Lotérie-kolektívne tipovanie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Lotérie-kolektívne tipovanie

Príspevok od používateľa gogo956 »

Téma ohladom loterie može pokračovať tu :)
Dnes sa rozhodnite aj v akej loterii chcete pokracovat, zatial mame iba jeden hlas od Beardieho na Eurojackpot.
Ktora loteria ziska najviac hlasov ta zvitazi.
https://www.tipos.sk/loterie/loto
lukas9206
Addict
Addict

Re: Lotérie-kolektívne tipovanie

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ja som taktiež za Eurojackpot.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ako som spomenul tak by som bol v tomto druhy podavac s tym, ze kedze zijem v UK tak mozem len UK loterie.

Pravidla nastavim ako gogo, ja zaplatim za ticket, tipujuci v pripade hlavnej vyhry dostanu po 5%. Kedy a co budem hrat budem pisat sem. Ja svoje cislo tipovat nebudem nech mame vzdy co najviac hracov, ceny su v GBP. Prvu hru si vyberte vy:

Moznosti:
1. Lotto - 6 cisel 1-59, zrebuje sa v sobotu, momentalny jackpot je 10.7M
2. Euromiliony - 5 cisel 1-50 a 2 cisla 1-12, zrebuje sa zajtra, momentalny jackpot je 113M
3. Set for life - 5 cisel 1-47 a 1 cislo 1-10, zrebuje sa dnes, hlavna cena je 10k kazdy mesiac po dobu 30 rokov
4. Thunderball - 5 cisel 1-39 a 1 cislo 1-14, zrebuje sa zajtra, hlavna cena je 500k
5. Lotto hotpicks - ako lotto ale len 5 cisel, hlavna cena je 350k
6. Euromilions hotpicks - ako euromiliony ale len 5 cisel, hlavna cena je 1M

Kolko na to budem minat bude zalezat od toho kolko ma to bude bavit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

javatar

máš nejaký tip, ktora tebou vyssie uvedenych loterii by podla teba bola na nase ucely najvhodnejsia? :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Myslis pre zabavu? Lebo ako nic ine v tom nevidim, my dvaja len sprostredkuvavame "tipovanie zadarmo".
Euromiliony to umoznia 7 ludom a mne - takze ak sa zapoji 7 ludi tak je najlepsie to. Sanca vyhrat je ale 1 : 33 561 158 400 takze riesit ako poslat ludom velke sumy a prevadzat libry na eura asi velmi nebudem musiet.

Bud ale ludia nejako stratili zaujem alebo sem nechodia :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

javatar

hlasujem za Euromiliony :)
Ostatní sa urcite ozvu, ked pridu z prace ci inych povinnosti, večer :)

**
Autoeditácia príspevku po 1 hod 49 min 15 sek:
Ukončené hlasovanie o typ loterie, dvoma hlasmi zvitazil jednoznačne Eurojackpot.
Týmto sa otvara nove kolo a poprosím o tipy na zajtrajšie losovanie:

Prvých 5 tipov maju byť čísla od 1 do 50.
Následne potrebujeme ešte 2 čísla od 1 do 12 :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

gogo956 - Eurojackpot, tipovane cislo 5.

javatar - Lotto, aspon zatial, tipovane cislo 5.

Niekolko postrehov, komentarov:

- Euromiliony maju extremne nizku pravdepodobnost vyhry, teda minimalne slovenska verzia
- Loto - slovenske ma dost nizky jackpot, je to vidiel aj v porovnani s UK
- Eurojackpot by sa mohol delit aj pri druhom a tretom poradi, moze tam byt podobna suma ako Loto druhy tah

Co sa tyka podmienok, mohli by ste zvazit, ze vyhra by sa rozdelovala podla sumy, nielen prva cena, lebo keby bola napr. v Eurojackpot vyhra v druhom poradi milion alebo pol miliona, asi by boli tipujuci dost sklamani, ze natipovali dobre cisla, ale nedostanu nic. V Eurojackpot sa po dosiahnuti maximalneho jackpotu zvysuje prave suma v druhom a tretom poradi, taze tam coskoro moze byt aj niekolko milionov a sanca na vyhru vyssia ako Loto v prvom poradi.

Idealne by to mohlo byt podla minimalnej sumy, ked v ktoromkolvek poradi padne tato suma, tak sa vyhra bude rozdelovat, ak to bude menej, rozdelovat sa nebude, mohlo by to byt milion, 500K, alebo 100K, to by bolo samozrejme na tom, kto bude platit tiket.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer

uz som to predtym pisal, ze pri Eurojackpote plati delenie vyhry aj pri druhej cene :)
Tie Euromiliony bolo pre myslene pre Javatarovu sutaz, on ma Uk Euromiliony
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 - dik za odpoved, ja citam tuto temu ako prvu, takze som to este nezachytil - a co tretie poradie? Ako som pisal, ta suma sa tam moze zvysovat, moze tam byt asi aj niekolko milionov a zalezi od poctu vyhercov, aka tam bude suma pre jedneho, prave preto som navrhoval nejaku minimalnu sumu, lebo realne v tretom poradi moze byt vyhra aj pol miliona, ale aj viac ako milion. Samozrejme, ten sposob rozdelovania je na tebe. :)
javatar napísal: 27 okt 2022, 15:391. Lotto - 6 cisel 1-59, zrebuje sa v sobotu, momentalny jackpot je 10.7M
2. Euromiliony - 5 cisel 1-50 a 2 cisla 1-12, zrebuje sa zajtra, momentalny jackpot je 113M
3. Set for life - 5 cisel 1-47 a 1 cislo 1-10, zrebuje sa dnes, hlavna cena je 10k kazdy mesiac po dobu 30 rokov
4. Thunderball - 5 cisel 1-39 a 1 cislo 1-14, zrebuje sa zajtra, hlavna cena je 500k
5. Lotto hotpicks - ako lotto ale len 5 cisel, hlavna cena je 350k
6. Euromilions hotpicks - ako euromiliony ale len 5 cisel, hlavna cena je 1M
1. Lotto - celkom zaujimave, vyhodnejsie ako nase Loto, 5% je 535K.
2. Euromiliony - 5% je vyse 5M.
3. Set for life - jackpot 10k je preklep?
4. Thunderball - 5% je 25K, to je dost malo.
6. Euromilions hotpicks - 5% je 50K.

Vaham medzi Lotto a Euromilions hotpicks, obe sa mi zdaju vyhodnejsie ako nase loterie, je tam vyssia pravdepodobnost, aj vyssia vyhra, ale asi radsej Lotto.

Inak ako je to so zdanovanim? U nas sa dan z vyhry neplati, ale ak by vyherca poslal sumy tipujucim, tak by to bol dar? Aka by tam bola dan?

EDIT: Este doplnim k Loto 5 z 35, kedze to bolo spominane v inej teme, tam je pravdepodobnost urcite najvyssia, ale jackpot je prilis maly na rozdelovanie, tusim to zacina na 10K, takze vyssia suma je tam skor nahoda a pri 100K je 5% len 5K, co je ozaj malo a este ked tie cisla uhadnu dvaja, traja, tak sa to este bude delit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer

v poriadku, suhlasim, pri Eurojackpote by sa delila nielen prvá a druhá cena, ale aj tretia, za predpokladu že bude aspon 100 000€ alebo viacej, čo myslim nebude problem.
Priatelia, čísla možete tipovať :)
Ked sa vyhra u nas loteria z tiposu, dan sa neplati. A vyherca moze s peniazmi uz nalozit ako uzna za vhodne, takze ked ti ostatni od neho dostanu svoj podiel, tak ziadna dan im nehrozi. :)
V pripade vyhry ale v Uk to neviem, tam je iny system zdanovania.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

gogo956 napísal: 27 okt 2022, 20:01 Prvých 5 tipov maju byť čísla od 1 do 50.
47
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 27 okt 2022, 20:36Ked sa vyhra u nas loteria z tiposu, dan sa neplati. A vyherca moze s peniazmi uz nalozit ako uzna za vhodne, takze ked ti ostatni od neho dostanu svoj podiel, tak ziadna dan im nehrozi. :)
Lenze keby si to poslal inym ludom, odkial bude stat vediet, ze su to peniaze z loterie? Prisla by nam na ucet vyssia suma a co potom? Nebralo by sa to ako dar, alebo by to nemohol byt este dokonca problem, ze by sme museli preukazat zdroj? Myslim, ze kontroluju sa sumy od 10K. Ak ma k tomu niekto viac info, tak nech napise, aby sme s tym nemali potom viac starosti ako radosti. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer

finančná polícia presne vidi historia prevadzanych penazi. Takze bude vidiet ze putovali z tiposu na ucet vyhercu odtial na ucty vase. Takze je to uplne transparentne v sulade so vsetkymi danami a legislativou. :) Vyherca si uz moze robit s peniazmi co uzna za vhodne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:03javatar - Lotto, aspon zatial, tipovane cislo 5.
Dakovala
Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:03Co sa tyka podmienok, mohli by ste zvazit, ze vyhra by sa rozdelovala podla sumy, nielen prva cena...
To chapem ale tak zalezi to od vyhry. Pokial vyhram 10 libier tak sa delit nebudem, nestoji mi to za namahu. Rozdiel medzi cenami je velky. Napr UK Euromilions je prva cena momentalne 113 mega a druha 130 tisic. Ani s tou druhou by som nemal sa problem delit.
Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:03Idealne by to mohlo byt podla minimalnej sumy, ked v ktoromkolvek poradi padne tato suma, tak sa vyhra bude rozdelovat, ak to bude menej, rozdelovat sa nebude, mohlo by to byt milion, 500K, alebo 100K, to by bolo samozrejme na tom, kto bude platit tiket.
10k sa ti zda byt ok?
Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:14Inak ako je to so zdanovanim? U nas sa dan z vyhry neplati, ale ak by vyherca poslal sumy tipujucim, tak by to bol dar? Aka by tam bola dan?
V UK je vyhra nezdanena, ale ak by som mal poslat nieco vyrazne tak pre vas je to dar a teda aj dan.

Set for life nie je preklep - citaj tu cenu poriadne (celkovo je to 3.6M)

Inak to beries moc vazne, najpravdepodobnejsie nevyhra nikto, je to len pre zabavu.

Zatial je teda lotto a mam 1 cislo. A este potrebujem 5 (1-59, 5 je obsadena) ;)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

javatar - dik za odpovede, ja chapem aka je pravdepodobnost, ale mam rad vo vsetkom poriadok a jasne pravidla. :)

Set for life uz chapem, ja som si myslel, ze je tam pevny jackpot na 30 rokov, ale ako by sa to vyplacalo, 5% z 10K je 500€, to nie je zle, ale to by si si musel nastavit nejake trvale prikazy a stat sa moze cokolvek.

K daniam, tiez sa mi zda, ze by to bol dar, ale mame tu teraz rozpor, tak ako to je? Ak by to bol dar, aka dan sa plati? Co milionarska dan, ta sa u nas tusim plati z prijmu 1M ale v korunach, takze asi nad 35K € je este extra dan, aj ked neviem presne, ci je to prijem za rok alebo za mesiac, ale v nasom pripade by to bolo jedno, potom este mozno percenta na zdravotne poistenie mozno, spolu to moze byt aj okolo 50%.

Co sa tyka tych 10K, ako si to myslel, ako minimalnu vyhru pre delenie penazi? Podla mna ma zmysel delit minimalne 100K, to by bolo 5K, uz to je dost malo, delit 10K podla mna nema zmysel, to by si si mohol nechat a za cast tipovat dalej tymto sposobom, aspon by bola zabava. - Ak si to myslel tak, ze ak by 5% vyslo minimalne 10K, tak to zmysel ma, to by bolo z vyhry 200K.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

javatar: 59

gogo: 50
gogo956
Redeemer
Redeemer

Javatar

40

Dreamer
Podla mna na Svk uz obdarovany nema ziadnu danovu povinnost pretoze tu dan uz na zaciatku poriesil Tipos. Klidek :)
Toto nie je prijem.

Autoeditácia príspevku po 7 hod 26 min 8 sek:
Stávka na dnesny vecer Eurojackpot podana:

kolektívne čísla 47,50
ostatné čísla viď pic :)
Prílohy
ticket.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo - kde je moje cislo?

Inak stale sa mi ta dan nezda, keby si mal na ucte 3 miliony, 1 by si zarobil, 1 by si ukradol a 1 vyhral v loterii, potom mi jeden poslal, ako by stat vedel, ktory to je?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Dreamer napísal: 28 okt 2022, 17:23 gogo - kde je moje cislo?

Inak stale sa mi ta dan nezda, keby si mal na ucte 3 miliony, 1 by si zarobil, 1 by si ukradol a 1 vyhral v loterii, potom mi jeden poslal, ako by stat vedel, ktory to je?
sorry Dreamer, ked som prechadzal to mnozstvo prispevkov nazad tak som si tvoj tip nevsimol,je to trochu neprehladne, mrzi ma to :(
Ako kompenzaciu, tuto nasledujucu tipovacku budes mat narok na dve čísla tj aj podiel na vyhre 10percent :)

Dreamer

financna policia resp stat vidi odkial presne ake sumy kde prudia, takze sa to da vsetko analyzovat. Ja firmu nemam,
ani nie som zivnostnik, mam iba normalny prijem z TPP.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

javatar napísal: 27 okt 2022, 22:35 Zatial je teda lotto a mam 1 cislo. A este potrebujem 5 (1-59, 5 je obsadena) ;)
Skusme opat 47 :)
Napísať odpoveď