1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
Matovič zakladatel a majitel firmy (strana Olano). Zrejme opäť bude predsedom a Heger bol v podstate generálny riaditel (premier).
Mozno raz Matovič predá stranu Olano niekomu inému ale tak skoro sa zrejme nestiahne z politiky.
Mozno raz Matovič predá stranu Olano niekomu inému ale tak skoro sa zrejme nestiahne z politiky.
On to hovoril Lesko, ale v podstate to bola taka konspiracia v sulade s ich stanovami. Nieco v zmysle, ze Matovic ako predsa moze clenov prijmiat aj odvolat a keby mu hrozilo odvolanie, moze ich proste odvolat a prijat inych. Ale ano, je to trochu pritiahnute za vlasy.heker napísal: 07 jan 2023, 13:04 Stanovy maju zverejnene na webe, ak sa niekomu chce, tak si ich moze precitat- https://www.obycajniludia.sk/stanovy/ Pisalo sa, ze clenom je Nad, Krajci, Heger, Sofranko, Budaj, Jurinova, Viskupic, Fecko a Matovic, ine mena si nespominam, ale dokopy maju len 50 clenov.
Ehm, taká otázka...Matovič obmedzil komentovanie vo všetkých svojich príspevkoch? Alebo mám ban?
Dnes som mal chuť mu tam niečo napísať a pozerám, že nemôžem. Pritom som mu tam nikdy nič nepísal a nič nekomentoval. To psychopatické hovno dáva bany aj za lajky?
To by vysvetľovalo, prečo tam často má komentáre len od poslancov z OLANO.
Asi máš ban pretože co teraz pozerám Matovičov profil tak akurát sa tam dotahoval skoro hodinu dozadu nejaký chalanisko s nickom písaným po arabsky a nejaký mu tam vypisuje že je progresivny troll. Ale aj inemu chalanovi tam nadávaju.
Tak to je taká klasika, že keď si niekto dovolí upozorniť na to, že Matovič trebe/robí blbosti a aj argumentačne vysvetlí prečo, tak jediná reakcia z tejto sekty je, že si za mafiu, si proti rodinám alebo najnovšie ubližuješ deťom (už sa začína podobať na toho anti džendžer LPGTDI prezidenta)... 
Arpi Soltesz to veľmi výstižne povedal. Je to ako keď ti v kuchyni začne striekať mixér. Zadrbe to kuchynskú linku aj steny. Je to treba odmastiť, vypucovať, odtiahnuť linku a vyčistiť to aj tam, možno aj premalovať...proste kopec piplavej roboty, ktorú si nikto nevšimne a nikto to neocení. Matovič radšej nabehne do zadrbanej kuchyne s kanistrom benzína a podpáli to. A je mu ukradnuté, že nič nevyriešil a možno zhorí celá bytovka. Hlavne, že sa okolo bytovky zhúklo veľa ľudí a všetci o ňom hovoria.
Proste slovenský Joker.
Arpi Soltesz to veľmi výstižne povedal. Je to ako keď ti v kuchyni začne striekať mixér. Zadrbe to kuchynskú linku aj steny. Je to treba odmastiť, vypucovať, odtiahnuť linku a vyčistiť to aj tam, možno aj premalovať...proste kopec piplavej roboty, ktorú si nikto nevšimne a nikto to neocení. Matovič radšej nabehne do zadrbanej kuchyne s kanistrom benzína a podpáli to. A je mu ukradnuté, že nič nevyriešil a možno zhorí celá bytovka. Hlavne, že sa okolo bytovky zhúklo veľa ľudí a všetci o ňom hovoria.
Proste slovenský Joker.
pozor, matovic ma profil ako osoba, nie ako stranka. Pisat mu nan ocividne mozu iba jeho FB priatelia, tak ma nastavene sukromie.
Mne sa zdá, že doteraz som tam možnosť komentovať mal. Ale tak požiadam ho o priateľstvo. 
Neschvali Ti ho. Ak vystupujes proti, vacsinu zabanuje a priatelstvo Ti nepotvrdi.
Co je popravde smutne, pretoze aj ked to priznavam nerad, s castou obsahu v jeho poslednych statusoch by som snad aj suhlasil, akurat ze to zabija presne tym, ze na svojom profile toleruje jediny nazor. Cim si exemplarne sere do huby.
Co je popravde smutne, pretoze aj ked to priznavam nerad, s castou obsahu v jeho poslednych statusoch by som snad aj suhlasil, akurat ze to zabija presne tym, ze na svojom profile toleruje jediny nazor. Cim si exemplarne sere do huby.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mativoc zjavne uz dosiahol level Fico a mieri k levelu Blaha 
Treba ho este vobec brat vazne?
Treba ho este vobec brat vazne?
Mňa skôr zaráža, že sa tu rozpráva o nejakej novej 76-tke. Dnes o tom hovorila Remišová v Na telo. Ja neviem, raz padli, tak nech idú odtiaľ do prdele. No budú chcieť urobiť všetko preto, aby sa udržali pri moci. My občania máme možnosť toto o dva týždne potlačiť cez referendum, preto by bolo dobré, keby nás prišlo čo najviac. Obávam sa však toho, čo povedala moja kamarátka, zbytočne tu budeme my hlasovať, keď oni sú už možno aj tak medzi sebou dohodnutí.
To ze to niekto sem-tam zadre nic neznamena. 76tku zmietky zo stola pokial viem uz pred sviatkami.
-
Mek
Addict
A vcera Heger v diskusii v slovenskom rozhlase tvrdil, ze uz su blizko k dohode o novej 76tke.
Referendum je len o tom dat moznost vlade ukoncit svoje posobenie, nie je o tom, ukoncit posobenie aktualnej vlady, odist musia stale oni sami.
Referendum je len o tom dat moznost vlade ukoncit svoje posobenie, nie je o tom, ukoncit posobenie aktualnej vlady, odist musia stale oni sami.
Mek, nie je pravda co pises. Referendova otazka znie - „Súhlasíte s tým, že predčasné skončenie volebného obdobia Národnej rady je možné uskutočniť referendom alebo uznesením NR SR?“
Ak to teda chapem (a myslim si, ze sa nemylim), tak ukoncenie vlady by bolo mozne referendom (obcanmi) alebo uznesenim NR SR. A teda, vznikne nova vlada, po pol roku opozicia zacne zbierat podpisy, odovzda ich, vyhlasi sa referendum (ktore stoji 9 az 10mil eur) a ludia mozu hlasovat. Po roku by teda ludia mohli odhlasovat koniec vlady a nastali by predcasne volby.
Ak to teda chapem (a myslim si, ze sa nemylim), tak ukoncenie vlady by bolo mozne referendom (obcanmi) alebo uznesenim NR SR. A teda, vznikne nova vlada, po pol roku opozicia zacne zbierat podpisy, odovzda ich, vyhlasi sa referendum (ktore stoji 9 az 10mil eur) a ludia mozu hlasovat. Po roku by teda ludia mohli odhlasovat koniec vlady a nastali by predcasne volby.
-
Mek
Addict
OK, nepoznal som presne znenie referendovej otazky. Ale stale mi vychadza, ze aj keby bolo platne, skoncenie tejto vlady by to neznamenalo (nech uz bude akakolvek, "tato" vlada uz padla...). Na to by sa muselo konat nove referendum s otazkou tykajucou sa priamo ukoncenia vlady.
Tato vlada padla. Tyka sa to buducnosti. Cize ak by vladu slozila napriklad Hlas, SNS, SaS a napriklad KDH, tak Fico moze neustale skusat referendum, len, aby to padlo. Podla mna su tu volby od toho, aby sme si zvolili strany na 4 roky a na zaklade toho vznikne vlada.
Je niekde v EU mozne skratit obdobie vlady referendom?
Je niekde v EU mozne skratit obdobie vlady referendom?
Myslím, že Lotyšsko a ani tam sa to nedá počas prvého a posledného roku vlády
YMMV
YMMV
Slovenský politici su ako Goauldi zo Stargate.Egomaniaci tužiaci po kšeftoch,moci,statuse,neustálej reklame.Kým ide o peniaze ide o všetko.
Na Slovači nikdy nebude dobre pokial budu fungovat extremisticke strany roznych ideologii + populistické.
Už len to ze taký usvedčený zločinec Mečiar nie je v base ale je na slobode a užíva si spoločenské akcie ako nedávno o niečom svedčí.
Kým pojde o peniaze,kšefty sa dá aj čert s diablom dohromady. Ak sa nenajdu strany schopné najst kompromis a vôlu sa spojiť voči extremistom roznych ideologii,tak slovač pojde do krachu nielen mentálneho ale aj ekonomickeho ved uz tí pracujuci cudzinci(ukrajinci,srbi,vietnamci atd) tu robit nechcu a vojnový migranti tu žiť nemienia.
Na Slovači nikdy nebude dobre pokial budu fungovat extremisticke strany roznych ideologii + populistické.
Už len to ze taký usvedčený zločinec Mečiar nie je v base ale je na slobode a užíva si spoločenské akcie ako nedávno o niečom svedčí.
Kým pojde o peniaze,kšefty sa dá aj čert s diablom dohromady. Ak sa nenajdu strany schopné najst kompromis a vôlu sa spojiť voči extremistom roznych ideologii,tak slovač pojde do krachu nielen mentálneho ale aj ekonomickeho ved uz tí pracujuci cudzinci(ukrajinci,srbi,vietnamci atd) tu robit nechcu a vojnový migranti tu žiť nemienia.
Nová 76 je ďalšie naťahovanie času. Rozpočet majú schválený, teraz budú naťahovať čas, lebo stratiť už nemajú čo. Aj keby prezidentka vymenovala úradnícku vládu, tak v parlamente nedostane dôveru a SaS a Oľano budú blokovať predčasné voľby, lebo padajú. Preto najrozumnejšie je ísť na referendum, aby sa zmenila ústava, nech sa takéto caviky už nemôžu v budúcnosti opakovať a krajina má ústavné možnosti, ako poslať neschopné vlády do preč.
A preto opozicia nerobi kampan? Istejsie ako terajsie referendum je ziskat v buducich volbach ustavnu vecsinu a presadit si co potrebuju, len ci to vtedy uz bude pre nich tema...kayko napísal: 09 jan 2023, 14:43Preto najrozumnejšie je ísť na referendum, aby sa zmenila ústava, nech sa takéto caviky už nemôžu v budúcnosti opakovať a krajina má ústavné možnosti, ako poslať neschopné vlády do preč.
O tom referende je tak ticho, až mám pocit, že ani Fico nechce, aby bolo úspešné. Lebo ak by vyhral voľby, tak hneď na druhý deň môžeme zbierať podpisy na ďalšie referendum a odvolať jeho vládu.
Fico zneužil referendum na politickú kampaň voči vláde aj prezidentke a podľa mňa dúfa, že nebude úspešné, aby následne mohol pokračovať v kampani a obviniť ich, že to oni referendum zmarili...
Fico zneužil referendum na politickú kampaň voči vláde aj prezidentke a podľa mňa dúfa, že nebude úspešné, aby následne mohol pokračovať v kampani a obviniť ich, že to oni referendum zmarili...