvrdila v aktualnom vztahu a nemala o nom uz ziadne pochybnosti...
Pripadne mu podakovala, ze sa vdaka nemu mohla preniest cez tazsie obdobie a teraz je nesmierne statstna, aj vdaka nemu. To ho urcite dojme. :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Blastbit napísal: 20 sep 2022, 20:35 aacid - ja chcem uz len kamošku s výhodami žiaden vztah nie....
lol, zrazu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie zrazu, ale 4 roky.
Napísať odpoveď