sak ja od nich ani ziadne zazraky necakam, realne castejsie mam aj tak sluchadla na usiach ale obcas chcem nieco hrat na pocitaci s detmi a chcem nech pocuju aj oni.
toto su jednoznacne najdrahsie repraky co som kedy k PC mal a nikdy ziadne nepukali. ja chapem ze niektori tu su trochu viac zatazeni na kvalitnu reprodukciu ale vysmiat ma ze co ocakavam od reprakov za 100 eur a ze to pukanie je normalne pri takej cene mi pride uz trochu uletene...
to ako ked ma vysmial kamarat ked som chcel poradit bicykel do 500 eur a on ze za 500 eur nema ani riaditka... proste ciste snobstvo...
praskanie/pukanie reproduktorov
-
starysomar
Hardcore addict
Re: praskanie/pukanie reproduktorov
Tak nejak. Otestuj a ak sú vadné, podľa mňa reklamuj. 100 euro nie je 5 a ak človek niečo kúpi, očakáva, že to bude normálne fungovať.
Osobne mám ku PC ako "príposluch" Creative Pebble Plus (nejako to hraje) a na hudbu stĺpové bedne.
Osobne mám ku PC ako "príposluch" Creative Pebble Plus (nejako to hraje) a na hudbu stĺpové bedne.
aacid
nikto ta nevysmial, kedysi davno som mal repro v rovnakej cenovej hladine a tiez pukali napr ked sa zaplo svetlo a pod.
Ide o to ze ten zosik bude asi velmi jednoduchy. Ta Ups by stala za pokus ale to tiez nie je lacna zalezitost. Snobstvo by bolo keby sme ti radili repro za 10K

nikto ta nevysmial, kedysi davno som mal repro v rovnakej cenovej hladine a tiez pukali napr ked sa zaplo svetlo a pod.
Ide o to ze ten zosik bude asi velmi jednoduchy. Ta Ups by stala za pokus ale to tiez nie je lacna zalezitost. Snobstvo by bolo keby sme ti radili repro za 10K
-
K-u-b-i-a-k
Addict
reklamuj uvidíš
nj, keby pukali pri zapnuti/vypnuti, to by som nejak zvladol, lenze toto je normalne za jazdy, pozeram video, hram hru a tie puknutia su celkom otravne.gogo956 napísal: 29 nov 2022, 15:47 aacid
nikto ta nevysmial, kedysi davno som mal repro v rovnakej cenovej hladine a tiez pukali napr ked sa zaplo svetlo a pod.![]()
Ide o to ze ten zosik bude asi velmi jednoduchy. Ta Ups by stala za pokus ale to tiez nie je lacna zalezitost. Snobstvo by bolo keby sme ti radili repro za 10K![]()
![]()
tak su potom fakt skus reklamovat.aacid napísal: 29 nov 2022, 18:01 nj, keby pukali pri zapnuti/vypnuti, to by som nejak zvladol, lenze toto je normalne za jazdy, pozeram video, hram hru a tie puknutia su celkom otravne.