Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Blastbit »

Takže problem nie je len flirtujuca zadaná baba ktorá na teba myslí. Ale aj to, že staviaš ženy zbytočne na piedestál a že si nemal sex.
Odporučam ti prečítať celkom zaujimavé postrehy tohto uživatela fora ktorý robil podobné chyby ako ty, ale nakoniec sa z toho dostal.
Jedná sa o uživatela ETieNne, na druhej strane tejto témy. Je to ten dlhý príspevok od 1 do 13 bodov. Hlavne 2. bod sedí aj na teba.
ako-dosiahnu-to-aby-som-bol-u-ien-prima ... 93-20.html
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Marinak - Tak jej daj teraz cas a jej nepis. Nech sa ozve sama.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

heker napísal: 20 nov 2022, 17:17 Marinak - Tak jej daj teraz cas a jej nepis. Nech sa ozve sama.
On to nevydrží :) .
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Marinak, ak máš pocit, že si vždy viac dával než dostával, tak to si očividne dával niekomu, kto ťa nevedel oceniť.
Aj tu sa vrháš do niečoho so ženou, ktorá ti nie je prístupná. Takže zase ty dávaš, teba to citovo vyciciava.

Ohľadom panictva, tu súhlasím s kamarátkou tvojho kamaráta. Žena si ťa zaučí, ako potrebuje, stačí byť tomu otvorený. Vždy jednoduchšie, ako by ťa mala odučiť, či preučiť niečo, čo jej nevyhovuje.
Keby si aj skúsený, to neznamená, že na prvý raz by všetko išlo hladko. V novom vzťahu sa ľudia potrebujú nejak zladiť, aj tak.

Tejto dotyčnej slečne túto svoju nevinnosť radšej nespomínaj. Už teraz má nad tebou prevahu. Toto by jej dalo ešte väčšiu prevahu, lebo by vedela, že ti stačí troška zalichotiť a urobíš hocičo.
Možno by stálo za pokus, spýtať sa jej, čo od teba vlastne očakáva. Podľa reakcie by sa už dalo niečo vydedukovať.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tiez si nemyslim ze by pokial sa zene paci a ma zaujem s tebou ist do postele tak informacia ze si panic ju odradi...
a z druhej strany, nemam pocit ze hodinka s prostitutkou ta nieco realne nauci...
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Zuzanuska - ak si dobre spomínam, Ty si pred časom v jednej téme písala, že ak v mojom veku muž ešte nemal vzťah/sex, táto informácia je sama o sebe pre Teba neutrálna. Je to pragmatický postoj, tak by to malo byť. Som ochotný učiť sa v živote novým veciam, takže rovnako v tom nevidím problém.

Pred chvíľou z Whatsupu zmizla foto jej frajera, je tam opäť iba ona. One man can simply disappear...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

To, že zmizol z fotky, neznamená, že zmizol z jej života. Veď sa k nej sťahuje.
Ja som napr. nikdy nemala spoločnú foto s nejakým priateľom ako svoju profilovú foto.
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Musím to ešte nenápadne preveriť, stalo sa tak iba krátko predtým, než som sem pridal príspevok. No dnes mi písala v jednotnom čísle, t.j., "sťahujem sa" a nie "sťahujeme sa" a pod.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Marinak v sexe je to ako v športe, premiéra nikdy nebýva ten najlepší výkon a ani nechceš aby bol. Takže je to len o tréningu. Pre ženu to nemusí byť podstatné, ale zároveň ako píšem, bez tréningu by som do ringu neliezol a nečakal, že snáď to dopadne výborne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

19 november 19:57... " Čo sa týka témy - včera ráno mi napísala, že podpisujú nájomnú zmluvu a na budúci víkend sa už sťahujú "
V jeden deň ti napíše tak, druhý deň inak, jej možno stačí menšia výmena nazorov a uz sa rozchádza s chlapom či ako? A potom zase k sebe?
Možno si sním dá aktuálnu fotku a ak hej, preteba bude najlepšie sa definitívne odmlčať v takom prípade. Si citovo namotaný,idealizuješ si ju.
Opantala ťa, pretože chce byť skrátka chcená, žiadaná, obletovaná nielen svojim frajerom. Nič iné za tým nie je. Keby chce teba, je s tebou.
Takýmito namotávkami určitých báb si každý heterák prejde minimálne pár krát alebo minimálne pár desiatok krát ako ja. Skusenosti ma naučili.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

kayko napísal: 20 nov 2022, 21:52 Marinak v sexe je to ako v športe, premiéra nikdy nebýva ten najlepší výkon a ani nechceš aby bol. Takže je to len o tréningu. Pre ženu to nemusí byť podstatné, ale zároveň ako píšem, bez tréningu by som do ringu neliezol a nečakal, že snáď to dopadne výborne.
S týmto súhlasím. Ak si spomeniem na môj prvý sex, tak svoj výkon by som asi nechcel predvádzať v 28-čke :D

Pri prostitútke aspoň môžeš podvedome myslieť na to, že je to profesionálka a nejaké nezdary ťa nemusia vôbec mrzieť. Johny Sins z teba po hodine nebude, ale aspoň zistíš, čo kde je a ako sa tam dostať :D

Pohľad potenciálnej partnerky po zistení tejto skutočnosti môže byť taký, že už aspoň polku svojho života si nadržaný, ale radšej si si zvolil si tento problém riešiť sám ako vo dvojici, čo je vždy zábavnejšie a slastnejšie. Takéto správanie je prinajmenšom nezvyčajné, väčšina ľudí už má v takomto veku sexuálnych skúseností habadej. Mne to proste svieti nejakým "red flagom"...
heker
Redeemer
Redeemer

Marinak, nepytaj sa jej na foto z WhatsAppu, bude vidiet, ze ju "sledujes" a skor si to skomplikujes. Nepis jej, nevolaj. Nech sa ona ozve. Ked sa stahuje sama, tak ta predsa moze poprosit o pomoc pri stshovani. Alebo ta zavolat na kolaudaciu. Daj tomu cas.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Kayko aj Pilifo pisu podla mna velmi mudro teraz a pre niektore zeny moze byt tvoja situacia odpodzujuca. Je to ale cisto na tebe. Co z toho, ze si mal socialny statis a tocili sa okolo teba pekne kamaratky? To dalo status mozno len tebe, ale zeny ta mozu vnimat tak, ze si sice ten pekny nacancany pitbull, ale vedia, ze si pes, ktory steka a nehryzie.

Teraz je cas jej dat pokoj. Nech sa prestahuje a ozve. Nemas dovod jej pisat a vnucovat sa. Ona je ta, ktora by si mala spravit poriadok v zivote aj v hlave, od stahovania az po vztahy. Takze cakaj a uvidis.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Prijelem do ohňa a dám konšpiráciu. Mariňák, ak sa okolo teba motajú pekné ženy, ale žiadna z nich ešte po tebe nevyštartovala, možno to hovorí o tom, ako ťa ženy vnímajú. Možno tú nepoškvrnenosť, ktorú vyžaruješ, si zamieňajú s inou sexuálnou orientáciou a preto, ťa chcú za kamaráta, lebo vedia, že k ničomu nedojde. Skúsil si už po nejakej žene vyštartovať, aspoň nejaký ručný anatomický prieskum?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Pred dlhými desaťročiami ma spolužiačka poučila, že mám čím skôr chytiť dievča za ruku :)
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

kayko napísal: 21 nov 2022, 9:47 Prijelem do ohňa a dám konšpiráciu. Mariňák, ak sa okolo teba motajú pekné ženy, ale žiadna z nich ešte po tebe nevyštartovala, možno to hovorí o tom, ako ťa ženy vnímajú. Možno tú nepoškvrnenosť, ktorú vyžaruješ, si zamieňajú s inou sexuálnou orientáciou a preto, ťa chcú za kamaráta, lebo vedia, že k ničomu nedojde. Skúsil si už po nejakej žene vyštartovať, aspoň nejaký ručný anatomický prieskum?
Ako som prednedávnom mal možnosť pochopiť, všade aj u žien platí Fuck Around koeficient.

Pokiaľ sa o nič nepokúsiš, tak nikdy nevieš na čom si....
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Muž musí byť jednoznačne aktívny aby bolo jasné že má o dotyčnú "hlbší" záujem. Tym sa aj ten vztah nejako vykrystalizuje tj dotycna na to nejako reaguje a tym padom aj pre toho chlapa je jasnejsie ako to vnima ona.
Lepšie dostat facku ako byt povedzme dlhe tydzne ci nebodaj mesiace v nevedomosti ako sa veci majú. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Súhlas. Takéto oťukávačky a chodenie okolo horúcej kaše robia väčšinou neskúsení chlapi, ja som to tiež robil, ale v tínedžerských rokoch. Postupným získavaním skúseností som zistil, že najlepšie je dať svoje úmysly najavo čo najskôr.

Bývalka sa ma pýtala, prečo som jej nedal pusu už na prvom rande, keď tam boli sympatie z obidvoch strán, tak som si túto radu zobral k srdcu a svojej súčasnej manželke som strčil jazyk do krku už na konci 1. rande. Videl som, že reakcia bola pozitívna, tak aspoň sme obidvaja vedeli, na čom sme hneď po 2 hodinách, ako sme sa spoznali. Doteraz na to s úsmevom spomíname a ona hovorí, ako bola tou pusou milo prekvapená :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Presne, lebo ak sa to cele prilis natahuje, tak to zakonite smeruje do friendzone a odtial uz iba malokedy je moznost prechodu na vztah milenecky, lebo ta vášeň a erotické napatie už medzitym vyprchalo.
heker
Redeemer
Redeemer

Lenze si uvedomte, ze tu je zena zadana! Takze je to rozdiel ked idete na prve rande s nezadanou zenou a ine je ist niekde na veceru so zadanou zenou.
Napísať odpoveď