Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Tak Havran vcera (14/06/22) sice nemenoval, ale tiez opisal Eliáša ako zobronil o rubliky. Mozno aj na neho “pojde zalobka”.
Mňa vždy pobavia kraviny na sociálnych sieťach ako jedenie kapsúl na pranie a pod. Aktuálne je v kurze "hole sunning". Áno, asi ste uhádli, ide o opalovanie análneho otvoru. Vraj stačia 2 minútky, aktivuje to vo vás všetky čakry machry a budete plní elánu a optimizmu. Tento trend ale nepriniesol optimizmus medzi dermatológov a onkológov...
https://www.health.com/mind-body/perine ... ness-trend
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To som videl este v roku 2019, este top nebolo cool. Ale uz vtdy ma napadlo, ze spalit tu oblast by som si nechcel 
-
starysomar
Hardcore addict
Skôr kože medzi ritným otvorom a - podľa pohlavia 
Ľudstvo osprostieva, takých kreténskych nápadov sa uchytí čoraz viac.
Ľudstvo osprostieva, takých kreténskych nápadov sa uchytí čoraz viac.
-
harrison314
Hardcore addict
No co si vsimam, tak cim blbsi napad + vodcovska osobnost = sekta.
napriklad pitie bazenovej dezinefkecie, v cesku s tym maju skvelu sektu, kde to davaju zvieratam a detom ako vseliek na uplne vsteko (od natchy az po rakovinu), ked tym clovek zacne dusit tak to je dobre, lebo telo sa zbavuje parazitov, ked zacne mat krvavu stolicu a vracat, tiez je to dobre lebo parazity odchadzaju s tela, ked clovek nahodou zomrie tak vtedy je to chyba lekarov.
najlepsie je, ze ich hlavny liecitel si podla vstekeho neumyva zuby a ani nevie, ze clovek ma len jednu pecen
napriklad pitie bazenovej dezinefkecie, v cesku s tym maju skvelu sektu, kde to davaju zvieratam a detom ako vseliek na uplne vsteko (od natchy az po rakovinu), ked tym clovek zacne dusit tak to je dobre, lebo telo sa zbavuje parazitov, ked zacne mat krvavu stolicu a vracat, tiez je to dobre lebo parazity odchadzaju s tela, ked clovek nahodou zomrie tak vtedy je to chyba lekarov.
najlepsie je, ze ich hlavny liecitel si podla vstekeho neumyva zuby a ani nevie, ze clovek ma len jednu pecen
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vyskusaj a napis svoj nazor.harrison314 napísal: 02 sep 2022, 8:46 No co si vsimam, tak cim blbsi napad + vodcovska osobnost = sekta.
najlepsie je, ze ich hlavny liecitel si podla vstekeho neumyva zuby a ani nevie, ze clovek ma len jednu pecen![]()
-
harrison314
Hardcore addict
Sory ale klystyr so savom skusat naozaj nebudem.
"vyskusaj a uvidis" je presne to ako moderna medicina nefunguje a preto je moderna (hociktora prednaska na youtube od Celeca ti vyvstli preco).
opalovanie celkovo je problematicke, UV ziarenie vzdy viac ci menej poskodzuje dna v pokožke. Naviac argument z dovodu tvorby vitaminu D je sice logicky, ale ido o to ze vekom efektivita konverzie cholesterolu na aktivnu formu vit D vyrazne upadá. Preto napr ja uzivam celorocne vit D vo vyzivovych doplnkoch a raz zacas dam zmerat hladinu v krvi a ziadne opalovanie/neopalovanie tym padom riesit netreba.ephramko napísal: 01 sep 2022, 21:36 Mňa vždy pobavia kraviny na sociálnych sieťach ako jedenie kapsúl na pranie a pod. Aktuálne je v kurze "hole sunning". Áno, asi ste uhádli, ide o opalovanie análneho otvoru. Vraj stačia 2 minútky, aktivuje to vo vás všetky čakry machry a budete plní elánu a optimizmu. Tento trend ale nepriniesol optimizmus medzi dermatológov a onkológov...
Zaujimava zlozka slnecneho svetla je IR. Na povzbudenie cinnosti mitochondrii staci 10-15minut ozarovania infracervenym svetlom. Na rozdiel od Uv svetla je IR bezpecne/odporuca sa mat ale specialne okuliare na ociach/, existuju na to rozne druhy lámp ci este lepsie Led panelov. Nejde v tomto pripade o hoax, pouziva sa to na liecebne ucely cez 40rokov a ucinky su vedecky podlozene/ale treba ratat s tym ze nie je to vseliek a nastup pozitivnych ucinkov je pomerne pomalý/. Mam celorocne alergiu nielen na roztoce ale aj rozne trávy,
a toto je jediny sposob ako mozem dychat nosom aj bez chemie/ozarujem oblast čela-tváre/. Tiez si tym ozarujem oblast pohlavnych organov a musim povedat ze uz ako nie najmladsi clovek nejake pozitivne ucinky urcite cítim.
https://www.menshealth.com/health/a1953 ... ne-levels/
Nie je to reklama, ale ak by mal niekto zaujem, poslem do PM link na cesku firmu od ktorej produkt pouzivam cca 11mesiacov.
Napisat, ze mas celorocnu alergiu a vdaka IR ziareniu dokazes dychat, tak to je dobry blud. Na to, aby si mohol normalne dychat, tak su ockovania pocas zimy a tiez lieky, ktore sa uzivaju celorocne. Ziadna IR svetlo ti nepomoze v tom, aby sa zabranilo prieniku alergenov do dychacich ciest a reakciu organizmu na tieto alergeny.
prekvapivo to pomaha. nezaujima ma to, takze sa mi o tom nechce badat viac, ale prve co na teba vyskoci pri zadani keywords do googlu je studia, ktora to potvrdzuje.
ak si cital cely prispevok, pisal som tam jasne ze nechcem uzivat ziadnu chemiu, tj liekyheker napísal: 08 okt 2022, 10:32 Napisat, ze mas celorocnu alergiu a vdaka IR ziareniu dokazes dychat, tak to je dobry blud. Na to, aby si mohol normalne dychat, tak su ockovania pocas zimy a tiez lieky, ktore sa uzivaju celorocne. Ziadna IR svetlo ti nepomoze v tom, aby sa zabranilo prieniku alergenov do dychacich ciest a reakciu organizmu na tieto alergeny.
M142
ak má niekto podobny problem urcite odporucam aspon to vyskusat na nejaky cas, u mna to pomaha vyrazne, vyskusal som to viackrat ze som s ozarovanim prestal a problem sa velmi rychlo vratil. Ked som ozarovanie zase zacal, po kratkej dobe problem vyrazne ustupil. Funguje to aj pri mensich zraneniach, resp presilenie svalov a pod., skracuje to dobu rekonvalescencie.
**
Clovek tak nemusi hned kupovat Led panely ktore su drahe /najlacnejsie od cca 300€/ ale staci ked si kupi klasicku IR ziarovku ktora stoji cca 15€ a tu pouzije do beznej lampy.
V kazdom pripade su ale Led panely ucinnejsie a generuju menej zbytocneho tepla.
Ten LED panel co vyzerá, ako keby chalanko práve dopestoval a sušil rastlinky, tak mal voľnú chvilku na osvecovanie vercajchu, je niečo ako klasické "horské slnko" len v šetrnejšom LED prevedení?
horske slnko produkuje iba UV ziarenie/aj ked existuju aj kombinovane zariadenia/. IR- infracervene ziarenie ma dlhsiu vlnovu dlzku, viď príloha. vyzaruje to iné svetelne spektrum.ephramko napísal: 08 okt 2022, 11:45 Ten LED panel co vyzerá, ako keby chalanko práve dopestoval a sušil rastlinky, tak mal voľnú chvilku na osvecovanie vercajchu, je niečo ako klasické "horské slnko" len v šetrnejšom LED prevedení?
Mam to otestovane zatial iba na ten nos a potom rozne presilenia svalov po cviceni. S ozarovanim pohlavnych organov to subjektivne funguje tiez, ale to tazko objektivne zhodnotit bez nejakeho pravidelneho merania hladin tst z krvi a pod.
V kozmetike v roznych salonoch krasy sa to pouziva desiatky rokov /podpora produkcie kolagenu/ ci mam ale medzi nohami teraz jemnejsiu kožu zhodnotiť neviem
-
Mek
Addict
Aku vlnovu dlzku produkuje ten zazracny pristroj?
IR LED su mimochodom v kazdom dialkovom ovladaci
IR LED su mimochodom v kazdom dialkovom ovladaci
gogo956: tiež mám alergiu na roztoče a vraviš že nechceš brať lieky. Alergia na roztoče sa lieči tak, že berieš aspoň jeden rok (zalezi individualne) extrakt z roztočov vo forme tabletok alebo kvapiek. A to nezaťažuje peceň, aj som sa jej pýtal príklad, či možem piť alkohol po tabletke a áno, možem. Jedine tak vyliečiš, pravidelne v malých davkach si davať alergen aby si telo zvyklo, v prípade roztočov. Čiže alergia na roztoče a lieky does not stack.
klasicka IR ziarovka vysiela siroke spektrum IR ziarenia, nevyhodou je, ze drviva vacsina vykonu sa tym padom vyziari vo forma tepla co jene efektivne a ani nie prilis prijemne.Mek napísal: 08 okt 2022, 12:31 Aku vlnovu dlzku produkuje ten zazracny pristroj?
IR LED su mimochodom v kazdom dialkovom ovladaci![]()
Preto sa uz vviacej pouzivaju IR led a podla studii je biologicky najjucinejsia dĺžka 850 nm. Zvykne sa pridavat este aj dlžka 660 nm cktore definiciou nespada pod IR ale je to este v ramci viditelneho spektra/ale to je vec skor kozmetická/. Drahsie modely mavaju pridane este aj dalsie dĺžky v ramci IR ale to nie je velmi podložené vyskumami a tych 850nm pravdepodobne uplne staci.
Led dioda je naozaj aj v ovladacoch, len nema taký príkon ako napr najlacnejsie panely /cez 100w/
M4jk1:-)
mam alergiu aj na kopec bylín, bral som rozne lieky /cca 20rokov/ a vysledky neboli dobre. To si radsej raz za dva dni nahrejem na 15-20 minut čelo a mam pokoj.Naviac je to aj pocitovo príjemné.
Imunostimulačná liečba môže zabrať a zmierniť príznaky u niekoho, komu sa objavila nová alergia. U pacientov, ktorí majú alergiu od detstva to nemá význam. My čo máme sezónnu alergiu (na niektoré rastliny) by sme okrem sezóny kýchali aj v zime, kedy sa tieto inekcie aplikujú.M4jk1:-) napísal: 08 okt 2022, 12:42 gogo956: tiež mám alergiu na roztoče a vraviš že nechceš brať lieky. Alergia na roztoče sa lieči tak, že berieš aspoň jeden rok (zalezi individualne) extrakt z roztočov vo forme tabletok alebo kvapiek. A to nezaťažuje peceň, aj som sa jej pýtal príklad, či možem piť alkohol po tabletke a áno, možem. Jedine tak vyliečiš, pravidelne v malých davkach si davať alergen aby si telo zvyklo, v prípade roztočov. Čiže alergia na roztoče a lieky does not stack.
ephramko
to mam od detstva, ale v tej dobe to nikto neriesil, preto som to zacal s lekarmi riesit az v dospelosti ked sa to stale zhorsovalo a uz sa s tym vela robit nedalo. Mne ten panel pomaha na nos velmi dobre, tak som len chcel aby sa to dostalo viacerym, mozno to pomoze aj niekomu inemu, aj co sa tyka napr roznych svalovych pretazeni, bolesti a pod.
A nie je to ani nova myslienka, uz za sociku sa vyrabali podobne zariadenia, jeden sa volal Solux/ale ten povodny/, starsi si budu pamatat, ale to sa s tymi dnesnymi z hladiska vykonu a efektivity neda porovnavat a ten bol kombinovany s horskym slnkom tj UV
Vlnova dlzka 850nm dokaze prejst az vyse 5cm do tkaniva, co je hlboko.
Autoeditácia príspevku po 19 min 54 sek:
to mam od detstva, ale v tej dobe to nikto neriesil, preto som to zacal s lekarmi riesit az v dospelosti ked sa to stale zhorsovalo a uz sa s tym vela robit nedalo. Mne ten panel pomaha na nos velmi dobre, tak som len chcel aby sa to dostalo viacerym, mozno to pomoze aj niekomu inemu, aj co sa tyka napr roznych svalovych pretazeni, bolesti a pod.
A nie je to ani nova myslienka, uz za sociku sa vyrabali podobne zariadenia, jeden sa volal Solux/ale ten povodny/, starsi si budu pamatat, ale to sa s tymi dnesnymi z hladiska vykonu a efektivity neda porovnavat a ten bol kombinovany s horskym slnkom tj UV
Autoeditácia príspevku po 19 min 54 sek:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35208178/The most common wavelengths used in both lasers and LEDs are in the range of 600–900 nm
particularly at the three wavelengths of 660 nm, 810 nm, and 850 nm. The reason those
wavelengths were chosen for PBM is because oxCCO has light absorption peaks at 660 and
800–850 nm [34]. Thus, these specific wavelengths enable oxCCO to be more stimulated
with an increased concentration
Ake vedlajsie ucinky maju lieky ako Zyrtec, Zodac, Alerid, Claritine alebo Rupafin? Ake vedlajsie ucinky maju lieky proti alergii?gogo956 napísal: 08 okt 2022, 11:39ak si cital cely prispevok, pisal som tam jasne ze nechcem uzivat ziadnu chemiu, tj lieky. V minulosti som ich bral ale nakolko mali rozne vedlajsie ucinky, tak som ich prestal. Bez liekov som ale nebol schopny normalne fungovat nielen v lete vobec pocas celeho roka.
Klames. Jedina liecba u niekoho s uz pretrvavajcou alergiou je vo forme ockovania injekciami, inak povedane alergenova imunoterapia.ephramko napísal: 08 okt 2022, 13:15 Imunostimulačná liečba môže zabrať a zmierniť príznaky u niekoho, komu sa objavila nová alergia. U pacientov, ktorí majú alergiu od detstva to nemá význam. My čo máme sezónnu alergiu (na niektoré rastliny) by sme okrem sezóny kýchali aj v zime, kedy sa tieto injekcie aplikujú.
Napríklad mňa to zaujalo. Tiež mám viacero alergií na peľ aj roztoče a to od mala. Odmietam však kvoli tomu brať lieky a tak ich už dajakých 15-20 rokov neberiem. Síce mám vraj niektoré alergie silnejšie, no aj tak fungujem celkom dobre a len dajaký mesiac v roku ma svrbia oci a trochu soplím. Ani som este nepocul o tom, ze je to možné liečiť nejakým očkovaním alebo podobne, do toho by som asi aj isiel. Ale aj ta lampa je zaujimave riesenie na zmiernenie alergie.