Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Hensym »

Kde su teraz ti "pragmaticki naivnejsi", ktori tvrdili, ze ide o cisto prirodzene, profesionalne spravanie ambicioznej koncipientky? :D

Potvrdilo sa, co sme si tu viaceri mysleli a bohuzial ti musim poradit to, co som uz radil, a co tu radia viaceri - napr. aj tvoja kamaratka.

Dal by som ruky prec. Ty si sa zalubil a hladas vztah u zeny, ktora ti priamo a bez pozlatka narovinu hovori, ze ma frajera, s ktorym je dlhsie, ale chce ta u seba na noc, spoznat ta a ze sa vie aj slusne odviazat. Raz mozes byt v jeho situacii a uz to taka sranda nebude. Nie kazda zena je tohto schopna. Ja viem ze teraz za teba myslia hormony, ale s takouto zenou by som ja radsej nechcel mat nic spolocne, najma preto, ze uz nema 18 rokov (kedy este by mala pravo spravat sa takto), ale ma pred tridsiadkou.

Ja som bol v situacii kedy som sa zalubil a pozeral sa ruzovymi okuliarmi na zenu, ktora je evidentne v "no-go" zone, v uvidnych fazach je proste laska (chemia a hormony) viac a racio ide do uzadia. Ale kazdy chlap (a aj zena) sa poucia az vtedy, ked padnu na hubu. A niektorym nestaci ani raz. :)

Ale toto su len rady, kormidlo mas ty, vypocuj si ich a rozhodni sa sam. Drzim palce.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Marry528 napísal: 13 nov 2022, 19:19 Tá kamarátka ti radi dobre. Daj od nej ruky preč. Zuzanuska má tiež pravdu.

Tá baba mi príde ako môj kolega. Keď som nastúpila do práce, istý čas sme spolu robili celé smeny. Asi týždeň. A keď s niekým robíš 8 hodín denne, 5 dní v týždni, jasné, že aj prehodíte nejaké to slovo. Celkom sme si aj rozumeli, ako kolegovia. No ostatní kolegovia začali o nás hovoriť, že medzi nami určite niečo je, že vraj to medzi nami iskrí. Ja mám priateľa, on je ženatý. Tak som sa s ním začala menej baviť. Nereagovať na jeho vtipy. Za tie dvojzmyselné som mu aj vynadala. Ibaže on sa na tom bavil, bral to ako hru. Čím viac to mne vadilo, tým viac on prejavoval náklonnosť. Robil mi malé naschváli. Keď som mu povedala, že sme len kolegovia a niektoré veci sa mi nepáčia, lebo sú podľa mňa už za hranicou kamarátstva, tak mi povedal, že to ja som netykavka a prudérna a neviem, čo je to sranda.
Raz som chcela aby mi podal papiere, podával mi ich a vzápätí stiahol späť. Že sa pusinku. Vytrhla som mu ich z ruky a povedala, že leda tak za facku. Na druhý deň mi zas lichotil, že som jeho pracovná láska, a čo by on pre mňa neurobil. Pred kolegami, ktorí sa na tom zabávali. Tak som sa ho opýtala, že čo by na tieto rečičky povedala jeho žena. Že nič, že ona to pozná. Prestal až keď som mu na nejaký dvojzmysel povedala, že ho tresnem skenerom po hlave.

Mám pocit, že tá tvoja koncipientka je ako môj kolega. Rozdiel je len v tom, že ja som šťastne zadaná a vadí mi, keď ma niekto napriek tomu balí, a ty si nezadaný a tento flirt ti lichotí. Ba čo viac, ty si do nej zaľúbený a čakáš len na to, že sa rozíde s priateľom. Ale myslím si, že si robíš falošné nádeje.
ako off topic ale toto uz je podla mna riadne cez....

akoze ja by som to na tvojom mieste riesil zo sefom v korporate by chlapcovi za toto letel warning letter...
neznasam takychto chlapov a ani zeny co toto robia
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

kompi napísal: 13 nov 2022, 23:19
akoze ja by som to na tvojom mieste riesil zo sefom v korporate by chlapcovi za toto letel warning letter...
neznasam takychto chlapov a ani zeny co toto robia
On sa takto baví s každou kolegyňou a žiadnej okrem mňa to nevadilo. Až si ho raz vyhliadol priateľ na parkovisku (ale už pol roka potom, nemal na neho šťastie dovtedy) a povedal mu, že ešte raz bude mať blbé narážky na mňa alebo na inú babu, pôjde na HR-ko a napíše jeho žene. Potom bola sranda, že ten kolega išiel za naším vedúcim, že to a to bolo na parkovisku, ak mu budem niečo hovoriť, nech mi neverí. Vedúci išiel obratom za mnou, že či je pravda, že ho chcem na HR-ku obviniť zo sexuálneho obťažovania. Povedala som mu čo bolo, že priamo sexuálným obťažovaním by som to nenazvala, ale mal blbé reči a vadilo mi to... Vedúci mi povedal, že najbližšie, keď niečo také bude, mám mu to povedať. Kolega sa mi potom asi 2 týždne vyhýbal. Už spolu komunikujeme, ale dáva si bacha, ako sa so mnou baví. S ostatnými kolegyňami sa baví stále rovnako....
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

vsak jasne ved sef sa zachoval spravne.
nenavidim taketo spravanie ale inak robia to aj zeny kamos mal taku kolegynu tiez ktora mala taketo dvozmyselne poznamky dokonca si raz vraj trufla na nijakom firemnom vecierku mu stlacit prirodzenie vtedy to on doma povedal partnerke dopadlo to tak ze tej kolegyni vylepila tiez niekde na parkovisku taku cez pysk ze na druhy den sa ospravedlnila sama od seba chalanovi :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sef sa v ziadnom pripade nezachoval spravne, akurat to tak ututlal. Pretoze taketo spravanie sa riesi nie len interne, ale sa aj nahlasuje vzhladom na antidiskriminacny zakon a trestny zakon. Malo to byt ohlasene minimalne na inspektorate prace a tiez zalobou na sude.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Marinak napísal: 13 nov 2022, 17:14 Ešte k tej vypočítavosti - ona je pomerne veľká ryba (myslené s určitou mierou nadsadenia), mala ponuky na právničku z Kancelárie Národnej rady SR z legislatívneho odboru, rovnako ešte ako študentka stážovala aj v NATO. Takže ak by tu mohol byť niekto vypočítavý, tak to môžem byť jedine ja. Vôbec s ňou preto neudržiavam kontakt, ale preto, že je pekná, múdra, inteligentná, máme podobné hodnotové nastavenie a je mi s ňou príjemne.
To sa vylučuje s vypočítavosťou? Nezamyslel si sa, že možno práve otvorenosť a jemná vtieravosť v kombinácii s dobrým vzhľadom a trocha šedej hmoty sú pre ženu vstupenku takmer všade?

Ja neviem prečo si z toho taký nadšený, ale mne to príde ako 1000dielna telenovela s vycerenou manipulátorkou. Prvý diel úžasný, všetko má taký prirodzený a priamy spád. Potom budeš 900 dielov čakať, lebo odrazu nemá čas, má veľa roboty, bývalý, jedno s druhým, tretie so štvrtým... A nakoniec ťa pošle veľmi rýchlo do preč. Ona ťa potrebuje pre nejaký článok a ty strácaš čas slintaním nad jej rozkrokom. Ak by tam fungovala nejaká ďalšia príťažlivosť, tak padnú aspoň pusy a tvoj hmat pozná tvar jej bradaviek. Ale ona zatiaľ iba poďakovala Bohu za vaše spoznanie, ako na nejakom cirkevnom tábore.
heker
Redeemer
Redeemer

Co sa klepes Kayko? Bozky budu na najblizsom stretnuti.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Jasné že budú, len či ma dotvedy neklepne.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja zase tvrdim ze to nie je o vypocitavosti az tak, ale o povahe tej zeny a ona to svojim sposobom s nim mysli uprimne (ale len, ked je zle s frajerom a ostatne okolnosti tiez hraju v prospech Marinaka, nie vzdy). Tj. nenatahuje ho a bozky by uz mozno aj boli, keby bol Marinak iniciativnejsi.

Kazdopadne si stojim za tym co som napisal v poslednom poste.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tiez si stojim za tým čo som napísal. Som slobodný no chvalabohu sa uspešne vyhybam ženám ktoré behaju za chlapmi len na základe ich obliekania sa. A vobec tým babám nevadí že su zadané. To si robia len poradovnik, zvysuju si sebavedomie, pocit vlastnej dolezitosti že sú chcené, obletované, egoizmus a pod. U mna su to koketné baby, stihačky. Kamošky mám tak asi tazko niekoho škatulkujem.
Nejde ani tak o toho chlapa zeby ho reálne chceli, robí len akéhosi štatistu v jej plánoch tak mu povie rôzne kvetnané reči.
A vzdelanie kludne aj právnické nerobí z cloveka hned empatika ani inteligentneho v politike takých máme habadej (Fico,Pelle,plagiator mafoš Kollar co este aj zlatokopky oklame),Matelo,právnik mafianov Para, "politický väzeň" takáčovec Kovačik a pod.
V prípade Marinaka no budiš nejako sa tá situácia vykryštalizuje ale nemoze povedat potom ze sme ho väčšina nevarovala.
Všetko by bolo ok keby tá baba je slobodná, ale je zadaná a opätovne sa dala do vztahu s ex ale ak má táto tema vyzerat ako u Lukylana ja sa fakt odmlčím a budem to teda len pozorovat ako mi kedysi poradil starysomar.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Marinak - si dospely chlap a musis si vediet vybalansovat emocie a racio. Mam pocit ze s tebou mavlo par signalov trosku viac ako by malo. Zaujmi trosku stoicky postoj a pockaj, kym sa vyriesi jej situacia s frajerom, cez to by som nesiel ani o krok (nie pre to, ze by ma zaujimalo ze niekomu preberiem frajerku ale z dôvodov ktore tu boli spominane a aspon uvidis, aky je to charakter).
Nevnucuj sa jej, nadmerne sa jej neozyvaj, chodte na "nocne pracovne stretko" ktore mozno zodpovie nejake tvoje otazky ale udrzuj si odstup a neroztop sa jej tam ako nanuk v lete hned na prvy usmev aby si nedopadol ako jej voodoo babika.
Mozno je to kontraintuitivne nenechat sa viest sladkymi pocitmi ale ak uz mas za sebou par krat podobne rodeo musis vediet ze potom sa s tym vysporiadava ovela horsie.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ja som v takejto situacii bol.
A tlacil som.
Prebral som ju jej bývalému a už to je 10 rokov čo to to vôbec neľutujem :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak uz mi je jasné prečo si sa do mna navazal nielen v mojej teme za moje nazory ale aj v iných temach. Sme hodnotovo,IQ aj EQ rozdielny.
Budes rád ak ti po 10 rokoch nejaký iný samec nepreberie zenskú a nedá ti to tak najavo ze pojdes zo stretnutia snim modrý :D
Potom sem nabehnes s temou ako sa ti pokazil vztah a ja sa budem tentokrát na tom náramne zabávať :D
Ale ved tak to je správne charaktery podobné sa maju k sebe dávat dohromady kto je prelietavý,koketný,neverný nech si najde takeho isteho partnera/partnerku a nech nenicia zivot nevinným ludom ktorí toto v sebe nemajú. Nechcel by som žiť tvoj zivot JCM :)
Takze do buducna tie tvoje "hodnotové nazory" na nich sa mozem len usmiať a ignorovat. Lebo to sú nazory hodné bezcharakterneho hn*pa ktorý sa druhým navážal do vztahu len aby omočil vt*ka a pokazil niečo čo budoval ten druhý chlap.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Blastbit - made my day :D :lol:

Každopádne, som rád, že sa zhodneme - ani omylom by som nechcel žiť tvoj život :smt006
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ani ja tvoj deb*lko úb*hy :smt006 No vytešuj sa ze si niekoho prelietaveho prebral mozno nabuduce budes ty podvádzaný. 8)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Zase to ze niekto spravi chybu raz nemusi znamenat ze ju spravi znovu. Bohuzial, casto sa tak ako ludia spravame ale stale to nie je automatika :-). V idealnom pripade sa z chyb poucime a uz ich neopakujeme.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Blastbit - prečo mu nadávaš?
Máš svoje názory, predstavy, niekto má iné.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pretože mu vraciam požičané spred pár mesiacov. Tak teraz sa ukazal ze nevie si najst slobodnu babu ale zadanú a tej pokazí vztah len aby ho mal on snou :) A teraz sa tu tým chváli a vytešuje. Moze byt IT alebo neviem co ale aj tak je ch*j a som mu to vrátil a velmi rád.
Edit -
Ja chvalabohu zijem reálny svet v ktorom sa nemusim ulakomit na zadanú zensku ktorá bude neverná frajerovi a nebudem si to ospravedlnovat a vytešovať sa a druheho ponizovať ako si to ty robil v mojej teme tak aky pozicaj taký som ti vratil. Až teraz sme si kvit.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Ale veľmi sa mi páči ako na základe môjho príspevku si dokázal vydedukovať, že som chcel "omočiť vtáka", taktiež si určite presvedčený, že v predchádzajúcom vzťahu bola šťastná atď atď..
Ži si ďalej vo svojom ideálnom svete, ja na tvoj nešťastný život a invektívy reagovať nebudem.
heker
Redeemer
Redeemer

A zase Blastbit s jeho "mudrymi" radami, ktory neakceptuje iny nazor a rady inych ludi, pretoze len jeho rady su spravne a ked niekto napise opak, tak sa snazi pretlacit a vynutit svoj nazor, napokon pridu inektiva, prelistuje historiu uzivatela a vytiahne na neho 10 rokov stare prispevky. Opatovna ubohost Blastbita, presne tak ako to od neho pozname. Uz si Blastbit v tejto teme napisal svoj nazor, napisal si ho viackrat ako len raz, takze uz by stacilo z tvojej strany. Zase sa zacinas spravat ako chudak a primitiv, presne ako pol roka dozadu.
Napísať odpoveď