Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Je to spolahlivy obchod. Uz som tam kedysi nakupoval. Len neviem ako je to teraz s dph a clom.
Okej diky. Kurnik na to som uplne zabudol, vacsinou kupujem taketo cinske gadgets do 20 eur a ani neviem ci som to niekedy riesil.
Idem si to nastudovat.
//aha, uz rozumiem, preco su na Ali o tolko drahsie, Ali totiz uz dopredu vyriesi danovu povinnost za teba a cena ktoru vidis uz je s DPH.
Odhlaseny z Aliexpress mi ukazuje tiez cenu 79.99 USD.
Po prihlaseni do Ali (s mojimi bydliskom atd) mi to automaticky vyrubi cenu 97.83 EUR.
Z Aliexpress help centra:
Idem si to nastudovat.
//aha, uz rozumiem, preco su na Ali o tolko drahsie, Ali totiz uz dopredu vyriesi danovu povinnost za teba a cena ktoru vidis uz je s DPH.
Odhlaseny z Aliexpress mi ukazuje tiez cenu 79.99 USD.
Po prihlaseni do Ali (s mojimi bydliskom atd) mi to automaticky vyrubi cenu 97.83 EUR.
Z Aliexpress help centra:
A uz mi vrta hlavou, ci by sa do stovky eur nedalo kupit nieco lepsie aj lokalneShould I pay the custom duties if I already paid VAT?
VAT and customs duties are different types of taxes.
From 1 July 2021, AliExpress is required under the new EU e-Commerce VAT rules to collect VAT for orders at EUR 150 or less that are shipping from outside of EU to buyers located in EU at check-out. Such VAT collected orders shall be declared for customs with AliExpress IOSS number, and you will not be charged with VAT again.
Parcels with goods valued no more than EUR 150 can also enjoy customs duty exemption. Parcels with goods valued more than EUR 150 will be subject to VAT and customs duties as appropriate upon importation.
Caute, Hladam bezdrotove sluchadla s mikrofonom k pc. Pouzitie hudba, ale najma komunikacia pri hre. Aktualne mam Audio-Technica ATH-G1WL, ale nedaju sa plne nabit, a vyzdrzia max 2 hodky. Boli mi odporucene tu, a som s nimi max spokojny az na tuto chybu. [ktoru verim ze sa podari vyreklamovat]. Chcel som kupit aj take iste, ale uz som ich nenasiel v ziadnom obchode. Co sa teraz oplati v sume 200e ?
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. HyperX Cloud wireless.
Aké náušníky zvoliť na ATH-M50x?
-
Ryan Giggs
VIP
Najlepsie su vraj od Brainwavz
Ahojte kamoš hľadá na hudbu ale aj na hry cca do 200€ bezdrôtové respektive s možnosťou pripojenia jacku.
Prijemne na uši, aby sa nepotili uši, uzavreté s mikrofónom a mierne viac basovejsi prejav.
Prijemne na uši, aby sa nepotili uši, uzavreté s mikrofónom a mierne viac basovejsi prejav.
-
Ryan Giggs
VIP
Najlepsie asi Audio-Technica ATH-G1WL, ale u nas ich uz asi nezozenie. Detto Sennheiser GSP 670.
Tak to vyzera na klasiku HyperX Cloud 2. Ale nemaju moznost pripojit kabel.
Potom ostavaju uz len tradicni vyrobcovia PC prislusenstva, ale tam je to s kvalitou zvuku na stiru. Z tych lepsie hrajucich napr. Corsair Virtouso.
Tak to vyzera na klasiku HyperX Cloud 2. Ale nemaju moznost pripojit kabel.
Potom ostavaju uz len tradicni vyrobcovia PC prislusenstva, ale tam je to s kvalitou zvuku na stiru. Z tych lepsie hrajucich napr. Corsair Virtouso.
Z ničoho nič mi po 3,5 roku prestalo hrať ľavé slúchadlo na ATH-A550Z. Nejaká lepšia alternatíva za tieto slúchadlá alebo ich mám znova kúpiť? Lebo som s nimi spokojný. Momentálne sú na Audigu za 125 alebo v Alze za 130.
-
starysomar
Hardcore addict
Skúsiť opraviť? Možno len zlomený káblik.
-
Ryan Giggs
VIP
Na alze su za 104 € momentalne so zlavovym kodom. Ale uz ked nove, tak by som isiel vyssie, A990Z so zlavou 167€.
Kazdopadne, ako pise stary somar, daj to opravit. To bude zrejme len kabel, oprava vyjde na drobne.
A za tu stovku kup radsej nejaky DAC ak nemas. Posunies sa zvukovo.
Kazdopadne, ako pise stary somar, daj to opravit. To bude zrejme len kabel, oprava vyjde na drobne.
A za tu stovku kup radsej nejaky DAC ak nemas. Posunies sa zvukovo.
zdravim
potreboval by som poradit so sluchadlami pre svagra, ma xbox one s, co sa tyka parametrov tak chce s priestorovym zvukom, vobec neviem nic ine, viem ze hrava world of tanks (ine hry neviem), proste nejake normalne, slusne sluchadla, cenovku by som videl tak 50-100€
vdaka
potreboval by som poradit so sluchadlami pre svagra, ma xbox one s, co sa tyka parametrov tak chce s priestorovym zvukom, vobec neviem nic ine, viem ze hrava world of tanks (ine hry neviem), proste nejake normalne, slusne sluchadla, cenovku by som videl tak 50-100€
vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
To maju byt bezdraty?
vidis, to neviem ci maju byt bezdraty alebo nie, od sestry viem len to ze chce s priestorovym zvukom, lebo jeho kamarat si take kupil a su uzasne, ze sa aj zlakne ked nieco vybuchne... co su to za sluchadla neviem, sestra sa viac nevypytovala aby nemal podozrenie, takze proste nejake slusne ci uz s kablom alebo nie
-
Ryan Giggs
VIP
To je inak doť podstatna informacia.
Každopadne, veľa bezdrôtovych do 100€ na vyber nie je. Tu je asi vhodne odporučiť priamo headset od Microsoftu.
Čo sice nie je nič moc po zvukovej stranke, ale asi najlepšie splňa požiadavky. https://sluchadla.heureka.sk/microsoft- ... /#prehlad/
Ak by nebola podmienka bezdratu, tak napr. HyperX Cloud Alpha S. Tam je ten zvuk niekde inde.
Každopadne, veľa bezdrôtovych do 100€ na vyber nie je. Tu je asi vhodne odporučiť priamo headset od Microsoftu.
Čo sice nie je nič moc po zvukovej stranke, ale asi najlepšie splňa požiadavky. https://sluchadla.heureka.sk/microsoft- ... /#prehlad/
Ak by nebola podmienka bezdratu, tak napr. HyperX Cloud Alpha S. Tam je ten zvuk niekde inde.
tu ziadna podmienka na bezdrat nie je, jedina podmienka je len na ten priestorovy zvuk
ale dik
poslem sestre a spytam sa ci drat alebo bezdrat
EDIT// takze bezdrotove, takze zoberiem tie xbox
dakujem pekne za radu
ale dik
EDIT// takze bezdrotove, takze zoberiem tie xbox
dakujem pekne za radu
Ahojte, poraďte nejaké bezdrôtové slúchadlá so štuplami, použite hudba, filmy.
Rozpočet cca 50€, ale môže byť aj kúsok viac.. Problém je že sa to musí vybrať zajtra v BA, takže asi iba z ALZY.
Vopred ďakujem za pomoc.
Rozpočet cca 50€, ale môže byť aj kúsok viac.. Problém je že sa to musí vybrať zajtra v BA, takže asi iba z ALZY.
Vopred ďakujem za pomoc.
neviem preco uz nemaju v alze soundpeats sonic, tie mam doma a su super za tu cenu.
mozno soundpeats t2 alebo edifier x3
mozno soundpeats t2 alebo edifier x3
-
Ryan Giggs
VIP
Edifier X3 su naozaj skvele, problem je ze mimo alzy sa daju kupit za polovicu. Ale aj za tych 50€ je to fajn kupa.
Nuz stalo sa mi vcera, zrovna den pred odchodom na sviaky kua fix.cORP. napísal: 20 aug 2022, 10:25inak mozno troska od veci, mam KZ VX10, zial jedno sluchatko malo problem, zanesena mriezka pri vyvode, pri cisteni naozaj jemnym sposobom odpadla...
Dve otazky:
Je to ok pouzivat sluchadla bez toho filtra/sitka?
Druha - nejake bassy ale ok IEMy na budgete? Toto sa mi stalo na KZ ZSN Pro a sedeli mi fakt dobre po vsetkych strankach.
Mam v bucketliste TRUTHEAR x Crinacle Zero akurat tie za 0 dni nezozeniem.
Rozmyslam ci si objednat nieco a pockat si kym to dojde a vydrzat s tymito "pokazenymi" alebo existuje ok alternativa ihned k odberu v BA.
(PS: som paranoidny ze mi to sitko vypadlo do ucha, nevedel som ho nikde najst a urcite tam bolo ked som si sluchadla daval do usi, ake su sance ze ho mam v uchu a neviem o tom?)