Aky zaujem zo strany zeny to je?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Aky zaujem zo strany zeny to je?

Príspevok od používateľa Blastbit »

Mna tu maju ludia za debila ale ty si úplný moták. Ked si ju chytal mal si ju pobozkať, teraz už ju rieši konkurent a jej to vyhovuje,je chcená.
A to nie je o tom ze si vyšportovaný s 3000 eurami a ze teba ziadna nechce ako si mi to minule písal že baby chcu len retardov.
Ty si to vies stými babami tak kvalitne dosrať az to pekné neni. Naco chces babu na vztah ked ju nechás ako aj tú co si nou bol rok hm?
Sak si najdi babu, baby len na ulety ked si vtedy dávno písal ze ta tie vážne vztahy neberú.V tomto prípade sa ženská rozhodne mozno aj za teba,ale ak budes robit tieto váhavé situácie tak ta posle do riti a pojde za druhým.
skooty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skooty »

gogo956 napísal: 14 júl 2022, 15:30 skooty
klasika. Vstup ineho supera na ihrisko aby sa zvysila ziarlivost. Jemu povie o tebe a tebe o nom. Zavisi od toho ako vazne to s nou myslis. Ak ano, tak by som o nu zabojoval, to sa zenam páči. Ale je to na tebe, msusi sa rozhodnut sam co je najlepsie. Ona chce poznat hlbku tvojho zaujmu.
Nemyslím si že je to o tej žiarlivosti. Poznám ju už dosť dobre aby som vedel že to zámerne robiť nebude. Proste sa to nejako tak hlúpo stretlo...
Ja by som rád zabojoval, ale teraz som 1000km mimo a potom ma zase ona dovolenku s kamoškou proste celé zle...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

skooty

ber to iba ako moj laicky nazor z toho com som podla zapisov tu pochopil /mozno zle/:
ides na vec asi proste prilis pomaly a váhavo. Ked som bol mladý a bol som babou na prvom stretku takze sme sa videli asi 30minut a videl som ze je pristupna, tak uz som sa na nu sápal. Samozrejme nejako citlivo, postupne, dotykmi otukavat situaciu. Tym nechcem povedat ze mas robit to iste, ale ze ak vidis ze aspon mala iskra preletela, tak treba dat najavo iniciativu.
Ta baba chce pyšne rozpravat potom svojim kamoskam o tom ze si bol tak nadrzany ze si jej hned liezol do gatiek a nie ze ste sa prechadzali 2hodiny po chodniku.. Samozrejme mierne hyperbolizovane ale asi chapes kam mierim. :)
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 14 júl 2022, 15:51 skooty

ber to iba ako moj laicky nazor z toho com som podla zapisov tu pochopil /mozno zle/:
ides na vec asi proste prilis pomaly a váhavo. Ked som bol mladý a bol som babou na prvom stretku takze sme sa videli asi 30minut a videl som ze je pristupna, tak uz som sa na nu sápal. Samozrejme nejako citlivo, postupne, dotykmi otukavat situaciu. Tym nechcem povedat ze mas robit to iste, ale ze ak vidis ze aspon mala iskra preletela, tak treba dat najavo iniciativu.
Ta baba chce pyšne rozpravat potom svojim kamoskam o tom ze si bol tak nadrzany ze si jej hned liezol do gatiek a nie ze ste sa prechadzali 2hodiny po chodniku.. Samozrejme mierne hyperbolizovane ale asi chapes kam mierim. :)
A tým že idem na to pomaly súhlasím a ak si mám z toho zobrať ponaučenie, tak to bude do budúcna že určite treba veci zrýchliť.

Iniciatívu som u prevzal, otázka že či nie príliš neskoro...
K tomu poslednému, obaja sme veriaci, pochybujem že toto je úplne to čo by chcela riešiť. Viacmenej aj keď sme sa naposledy bavili tak som len tak nacrtol že tie jej objatia boli doteraz veľmi strohé, také ako keď ja tancujem načo z nej vzišlo že nemá rada objatia ale to rozlúčkové už bolo ine...

Autoeditácia príspevku po 2 min 58 sek:
Blastbit napísal: 14 júl 2022, 15:34 Mna tu maju ludia za debila ale ty si úplný moták. Ked si ju chytal mal si ju pobozkať, teraz už ju rieši konkurent a jej to vyhovuje,je chcená.
A to nie je o tom ze si vyšportovaný s 3000 eurami a ze teba ziadna nechce ako si mi to minule písal že baby chcu len retardov.
Ty si to vies stými babami tak kvalitne dosrať az to pekné neni. Naco chces babu na vztah ked ju nechás ako aj tú co si nou bol rok hm?
Sak si najdi babu, baby len na ulety ked si vtedy dávno písal ze ta tie vážne vztahy neberú.V tomto prípade sa ženská rozhodne mozno aj za teba,ale ak budes robit tieto váhavé situácie tak ta posle do riti a pojde za druhým.
To že ženy chcú "iba" retardov som nepovedal alebo je to misinterpretacia toho že poznám úplných retardov ktorí nemajú problém so ženami.
Opäť túto nemám v pláne nechať, keďže to asi myslím celkom vážne a trochu som si poslednou dobou ujasnili životné priority.
To že som moc pomaly je fakt a minulosť v tomto prípade s tým nezmením ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

ano rozumiem, kedze ste obaja veriaci je to zlozitejsie, takze moze byt aj preto odmeranejsia, alebo ma ine osobne dovody. Castokrat stacia len take mimovolne letme dotyky v ramci konverzacie a niekedy to staci aby sa to u zien uz nastartovalo, ony su na to velmi citlive a zaroven to neposobi z tvojej strany doterne a nemiestne. Tak uz len popriat vela stastia :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Slub ktorý som mal dat od 7.8.2022 zruším ale urobím velku službu tomuto osadenstvu. Prestanem sa už vyjadrovať do tém LVP, aj žien. :smt006
Ty,Terepin,Lukylan a další co boli a prídu další, no nepoučitelní, horšie ako školkari. Už chalan školkar dokaže dať babe školkarke pusu.
Bo*a a chlapi okolo 30 tky plus minus nie.Darmo aj čosi vysvetlovať či obšírne detailne alebo aj stručne.Chlapi si zo sloveniek urobili bohyne ktoré si tu robia s chlapmi co sa im zachce,sú na piedestály,za všetko može len chlap len ony sú tie nevinné naprogramované bytosti ktoré treba len chápať. Kam sa hrabu chlapi za ktorými sa ženy samé trhaju a oni nemusia skoro nič preto urobit neni ich moc ale funguje im to,aby to fungovalo aj tu.Takže končím týmto dňom kto si ako zariadi tak má, presuniem sa do iných sekcii,tém. :wink:
skooty
Light Star
Light Star

gogo956 napísal: 14 júl 2022, 16:16 ano rozumiem, kedze ste obaja veriaci je to zlozitejsie, takze moze byt aj preto odmeranejsia, alebo ma ine osobne dovody. Castokrat stacia len take mimovolne letme dotyky v ramci konverzacie a niekedy to staci aby sa to u zien uz nastartovalo, ony su na to velmi citlive a zaroven to neposobi z tvojej strany doterne a nemiestne. Tak uz len popriat vela stastia :)
Dik.
Stále si hovorím že som debil a že som sa mal asi spamätať skôr ale teraz už nič iné než zobrať si ponaučenie a skúsiť ešte zabojovať mi neostáva ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

skooty
zase si to zbytocne nevycitaj, mozno fakt vysielala nejednoznacne signaly, tak nebolo dobre tlacit na pilu. Ale dolezite je vediet, ze vacsinou je lepsie byt radsej viacej aktivny ako prilis malo. Lebo aktivitu si ta zena vysvetli tak ze mas proste zaujem, co je pre teba skvele, zatial co ked je clovek nemastny neslany tak ona si nemusi byt ista ci ta vobec pritahuje a pod.
skooty
Light Star
Light Star

Dosť dlho som premýšľal či teda napísať ako to teda skončilo, trochu ma odrádzalo to že som si bol vedomý že asi dostanem menší hejt, ale tým že je tu úvod aj jadro tohoto príbehu, bola by škoda nenapísať tu aj záver....

Pišem to už s odstupom času tak verím že zo mňa už väčšina emócií vyprchala...

Teda od tohoto momentu čo som tu napísal som sa s dievčaťom ešte párkrát stretol, častejšie to nešlo, bolo leto dovolenky, celé to bolo trochu hektické. Problém bol že stále pokračoval vyššie spomenutý bermudský trojuholník čo asi nikoho nerobilo šťastným... V tomto som skrz poriadnu geografickú nevýhodu ťahal za kratší koniec a čo som mohol vidieť, tak viac času trávila s druhým borcom. Bolo tam aj jasné umyslné ignorovanie, čo ma úplne pokojným nerobilo. Mal som dievča úprimne rád, tak som sa to snažil prehliadať a ignorovať. Takto sa to nejako ťahalo do septembra. Tam niekedy začali nastávať momenty že už ma to vážne nebavilo a bol som z toho aj dosť zúfalý.
Tam som začal uvažovať nad dvoma možnosťami a to že sa buď odmlčím alebo sa na to vyseriem a napíšem jej že ma to už takto nebaví a že to považujem zo svojej strany za uzavreté. Vybral som si samozrejme nesprávne a volil som možnosť b.

Na to sme sa stretli ešte raz, kde sme si vyjasnili (? aj keď neviem či sa to tak dá nazvať) veci niektoré veci. Z jej strany zazneli hlavne veci že to ignorovanie bolo na obe strany (aj keď to mi prišlo aj príde ako totál dríst) a že sa proste nevie nejako rozhodnúť a že na ňu tlačím (čo som asi aj robil). Padla tam ešte vec že keby vedela skôr odomňa informáciu že sa to snažím pohnúť iným než kamarátskym smerom, tak by to s tou ďaľšou osobou vôbec nerozohrala. Celé to posledné stretko bolo asi najviac emotívna vec v mojom živote, aj keď teraz sa na tom už iba smejem :D

Viacmenej vtedy som bol zase taký že som to znova úplne ukončiť nechcel, vo výsledku ale padlo že to končíme a bude panovať odmlka. Na druhý deň ma to dosť vzalo, trochu som sa vyreval, napísal som poslednú správu na štýl že ma mrzí že to dopadlo tak ako to dopadlo, zmazal všetky digitálne spomienky a bol koniec.

Skončilo to asi aj tak ako som predpokladal, posralo to celkom dobré priateľstvo.... Momentálne spolu vôbec nekomunikujeme a asi ani už nebudeme, proste total ignore. Čo som mohol vidieť, tak chodí s tým druhým borcom, zo začiatku som to trochu aj stalkoval a úprimne ma to asi aj dosť bolelo pri srdci, momentálne mi je to už celkom dosť ukradnuté...

Aby som to nejako zhrnul, síce mi je ľúto že som stratil dobré priateľstvo, na druhú stranu som získal celkom cenné skúsenosti minimálne čo sa mojej pasivity týka a to že to asi nie je úplne najvhodnejšie správanie. Síce to nevyšlo, ale už len to že som tam bola reálna šanca niečo mať s takouto kočkou mi dodalo celkom sebavedomie :D
All in all, momentálne mám síce ešte stále socialny útlm(tzn že sa nebavím s nikým kým vyslovene že nemusím), asi ešte nejaké dozvuky z toho že to dopadlo ako dopadlo, ale verím že sa to zlepší... :)

Tak snáď niekedy niekomu pomôže tento príbeh vyvarovať sa chybám ktoré som urobil ja:) AMEN.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

aspon to mas za sebou, mozes hladat nieco nove. hlavne ze si nieco ziskal, aj ked iba ponaucenie :)

inak dobre priatelstvo si stratil v momente ked si zacal chciet nieco viac ako priatelstvo. akonahle sa na zenu prestanes pozerat ako na kamaratku a zacnes sa na nu pozerat ako potencionalnu partnerku tak priatelstvo konci. v lepsom pripade sa date dohromady a z priatelov budu milenci/partneri, v horsom to nevyjde a nebude nic.
keby aj ostanete v kontakte tak uz to nikdy nebude ono, nemyslim ze ty ani 99,9% muzov by zvladlo vedome byt kamarat s babou ktoru si chcel a teraz ju ma niekto iny...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

skooty - v marci tohto roka som ti písal o tej iniciative. No na druhej strane slečna okrem teba riešila aj ineho. Dobre to dopadlo tak ako to je.
To priatelstvo by bolo skor ci neskor na škodu.Aj zlá skúsenosť na niečo dobrá, pointa - neriešiť ženskú ktorá rieši okrem teba dalšieho/dalších.
Tu je priamy dokaz - " keby vedela skôr odomňa informáciu že sa to snažím pohnúť iným než kamarátskym smerom, tak by to s tou ďaľšou osobou vôbec NEROZOHRALA."
skooty
Light Star
Light Star

Súhlas.

Tragicky to už neberiem. Je to ako je. Tých ponaučení je tam viacero a ako hovoríte aj zlá skúsenost je skúsenosť :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

proste jej ako kazdej zene sa pacilo ze ma dvoch napadnikov naraz. A automaticky to zvysovalo jej "cenu" v ociach toho druheho "pardála" :D Ked je na ihrisku viacero silnych borcov, tak s takymto vysledkom treba dopredu ratat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 09 nov 2022, 7:56 proste jej ako kazdej zene sa pacilo ze ma dvoch napadnikov naraz. A automaticky to zvysovalo jej "cenu" v ociach toho druheho "pardála" :D Ked je na ihrisku viacero silnych borcov, tak s takymto vysledkom treba dopredu ratat.
len ta opravim, "jej ako kazdemu cloveku" :) kazdemu sa paci byt obletovany.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid
áno mas pravdu, ale teraz sme riešili jednu konkretnu situaciu :) A priznajme si, ze statisticky sa castejsie stava ze ma zena viacerych napadnikov ako muž nápadníčky. :) /samozrejme vynimky existuju/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne ale to bude skor dane tym ze muzi su viac nadrzani a a viac zeny obletuju :D

ten dobry pocit ze si ziadany je podla mna rovnaky u muzov aj zien akurat zeny su ovela ziadanejsie nez muzi (vacsina muzov :D)
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid napísal: 09 nov 2022, 8:27 jasne ale to bude skor dane tym ze muzi su viac nadrzani
asi ani nie, len ženy to vedia lepšie pred okolim skryvat co im dava strategicku vyhodu :D :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no neviem, nikdy som nevidel ze by na diskoteke zastupy zien obskakovali nejakeho muza, ze by na nejakej socialnej sieti pod fotkou muza bola hromada prispevkov "ukaz cecky", "teba by som dal" a podobne...
mali sme tu x tem o tom ako na online zoznamkach zeny su tie co si mozu vyberat pretoze muzi lajkuju vsetko :D

ale asi je to v zasade jedno ci su muzi viac nadrzani alebo to len davaju viac najavo, vysledok je ten isty, zeny su ovela castejsie obletovane ako muzi.

ono sa to velmi lahko pise muzom ako Blastbit co maju dlhodobo problem najst si partnera ale myslim si ze aj on keby sa nejakym zazrakom dostal do situacie ze dve zeny o neho maju zaujem ale zatial ani s jednou neni vo vztahu tak by to rozohral na obe strany. lebo ved preco nie, je to uplne normalna vec, vyber partnera je celkom dolezite zivotne rozhodnutie a asi by nebolo rozumne to riesit sposobom "ty si sa mi ozvala prva, vyberam si teba, ty si bola druha, zial mas smolu"...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre že si ma uviedol ako príklad rád to vysvetlím. Je rozdiel 2 babám tlačiť kaleraby do hlavy a citovo ich namotávať (bez toho aby tie dve baby o sebe vedeli). A je rozdiel v tom že okej dvom babám sa páčim, postupne ich spoznávam, nikomu nic neslubujem, nenavrhnem a nezruším stretko niekolkokrát len preto zeby som to mal brat ako hru s dvomi babami.
A v tejto téme to bolo o hre dotyčnej baby so skootym a v podstate aj stým dalším chlapom, len ten este nevie ze nakoniec príde tretí do zivota tej baby. Dobre ze to takto dopadlo. Dajme tomu, by snou zacal chodit ale slečna by si v kutiku duše hovorila " kto vie aký je ten druhý ", " nemala som radšej snim zacat chodit? " a podobné vnútorné otázky. Jednoducho človek(žena/muž) ktorý sa rozhoduje medzi dvomi alebo viacerími ludmi reálne nechce nikoho, je to len kalkul. Ludia by sa mali dávat dohromady na základe osobností,temperamentu,charakteru,výzor je bonus.
Ano ja som vyse 4 roky slobodný ale nezačnem si vztah s hysterkou,choleričkou,radodajkou alebo koketou,s moc depresivnou babou a pod, ked ja sám taký nie som. To je ako keby sa má dať pes do vztahu (aj so sexom) so sliepkou, hrochom, žirafou a pod. Cize hej vrana k vrane sadá.
Ja rád kludné primerane veselé baby ale co tak pozorujem na Považí sa tu také nevyskytujú, je to naozaj problém tuto.
gogo956
Redeemer
Redeemer

je to biologicky podmienene. Ani v prirode medzi zvieratami to nefunguje tak žeby samice naháňali samcov. Ale vidiet kopec samcov ako naraz doslova uháňaju jednu samicu normálka.
U mnohych druhov je to potom tak, ze najsilnejsi a najagresivnejsi samec odoženie ostatnych samcov a privlastni si harem samiciek. Tym sa zabezpeci presun len tych najkvalitnejsich genov.
Napísať odpoveď