Fico adoroval autoritativne rezimy vzdy, len asi si si to nestihol vsimnut. Casto basnil o byvalom komunistickom rezime, dokonca priznal ze jeho vzorom je Fidel Castro, samotne sankcie voci rusku odsudil este v roku 2014, celkom sa vyhranoval voci mensinam, migrantom a bol skor pronarodny. Dobre si pamatame, ako konspiroval voci Kiskovi, ze sa stretava so Sorosom, alebo ze Sorosove mimovladky organizuju protesty na SK. Neviem o akom Ficovi tu pises, ale zjavne si ovplyvneny tym, ako ho vykresluju dnes media, no nic nove to v suvislosti s Ficom nie je.harrison314 napísal: 21 dec 2022, 9:04 Dnesni Fico je radikalnejsi, otvorene adoruje autoritativske rezimi. Pametas, si ako vyhlasoval, ze je hradza proti fasizmu? A dnes?
M142 fungovalo by to lepsie, keby sme mali na SK idealne 3 volebne obvody namiesto jedneho. Ja som ten posledny, ktory glorifikuje Smer, len mi pride cynicke, ked sa strana ako Olano vyhlasi sama za bojovnika proti korupcii a este jej aj media pritakavaju a pritom je to viac divadlo nez realita. A pritom si veselo rozhadzuju peniaze na nezmysly a potom kricia, ze nie su peniaze na veci zmysluplne. Ale jednu vec teraz kvitujem SaSke, ze aspon vybabrali s Matovicom a donutili ho upravit rozpocet a snad sa zdekuje aj z ministerstva financii. Hlupak vo vedeni krajiny je horsi nez zlodej. Aj ked Matovic sam je usvedceny plagiator a ulievac DPH, len sa mu to prepieklo.