Je tam výnimka napr vták Emu. Samce sedia na vajciach zohrievaju ich ale samice behaju za inými samcami.
Párenie hadov tiež zaujimavá aktivita. Aj tak je to o tom aby žena chcela viac chlapa ako chlap ženu, potom sa jej záujem ochladzuje.
A za bohatými chlapmi ženy chodia samé, taký nepotrebuje moc úsilia vynakladať, ak je pekný do tváre s peknou postavou je on obletovaný.
Uz záleží od jeho osobnosti či chce baby obrábať jednu za druhou alebo je taký že na nič netlačí, chce spoznávať a pod.
Aky zaujem zo strany zeny to je?
Re: Aky zaujem zo strany zeny to je?
to je individualne. Su zeny pre ktore je prioritou aby otec jej deti bol dobre socialne zabezpeceny a potom su zeny, pre ktore to priorita az tak nie je. Rovnako su muzi pre ktorych je najdolezitejsie ako ich partnerka vyzera, ale existuje aj muzi pre ktory to nie je podmienka č. 1.
Samozrejme extremy typu "žobrák bez akehokolvek majetku a prijmu" alebo "120kg obezna žena" budu mat vyber partnerov zakonite znacne obmedzeny.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 31 min 6 sek:
Blastbit
pri Emu je to vraj tak, ze v noci na vajciach sedi samec lebo ma cierne perie. A cez den samica lebo ma perie sede. Je to kvoli predatorom.
Samozrejme extremy typu "žobrák bez akehokolvek majetku a prijmu" alebo "120kg obezna žena" budu mat vyber partnerov zakonite znacne obmedzeny.
Autoeditácia príspevku po 1 hod 31 min 6 sek:
Blastbit
pri Emu je to vraj tak, ze v noci na vajciach sedi samec lebo ma cierne perie. A cez den samica lebo ma perie sede. Je to kvoli predatorom.