praskanie/pukanie reproduktorov

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: praskanie/pukanie reproduktorov

Príspevok od používateľa aacid »

sak ja od nich ani ziadne zazraky necakam, realne castejsie mam aj tak sluchadla na usiach ale obcas chcem nieco hrat na pocitaci s detmi a chcem nech pocuju aj oni.
toto su jednoznacne najdrahsie repraky co som kedy k PC mal a nikdy ziadne nepukali. ja chapem ze niektori tu su trochu viac zatazeni na kvalitnu reprodukciu ale vysmiat ma ze co ocakavam od reprakov za 100 eur a ze to pukanie je normalne pri takej cene mi pride uz trochu uletene...
to ako ked ma vysmial kamarat ked som chcel poradit bicykel do 500 eur a on ze za 500 eur nema ani riaditka... proste ciste snobstvo...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa starysomar »

Tak nejak. Otestuj a ak sú vadné, podľa mňa reklamuj. 100 euro nie je 5 a ak človek niečo kúpi, očakáva, že to bude normálne fungovať.

Osobne mám ku PC ako "príposluch" Creative Pebble Plus (nejako to hraje) a na hudbu stĺpové bedne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

aacid
nikto ta nevysmial, kedysi davno som mal repro v rovnakej cenovej hladine a tiez pukali napr ked sa zaplo svetlo a pod. :)
Ide o to ze ten zosik bude asi velmi jednoduchy. Ta Ups by stala za pokus ale to tiez nie je lacna zalezitost. Snobstvo by bolo keby sme ti radili repro za 10K :D :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

reklamuj uvidíš
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

gogo956 napísal: 29 nov 2022, 15:47 aacid
nikto ta nevysmial, kedysi davno som mal repro v rovnakej cenovej hladine a tiez pukali napr ked sa zaplo svetlo a pod. :)
Ide o to ze ten zosik bude asi velmi jednoduchy. Ta Ups by stala za pokus ale to tiez nie je lacna zalezitost. Snobstvo by bolo keby sme ti radili repro za 10K :D :)
nj, keby pukali pri zapnuti/vypnuti, to by som nejak zvladol, lenze toto je normalne za jazdy, pozeram video, hram hru a tie puknutia su celkom otravne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

aacid napísal: 29 nov 2022, 18:01 nj, keby pukali pri zapnuti/vypnuti, to by som nejak zvladol, lenze toto je normalne za jazdy, pozeram video, hram hru a tie puknutia su celkom otravne.
tak su potom fakt skus reklamovat. :)
Napísať odpoveď