Potvrdilo sa, co sme si tu viaceri mysleli a bohuzial ti musim poradit to, co som uz radil, a co tu radia viaceri - napr. aj tvoja kamaratka.
Dal by som ruky prec. Ty si sa zalubil a hladas vztah u zeny, ktora ti priamo a bez pozlatka narovinu hovori, ze ma frajera, s ktorym je dlhsie, ale chce ta u seba na noc, spoznat ta a ze sa vie aj slusne odviazat. Raz mozes byt v jeho situacii a uz to taka sranda nebude. Nie kazda zena je tohto schopna. Ja viem ze teraz za teba myslia hormony, ale s takouto zenou by som ja radsej nechcel mat nic spolocne, najma preto, ze uz nema 18 rokov (kedy este by mala pravo spravat sa takto), ale ma pred tridsiadkou.
Ja som bol v situacii kedy som sa zalubil a pozeral sa ruzovymi okuliarmi na zenu, ktora je evidentne v "no-go" zone, v uvidnych fazach je proste laska (chemia a hormony) viac a racio ide do uzadia. Ale kazdy chlap (a aj zena) sa poucia az vtedy, ked padnu na hubu. A niektorym nestaci ani raz.
Ale toto su len rady, kormidlo mas ty, vypocuj si ich a rozhodni sa sam. Drzim palce.