Odpoved vyrobcu bola, ze podla fotografie a skusenosti su mozne dva scenare, oba su ale vyrobnou vadou. Na leginy vraj vsak nie je mozne uplatnit reklamancne konanie, ale pristupuju maximalne prozakaznicky a preto mi ponukaju voucher na dalsi nakup. Moja odpoved bola, ze mi to pride trochu absurdne, ze tvrdia, ze ide o vyrobnu vadu ale reklamovat sa to neda, a ze si myslim, ze v takom pripade by prozakaznicky pristup mal vyzerat inak. Ich odpoved bola v zmysle toho, ze sa jedna o kozmeticky jav, ktory je na leginach od ich kupy (to neviem, nevsimli sme si to predtym, ci to tam bolo alebo nie), a ze toto treba standardne riesit po ich zakupeni a nie po roku nosenia. Na vymenu je vraj v reklamacnom poriadku lehota 14 dni (absolutna blbost, 14 dnova lehota vratenia nema nic spolocne s reklamacnym poriadkom) a v pripade , ze ide o vzniknutu chybu ich zavinenim, to vedia riesit a vyreklamovat (zrazu). Avsak v pripade toho, co som im zaslal na fotografii ide len o kozemticku vadu, a toto trebalo riesit ihned a nie po roku nosenia.
Chcem sa spytat, je toto podla vas normalny pristup? Je niekde uvedene, ze kozmeticke vady treba reklamovat v nejakej lehote od kupy? Navyse ja neviem, ci to tam bolo uz od zaciatku alebo nie. Dakujem