The Last of Us
-
K-u-b-i-a-k
Addict
The Last of Us
tak ako? pozreli ste? osobne nepoznám hru (mám xbox) takže som nemal šajnu o čo pôjde. z prvej časti som na zadok nespadol. uvidime
Re: The Last of Us
Podobne hru nepoznam, viem iba, ze bol okolo tej hry dost velky hype. Vcera som si “pozrel” prvu cast, no pri poslednych 10 minutach som zaspal a zobudil som sa az uplne na konci pri poslednej minute 
Prvou epizodou ani mne nevliezol ten serial nejak pod kozu, urcite budem dalej sledovat, snad uz pri dalsich epizodach nezaspim
Prvou epizodou ani mne nevliezol ten serial nejak pod kozu, urcite budem dalej sledovat, snad uz pri dalsich epizodach nezaspim
Ako fanusik hry davam 1. epizode 10/10. Pozrel som si ju 2x, raz v original zneni a potom so slovenskym dabingom ktory sa celkom da. Len skoda ze nedali vsetky epizody naraz, kebyze to nepoznam tak si to pozriem az potom co vyjdu vsetky casti lebo nemam rad ked je uceleny pribeh kuskovany aj ked samozrejme viem ako to skonci. Na imdb to ma momentalne hodnotenie 9.5/10
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No ja by som predcasne nejasal. Aj prva cast Witchera bola podobne uzasna, zo spravnou atmosferou a v spravnych kulisach.
Až tak ma to nezaujalo, nebolo to ani zlé ale je to ako ďalšia varianta The Walking Dead. Ale možno to bude ešte lepšie a azda predsa len vymyslia niečo nové.
Intro super, potom to trosku stratilo tempo... hadam druha cast bude lepsia
TLoU som nikdy nehral, prva cast nebola zla, uvidime, co zbytok
-
cORP.
Addict
ja som hral obe hry, videl som aj prvu cast, popravde v hre bol ten uvod ovela akcnejsi, no uvidime, nieje to zle, no zatial u mna mozem dat tak 7/10, dokonale to rozhodne nieje, taky walking dead mal epickejsi zaciatok, to, ze sa serial casom poondil ako sa len dalo je uz jedno
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tak druhá časť sa nám rozbehla 
-
cORP.
Addict
ja to asi odignorujem do marca, vyslovene ma irituje pozriet 45 minut a zas tyzden cakat 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
včera to rovnako zhodnotila moja manželka 
Ja mam este stale zmiesane pocity, mozno som mal velmi vysoke ocakavania z toho hype-u. Druha epizoda sa mi zdala neskutocne kratka, nejak extremne vela sa toho tiez neudialo. Davam zatial 7,5/10 (sice dost blbe hodnotit serial po dvoch epizodach
).
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja nič neočakávam. ten hype bol až smiešny. hodnotit niečo za seriál roka, pričom nikto nevidel ani jednu časť? prehrotené.
-
harrison314
Hardcore addict
To je dnes moderne. Tesne pred coronou bolo obdobie, ked kazdy tyzden bol novy serial roku. Alebo ked youtuberi rozpiplavaju a anlizuju trailer ako keby to je cely film a vyvodzuju s toho neviemco.K-u-b-i-a-k napísal: 24 jan 2023, 11:39 ja nič neočakávam. ten hype bol až smiešny. hodnotit niečo za seriál roka, pričom nikto nevidel ani jednu časť? prehrotené.
-
cORP.
Addict
ako povedzme si pravdu, az take terno to nieje, serial fajn, mam rad tuto tematiku, obe hry som presiel, no aby som sa isiel roztopit z toho tak to nie, ludia to aj na internete celkom prehnane prezivaju, pride mi to smiesne, kazdopadne serial je fajn, no to bol aj walking dead....
-
K-u-b-i-a-k
Addict
walking som nedopozeral. už som nemohol vystáť tie debilné konverzácie bez akejkoľvek akcie. aj na wednesday mi príde veľmi prehrotené hodnotenie. páčilo sa mi to, pozriem si aj druhú sériu, ale zas nepadám na zadok.
No co ludia, tretia epizoda urcite poburila dost slovakov
Musim sa priznat, ze boli sceny, kde som si tiez hovoril, ci bolo toto potrebne, ale podla mna velmi dobra epizoda, ku koncu dost emotivna.
Podla mna uplne zbytocna epizoda, ked bol v podstate hlavny dej pribehu len okrajova linka epizody. Cely priestor bol venovany postavam, ktora aj tak na konci dielu dopadli tak ako dopadli...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zbytočná časť
Je to celkom nudné o ničom a to už nehovorím, že samozrejme teplí tam musia byť dnes už či to je scifi, krimi alebo hocičo. Dávnejšie mi to ani nevadilo ale už ma to začína extrémne vyrušovať, že týmto otravujú úplne všade.
Mňa ani nevyrušuje to, že takíto ľudia existujú, veď je to jedno ale tvorcovia asi nemajú v hlavách úplne v poriadku, že to musí byť úplne všade a divákov otravujú stále touto lgbt propagandou.
Už na začiatku som si dobre tipol, že toto bude povinná lgbt jazda, kedy keď nie teraz? Žiaľ mal som pravdu.
Milostný príbeh dvoch gay mužoch, toto je najdôležitejšia časť doteraz. Bez tohto by toto nikdy nemohlo byť odvysielané. Ešte tipujem, že aj neaký trans príbeh tu bude, aj to musí byť. Bez toho by to nebolo ono.
Mňa ani nevyrušuje to, že takíto ľudia existujú, veď je to jedno ale tvorcovia asi nemajú v hlavách úplne v poriadku, že to musí byť úplne všade a divákov otravujú stále touto lgbt propagandou.
Už na začiatku som si dobre tipol, že toto bude povinná lgbt jazda, kedy keď nie teraz? Žiaľ mal som pravdu.
Milostný príbeh dvoch gay mužoch, toto je najdôležitejšia časť doteraz. Bez tohto by toto nikdy nemohlo byť odvysielané. Ešte tipujem, že aj neaký trans príbeh tu bude, aj to musí byť. Bez toho by to nebolo ono.