Dnes sa rozhodnite aj v akej loterii chcete pokracovat, zatial mame iba jeden hlas od Beardieho na Eurojackpot.
Ktora loteria ziska najviac hlasov ta zvitazi.
https://www.tipos.sk/loterie/loto
1. Lotto - celkom zaujimave, vyhodnejsie ako nase Loto, 5% je 535K.javatar napísal: 27 okt 2022, 15:391. Lotto - 6 cisel 1-59, zrebuje sa v sobotu, momentalny jackpot je 10.7M
2. Euromiliony - 5 cisel 1-50 a 2 cisla 1-12, zrebuje sa zajtra, momentalny jackpot je 113M
3. Set for life - 5 cisel 1-47 a 1 cislo 1-10, zrebuje sa dnes, hlavna cena je 10k kazdy mesiac po dobu 30 rokov
4. Thunderball - 5 cisel 1-39 a 1 cislo 1-14, zrebuje sa zajtra, hlavna cena je 500k
5. Lotto hotpicks - ako lotto ale len 5 cisel, hlavna cena je 350k
6. Euromilions hotpicks - ako euromiliony ale len 5 cisel, hlavna cena je 1M
Lenze keby si to poslal inym ludom, odkial bude stat vediet, ze su to peniaze z loterie? Prisla by nam na ucet vyssia suma a co potom? Nebralo by sa to ako dar, alebo by to nemohol byt este dokonca problem, ze by sme museli preukazat zdroj? Myslim, ze kontroluju sa sumy od 10K. Ak ma k tomu niekto viac info, tak nech napise, aby sme s tym nemali potom viac starosti ako radosti.gogo956 napísal: 27 okt 2022, 20:36Ked sa vyhra u nas loteria z tiposu, dan sa neplati. A vyherca moze s peniazmi uz nalozit ako uzna za vhodne, takze ked ti ostatni od neho dostanu svoj podiel, tak ziadna dan im nehrozi.
Dakovala
To chapem ale tak zalezi to od vyhry. Pokial vyhram 10 libier tak sa delit nebudem, nestoji mi to za namahu. Rozdiel medzi cenami je velky. Napr UK Euromilions je prva cena momentalne 113 mega a druha 130 tisic. Ani s tou druhou by som nemal sa problem delit.Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:03Co sa tyka podmienok, mohli by ste zvazit, ze vyhra by sa rozdelovala podla sumy, nielen prva cena...
10k sa ti zda byt ok?Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:03Idealne by to mohlo byt podla minimalnej sumy, ked v ktoromkolvek poradi padne tato suma, tak sa vyhra bude rozdelovat, ak to bude menej, rozdelovat sa nebude, mohlo by to byt milion, 500K, alebo 100K, to by bolo samozrejme na tom, kto bude platit tiket.
V UK je vyhra nezdanena, ale ak by som mal poslat nieco vyrazne tak pre vas je to dar a teda aj dan.Dreamer napísal: 27 okt 2022, 20:14Inak ako je to so zdanovanim? U nas sa dan z vyhry neplati, ale ak by vyherca poslal sumy tipujucim, tak by to bol dar? Aka by tam bola dan?
sorry Dreamer, ked som prechadzal to mnozstvo prispevkov nazad tak som si tvoj tip nevsimol,je to trochu neprehladne, mrzi ma toDreamer napísal: 28 okt 2022, 17:23 gogo - kde je moje cislo?
Inak stale sa mi ta dan nezda, keby si mal na ucte 3 miliony, 1 by si zarobil, 1 by si ukradol a 1 vyhral v loterii, potom mi jeden poslal, ako by stat vedel, ktory to je?
Skusme opat 47javatar napísal: 27 okt 2022, 22:35 Zatial je teda lotto a mam 1 cislo. A este potrebujem 5 (1-59, 5 je obsadena)![]()